Baby's en kinderen Babyspullen

Bugaboo Cameleon Classic collection sand

10 februari 2015
Bugaboo Cameleon Classic collection sand

Het afgelopen jaar keerde Bugaboo terug naar haar roots door de introductie van de Bugaboo Cameleon Classic Collection sand, uitgevoerd in Navy Blue en Dark Khaki. De nieuwste Bugaboo Cameleon Classic collection sand versie maakt deze verfijnde en tijdloze collectie compleet en never out of style. Net als je Bugaboo Cameleon³ kinderwagen.

De Bugaboo Cameleon Classic collection sand is stijlvol en verfijnd wat de wagen een tijdloze, klassieker maakt. De zandkleurige Bugaboo is voorzien van een off-white micro-fleece gewatteerde bekleding, zowel aan de binnenkant van de uittrekbare zonnekap als in de wieg en het matrasje. De zandkleurige accessoires, waaronder een footmuff en parasol maken de kinderwagen af.

Tijdloos design

Sinds de wereldwijde lancering in 2005, zijn de Bugaboo Cameleon en haar opvolger de Bugaboo Cameleon³ geliefd door ouders van over de hele wereld. Dit door de perfecte combinatie van een ultiem rijcomfort, intelligent design en de ongekende waarde van deze Bugaboo’s. Deze originele all-in-one kinderwagen heeft top designers als Marc Jacobs, modehuis Missoni en zelfs Diesel geïnspireerd om een samenwerking aan te gaan voor een special edition wagen. De introductie van de Bugaboo Cameleon³ Classic Collection, herinnert ons eraan dat sommige dingen nooit hun stijl zullen verliezen.

De Bugaboo Cameleon³ Classic Collection Sand is vanaf maart 2015 te koop voor 1.039,- euro.

 • Reply
  Bugaboo Cameleon3-Blend - GoodGirlsCompany
  16 oktober 2015 at 15:44

  […] lanceert het merk een Bugaboo Special Edition. Afgelopen jaar was er bijvoorbeeld al een Van Gogh, Classic en de Bugaboo Runner. Nu is het de beurt aan de Bugaboo […]

 • Reply
  De Bas Kosters x Bugaboo collectie - GoodgirlsCompany
  16 februari 2015 at 20:14

  […] blijft bezig met het uitbrengen van nieuwe producten. Eerder deze week meldden we dat Bugaboo de Bugaboo Cameleon3 Classic Collection Sand uitbracht. Een homage aan de oorspronkelijke roots uitgevoerd in Navy Blue en Dark Khaki. Maar er […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!