Baby Babyspullen Moeder & Kind

Video | Mijn budgetproof alternatief voor Pampers Pure Protection

7 oktober 2020
Budget favorieten

Bij de DM vond ik een budgetproof alternatief voor Pampers Pure. De helft van het geld en toch precies wat ik wilde: wegwerp eco-luiers en doekjes zonder al te veel troep. In de video laat ik mijn favoriete  babyverzorgingsspullen van de DM zien.

Voor al mijn baby’s gebruikte ik Pampers. Ze zijn allergisch voor luiers van andere merken. Maar Novans huid bleek nog gevoeliger te zijn dan die van zijn zussen. Hij zat helemaal onder de luieruitslag. Inmiddels heb ik genoeg ervaring als moeder om dan ook meteen over te stappen naar een ander merk. Dus schakelde ik over naar Pampers Pure Protection. Wegwerpluiers zonder parfun, chloorbleekmiddelen en latex. Dermatologisch getest en gecertificeerd volgens het onafhankelijk Oeko-Tex® standard100 label.

Video | Mijn budgetproof alternatief voor Pampers Pure


Liefs Josan Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]