Babyspullen Moeder & Kind

Bugaboo Runner voor de sportieve mama

2 mei 2015
Bugaboo-Bugaboo Runner-GoodGirlsCompany-kinderwagen geschikt voro hardlopen-hardlopen met je kindje

Ben jij ook een fanatieke hardloper? Zo eentje die door weer en wind haar rondje maakt? Geniet van de vrije natuur terwijl de wind door haar haren wappert? Hoe leuk is het om als moeder samen met je kindje hard te lopen? En je liefde voor deze sport te delen? Bugaboo speelt hier handig op in met hun nieuwste product: de Bugaboo Runner.

Bugaboo ontwierp de Runner als kinderwagen om mee te joggen en als uitbreidingset voor ouders die al een Bugaboo bezitten. Want waarom zou je een aparte kinderwagen kopen alleen omdat je van hardlopen houdt? Je bevestigt je eigen Bugaboo-stoel op het frame van de Bugaboo Runner, neemt wat water en iets te snacken mee en go! Zoals je van Bugaboo gewend bent, bevestig je alles moeiteloos op elkaar.

 

Bugaboo Runner-GoodGirlsCompany-kinderwagens om mee te hardlopen-hoeveel kost een Bugaboo Runner

De Runner heeft precies dezelfde unieke eigenschappen als de andere Bugaboo kinderwagens. Zo kun je er voor kiezen om je kindje aan te kijken tijdens het rennen, of dat zij naar voren kijkt. Dit vrij bijzonder. In de afgelopen jaren verschenen er verschillende kinderwagens op de markt die speciaal ontwikkeld werden voor hardlopen, maar deze laten je kindje allemaal naar voren kijken.

bugaboo-runner-GoodGirlsCompany-nieuwe Bugaboo kinderwagen
Met de Bugaboo Runner ontdekken jij en je kind nieuwe plekken en misschien wel nieuwe spelletjes. Want waarom zou je niet samen plezier hebben tijdens je work-out? Bomen tellen, beestjes kijken en liedjes te zingen? Met de Bugaboo Runner wordt hardlopen een actief quality time momentje voor ouder en kind. Het Deze actieve manier van samen zijn is leuk en bijzonder en helpt een band te creëren met elkaar en met de wereld om ons heen.

 

 

bugaboo- Bugaboo runner-facing-parent- kinderwagen voor hardlopen-free run

The Runner Bootcamp @The Bootcamp Club!

Natuurlijk is zelf op pad gaan met je kindje in de Runner heerlijk. Maar voor moeders die net even dat extra zetje in de rug nodig, organiseert Bugaboo de speciale Runner Bootcamp @The Bootcamp Club! Samen met een trainer van The Bootcamp Club werk je op een leuke manier aan je conditie. En het voordeel is: je ontmoet ook andere ouders met kinderen. Een win-win situatie dus. Daarnaast introduceert The Bootcamp Club ook een Mommy en een Mommy 2B Bootcamp.

Vanaf 1 juni 2015 kun je deze trainingen wekelijks volgen. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een gratis proefles in de eerste twee weken van juni. Of kijk voor meer informatie op http://www.thebootcampclub.nl

Bugaboo-Bugaboo Runner-Moederdag musthave-GoodGirlsCompany-kinderwagen voor hardlopen

Wat kost een Bugaboo Runner?

  • Het Bugaboo Runner frame (incl. adapters) is te koop voor €400,- *
  • De complete Bugaboo Runner (zowel het frame, zitting als adapters) kost €710,-

*Het frame is geschikt voor de Bugaboo Cameleon3, Bugaboo Bee (edities vanaf 2010), Bugaboo Donkey en de Bugaboo Buffalo. Ga naar Bugaboo.com voor meer informatie over de geschiktheid van jouw zitting en het aanbevolen gebruik.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]