Baby's en kinderen Babyspullen Lifestyle

Bugaboo Retrospective Collectie

15 november 2014
Bugaboo Retrospective Collectie-GoodGirlsCompany-kinderwagen-multifunctionele kinderwagen

In hun vierde en laatste samenwerking met de Andy Warhol Foundation, introduceert Bugaboo de Retrospective Collectie – met een zonnekap en bijpassende tote bag – een eerbetoon aan de legendarische kunstenaar. “We hebben beelden van Warhol’s Butterflies, Transport en Marilyn Monroe genomen als uitgangspunt voor onze nieuwste Warhol-geïnspireerde ontwerpen. Ook hebben we de succesvolle Banana print omgekeerd.”

De collectie biedt je ongekende flexibiliteit in je wandelwagen ontwerp: je kiest je afbeelding en de kleur voering; de tote bag past bij de print die je kiest. En omdat de zonnekap op alle Bugaboo kinderwagens past, kan iedereen die al een Bugaboo heeft, de wagen meer pit geven met de Retrospective collectie.

Bugaboo Retrospective collection- collaboration with Andy Warhol foundation- Bugaboo Retrospective Collectie-GoodGirlsCompany-kinderwagen-multifunctionele kinderwagen

De Andy Warhol + BUgaboo Retrospective Collectie is beschikbaar vanaf november 2014 bij geselecteerde retailers. Alle prints zijn vanaf december 2014 beschikbaar op bugaboo.com.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!