Opvoeding Sinterklaas Spelen

Tips voor schoencadeautjes

15 november 2013
Tips voor schoencadeautjes

Schoencadeautjes kopen, is niet moeilijk. Wij geven je een aantal tips om het zetten van het schoentje nog leuker te maken.

Zodra de Sint in het land is staan mijn kinderen erop dat ze regelmatig hun schoenen mogen zetten. In ons geval is dat meestal onder de kerstboom want wij voeren geen Sinterklaas. Maar de kerstboom staat vaak al wel begin november. Regels voor een schoencadeautje heb ik niet, mist het maar leuk is.

budget schoencadeautjes-tips-GoodGirlsCompany

Tips voor schoencadeautjes

Begin op tijd

Schoencadeautjes kan je kopen als Sinterklaas in het land is, maar je kan ze ook al tijdens het hele jaar door kopen. Als je iets leuks ziet, iets is afgeprijsd, het uit de collectie gaat. In de meeste speelgoedwinkels is er tegen de zomervakantie uitverkoop. Ze maken ruimte voor nieuw speelgoed. Koop het, bewaar het en stop het in november of december in de schoen.

Duur is niet nodig

Hoewel er officieel geen regels zijn voor schoencadeautjes, zien veel ouders het toch als een opmars tot Sinterklaas. Door al meteen een duur cadeau in de schoen te stoppen, leg je de lat wel heel erg hoog. Het is moeilijk om de verwachtingen voor Pakjesavond dan nog realistisch te maken. Tenzij je een ongelimiteerd budget hebt. Maar dat hebben de meeste ouders niet. Bovendien zijn er ook ouders die

Cadeautjes opdelen

Een groot cadeautjes kan je natuurlijk ook verpakken in meerdere kleine cadeautjes die in in de schoen stopt. Denk maar aan Lego of Playmobil. Het bestaat uit vele onderdelen die je allemaal in losse kleine cadeautjes kan verpakken. Zo kan je kind met een gerust hart elke dag de schoen zetten.

Oud speelgoed

Heeft jouw kind speelgoed waar ze al weken niet meer naar omkijkt? Sterker nog waarvan ze niet eens meer weet dat ze het bezit? Haal het uit de speelgoedkist, berg het op in een speciale opbergdoos of kast. Verpak het

Maak cadeautjes zelf

Het gaat natuurlijk om het gebaar, het hoeft niet veel te kosten. Dus maak cadeautjes zelf. Geef een sugar scrub cadeau, verras je kinderen met zelfgemaakt slijm of maak hun oude poppenhuis als nieuw met washi tapes.

Schoencadeautjes moeten leuk zijn

Creatieve cadeautjes lenen zich er bij uitstek voor om cadeau te doen. Een pakje poloden, toverstiften of toch maar een potje klei. Het zijn de kleine dingen die het doen.

Budgetwinkels

Bij budgetwinkels zoals Xenos, Action en Big Bazaar vind je de leukste (schoen)cadeautjes voor Sinterklaas tegen kleine prijzen.

Ook leuk om te lezen:

Tips kopen schoencadeautje

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

♥ Foto schoen zetten via Shutterstock

Tips voor schoen zetten via Shutterstock

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]