Babyspullen Moeder & Kind

Bugaboo Runner voor de sportieve mama

2 mei 2015
Bugaboo-Bugaboo Runner-GoodGirlsCompany-kinderwagen geschikt voro hardlopen-hardlopen met je kindje

Ben jij ook een fanatieke hardloper? Zo eentje die door weer en wind haar rondje maakt? Geniet van de vrije natuur terwijl de wind door haar haren wappert? Hoe leuk is het om als moeder samen met je kindje hard te lopen? En je liefde voor deze sport te delen? Bugaboo speelt hier handig op in met hun nieuwste product: de Bugaboo Runner.

Bugaboo ontwierp de Runner als kinderwagen om mee te joggen en als uitbreidingset voor ouders die al een Bugaboo bezitten. Want waarom zou je een aparte kinderwagen kopen alleen omdat je van hardlopen houdt? Je bevestigt je eigen Bugaboo-stoel op het frame van de Bugaboo Runner, neemt wat water en iets te snacken mee en go! Zoals je van Bugaboo gewend bent, bevestig je alles moeiteloos op elkaar.

 

Bugaboo Runner-GoodGirlsCompany-kinderwagens om mee te hardlopen-hoeveel kost een Bugaboo Runner

De Runner heeft precies dezelfde unieke eigenschappen als de andere Bugaboo kinderwagens. Zo kun je er voor kiezen om je kindje aan te kijken tijdens het rennen, of dat zij naar voren kijkt. Dit vrij bijzonder. In de afgelopen jaren verschenen er verschillende kinderwagens op de markt die speciaal ontwikkeld werden voor hardlopen, maar deze laten je kindje allemaal naar voren kijken.

bugaboo-runner-GoodGirlsCompany-nieuwe Bugaboo kinderwagen
Met de Bugaboo Runner ontdekken jij en je kind nieuwe plekken en misschien wel nieuwe spelletjes. Want waarom zou je niet samen plezier hebben tijdens je work-out? Bomen tellen, beestjes kijken en liedjes te zingen? Met de Bugaboo Runner wordt hardlopen een actief quality time momentje voor ouder en kind. Het Deze actieve manier van samen zijn is leuk en bijzonder en helpt een band te creëren met elkaar en met de wereld om ons heen.

 

 

bugaboo- Bugaboo runner-facing-parent- kinderwagen voor hardlopen-free run

The Runner Bootcamp @The Bootcamp Club!

Natuurlijk is zelf op pad gaan met je kindje in de Runner heerlijk. Maar voor moeders die net even dat extra zetje in de rug nodig, organiseert Bugaboo de speciale Runner Bootcamp @The Bootcamp Club! Samen met een trainer van The Bootcamp Club werk je op een leuke manier aan je conditie. En het voordeel is: je ontmoet ook andere ouders met kinderen. Een win-win situatie dus. Daarnaast introduceert The Bootcamp Club ook een Mommy en een Mommy 2B Bootcamp.

Vanaf 1 juni 2015 kun je deze trainingen wekelijks volgen. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een gratis proefles in de eerste twee weken van juni. Of kijk voor meer informatie op http://www.thebootcampclub.nl

Bugaboo-Bugaboo Runner-Moederdag musthave-GoodGirlsCompany-kinderwagen voor hardlopen

Wat kost een Bugaboo Runner?

 • Het Bugaboo Runner frame (incl. adapters) is te koop voor €400,- *
 • De complete Bugaboo Runner (zowel het frame, zitting als adapters) kost €710,-

*Het frame is geschikt voor de Bugaboo Cameleon3, Bugaboo Bee (edities vanaf 2010), Bugaboo Donkey en de Bugaboo Buffalo. Ga naar Bugaboo.com voor meer informatie over de geschiktheid van jouw zitting en het aanbevolen gebruik.

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
  • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
  • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
  • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
  • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger
  • ✨Jongensmama✨Voordat Novan er was zag ik dat dus echt niet gebeuren. Had ik er geen gevoel bij en om eerlijk te zijn was het gewoon niet mijn ding. Maar nu hij er is ben ik alleen maar verliefd 😍 Vind ik die stoere kleertjes te schattig en is het een sport om de luier te verwisselen zonder nat geplast te worden 😂😅. .
.
.
#geboortenieuws #baby #babyboy💙 #babyboy #nofilterneeded #blessed #newborn #mamablogger #mommylife #momblogger

  Dit zijn wij!