Babyspullen

Bugaboo Cameleon Kite

19 januari 2017
bugaboo-cameleon3-kite-GoodGirlsCompany

Leuk nieuws van Bugaboo. Vanaf maart is hun nieuwste limited edition de Bugaboo Cameleon Kite voor een tijdelijke periode verkrijgbaar. Deze limited edition is ontworpen speciaal voor ouders die op zoek zijn naar iets unieks.

bugaboo-cameleon-kite-GoodGirlsCompany

Met de Bugaboo Cameleon Kite lijkt het iconische kinderwagenmerk een andere weg in te slaan wat naamgebruik betreft. Nadat ze jaren kozen voor dierennamen ( Donkey, Camelon, Buffalo) is de kite de eerste kinderwagen die vernoemd is naar een object. Namelijk een vlieger.

Limited-editions-bugaboo-cameleon3-kite-kinderwagen

bugaboo-cameleon3-kite-limited-edition-GoodGirlsCompany

Bugaboo Cameleon Kite

De naam ‘kite’ is niet zonder reden gekozen. Het heeft ook een symbolische betekenis. Begrippen zoals vrijheid en beweging zijn altijd al de basis geweest van de Bugaboo ontwerpen. Dit vormde de inspiratie voor deze limited. Een ‘kite’ en vrijheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een vlieger zweeft door de lucht, naar een plek waar de wind het heen brengt.

Ook deze veelzijdige kinderwagen is geschikt voor elke reis en maakt het gezinnen gemakkelijk om eropuit te gaan. Ontdek de wereld in stijl. Jouw persoonlijke style. De unieke geometrische print op de belijning van deze kinderwagen is dan ook gebaseerd op de vorm van een ‘kite’. De vierkleurige binnenbekleding is aangevuld met een zachtgroene stof op de zitting, wieg en zonnekap. De wagen is er is een neutraal kleurenpalet gebruikt om het geometrische design te verzachten en een licht en fris design te creëren.

Bugboo-limited-edition-bugaboo-cameleon3-kite-GoodGirlsCompany

Inspiratie voor Bugaboo Cameleon Kite

Designer Barber Ebbinge omschrijft de inspiratie achter het design als volgt: “Op dit moment zijn er veel geometrische prints te zien op de catwalk en in het interieur, hierdoor raakte ik geïnspireerd voor het design van deze kinderwagen. Ik heb neutrale basiskleuren toegevoegd aan de frisse, moderne look. Wij houden ervan om onze limited editions een extra toevoeging te geven. Ik voelde dat de zonnekap binnen het gehele designconcept paste en het is daarnaast ook nog eens functioneel omdat het kindje naar buiten kan kijken. Dit is de eerste keer dat wij een raampje hebben toegevoegd aan één van onze kinderwagens.” – Barber Ebbinge, designer.”
bugaboo-cameleon-kite-met-kinderwagenbak

Veranderingen Bugaboo Cameleon 3

Wat natuurlijk meteen opvalt is de kleur. Het kleurenpalet is neutraal en volgt de trens om natuurlijke kleuren te kiezen. Dat zie je ook terug bij Stokke die voor hun Nordic Trailz Nordic Green de kleur groen gebruikte. Ook Joolz heeft vooral natuurlijke tinten. Persoonlijk vind ik die mooie diepe natuurlijke tinten wel wat hebben. Verder heeft de kinderwagen een handgestikte, vaalzwarte lederlook duw- en draagbeugel en een aluminium onderstel. De zonnekap heeft een gemakkelijk te openen luikje aan de bovenkant. Dit is een speciale toevoeging aan de Bugaboo Cameleon Kite .

bugaboo-cameleon3-kite-dicht-dakje-GoodGirlsCompany

bugaboo-cameleon3-kite-open-dakje

Zo kan je kindje makkelijker de wereld om zich heen ontdekken en het geeft de kinderwagen een luchtiger karakter. Als ‘finishing touch’, bevat het pakket een drie-laags katoenen dekentje. Hierbij is wederom de geometrische print toegepast, ditmaal met een subtiele grijze omlijning op een witte fijngeweven stof. Ook de Bugaboo Kite voetenzak is gemaakt van de dezelfde zachtgroene stof als de zitting. De wieg en zonnekap zijn apart verkrijgbaar.

Wat vind jij van de trend om natuurlijke kleuren te kiezen voor kinderwagens?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]