Baby's en kinderen Babyspullen

Bugaboo Buffalo Escape

16 januari 2015
Bugaboo Buffalo Escape-GoodGirlsCompany-Bugaboo Buffalo

Je leeft een actief leven en houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken, maar je wilt ook het beste voor je kind. Of je nu off-road aan het wandelen bent of je een weg aan het banen bent in de stadsjungle, de Bugaboo Buffalo Escape maakt het mogelijk om dit samen met je kindje te doen. Natuurlijk wel in stijl: de all-terrain Bugaboo Buffalo Escape komt als special edition met een vaalgroene canvas look, faux leren details en is geschikt voor elke omgeving en elk avontuur.

Bugaboo Buffalo Escape-GoodGirlsCompany-Bugaboo-kinderwagen-multifunctionele kinderwagen

De veelzijdige, robuuste en ruime Bugaboo Buffalo Escape is eenvoudig te navigeren, heeft meerdere opbergmogelijkheden, een hoge en ruime zit en een uitschuifbare zonnekap voor extra bescherming tegen weer en wind. Ook fijn, hij is tot één stuk opvouwbaar. De groene washed look past perfect bij de outdoor feel van de wagen, terwijl de subtiel gestreepte belijning aan de binnenkant en het faux leren stuur en draagbeugel de wagen een warme en stijlvolle touch geven. Deze special komt met een bijpassende tote bag van dezelfde stof. Ook perfect te gebruiken wanneer je een keer zonder de Buffalo Escape op pad gaat.

Bugaboo Buffalo Escape- nieuwe Bugaboo Buffalo- Wat kost een Bugaboo Buffalo

 

De Bugaboo Buffalo is speciaal ontworpen om op elk terrein de beste prestaties te leveren. Of je je nu op hobbelige bospaden begeeft of op een geasfalteerde weg, deze stijlvolle en ijzersterke wagen helpt je de wereld in al haar natuurlijke (en gemaakte) vormen te ontdekken!

Bugaboo Buffalo Escape tote bag-Bugaboo-GoodGirlsCompany

De Bugaboo Buffalo Escape met bijpassende tote bag is €1.229,- en wereldwijd verkrijgbaar vanaf februari 2015.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!