Babyspullen Moeder & Kind

Bugaboo Cameleon3-Blend

16 oktober 2015
Bugaboo Cameleon3 Blend-Bugaboo met Tencel-GoodGirlsCompany

Het Nederlandse kinderwagenmerk Bugaboo is niet meer weg te denken uit Babyland. Veel ouders ( beroemd of niet) lopen letterlijk weg met de bekende Bugaboo (Cameleon, Frog, Cameleon3, Classic of Gecko). De kinderwagens staan bekend om hu vorm, stijl en functionaliteit. En zoals de echte Bugaboo addicts weten: leuke samenwerkingen. Meerdere keren per jaar lanceert het merk een Bugaboo Special Edition. Afgelopen jaar was er bijvoorbeeld al een Van Gogh, Classic en de Bugaboo Runner. Nu is het de beurt aan de Bugaboo Cameleon3-Blend.

Bugaboo Cameleon3 Blend-Bugaboo Tencel-GoodGirlsCompany

 

De Bugaboo Cameleon3-Blend is bedoeld voor ouders die genieten van het leven in de stad, maar er ook graag op uitgaan naar het bos, het strand of de sneeuw. Kortom: de dingen blijven doen die ze eigenlijk ook al deden voordat ze kinderen hadden. Want waarom zou je het anders doen? De special edition Bugaboo Cameleon³ Blend herken je makkelijk door  een natuurlijke elegantie. De kinderwagen  combineert een stijlvolle buitenbekleding van zacht geborstelde polyester tweed met een blauwe TENCEL binnen voering.

Wat is TENCEL?

Wat is TENCEL dacht ik de eerste keer toen ik er over hoorde? Inmiddels ben ik wel gewend dat Bugaboo de nieuwste hippe stoffen combineert, maar hier had ik nog nooit van gehoord. TENCEL wordt gemaakt van een natuurlijke eucalyptusvezel. Voor de productie worden  alleen bomen uit duurzaam beheerde bossen gebruikt. Daarom heeft TENCEL het Europese Eco-label.  Hoe cool is dit? Een Bugaboo die duurzaam en eco belangrijk vind.

TENCEL voelt koel en heel zacht aan. Daarnaast is het sterk en duurzaam. Helemaal geschikt voor een kinderwagenvoering. En als laatste zijn TENCEL-vezels vocht absorberend. Zo creëer je makkelijk een  bacterievrije omgeving voor je kindje

Bugaboo Tencel-Bugaboo Cameleon3 Blend-GoodGirlsCompany-Bugaboo special edition

Bugaboo Cameleon3 Blend met voetenzak

Bugaboo Cameleon3 Blend

De Bugaboo Cameleon3 Blend ademt een sfeer van zachte geborgenheid uit. Maar de kinderwagen biedt ouders en kun kind een maximum aan comfort. Heerlijk dus. Voor een koude winterdag maak je je kinderwagen compleet met een bijpassende voetenzak. Zo zit je kindje lekker veilig en warm in haar wagentje.

De Bugaboo Cameleon Blend is vanaf november 2015  bij verschillende verkooppunten verkrijgbaar. Ook kun je online een pre-order doen als je er zeker van wilt zijn, dat jouw kindje deze winter stylish rondrijdt.

  • Reply
    Jess
    16 oktober 2015 at 15:31

    Het is niet de kinderwagen die ik zou kiezen maar hoe vaker ik hem zie, hoe meer ik hem kan appreciëren 🙂

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]