Kerst Sinterklaas Spelen

25 Budget robots voor kinderen

1 december 2016
budget-robotspeelgoed-voor-kinderen-goodgirlscompany

Robotspeelgoed voor kinderen duur? Nee hoor, wij laten je 25 budget robots voor kinderen zien die absoluut de moeite waard zijn en niet meer kosten dan € 40 euro.

Deze Sinterklaas en Kerst willen kinderen robots en interactieve knuffels. Dat merk ik ook aan het aantal keer dat mijn Hatchimals review gelezen is. Ondanks de prijs is dit stuk speelgoed zo gewild dat het is uitverkocht en ik inmiddels ook vragen van ouders krijg waar je alsnog de laatste exemplaren kopen kan. Sorry, weet ik niet. Ik heb geen speciale aandelen of connecties. Ook ik heb weken moeten wachten op mijn reviewexemplaar. Dus helaas geen special snowflake hier.

Waarom zijn robots zo populair?

Van een minirobot waarmee kinderen leren programmeren tot de pluchen knuffel die terugpraat. Dé grote speelgoedtrends tijdens de aankomende feestdagen dit jaar zijn robots en interactiviteit. In een wereld die steeds digitaler wordt, verandert ook het speelgoed mee. Technologie speelt daarom een belangrijke rol in de cadeaus die de komende weken in de schoentjes en onder de kerstboom worden neergelegd. Robots om mee te spelen, smart toys en creatief speelgoed zijn erg populair.

Robots zijn de belangrijkste trend in speelgoedland dit jaar. Verbaasd ben ik niet. Vorig jaar was Starlilly de Magische eenhoorn the next best thing. En speelgoed om te leren coderen is ook helemaal hot. Niet voor niets won Co de Rups van Fisher Price een speelgoedprijs dit jaar.

High- end robots

Budget robots voor kinderen

Goedkoop is het niet. Maar blijkbaar hebben ouders dat er graag voor over. Om ouders met een kleiner budget ook tegemoet te komen, besloot ik even bij de winkel van ons allemaal te kijken en een mooi lijstje met interactief speelgoed onder de 40 euro samen te stellen. Let wel, ik heb de verschillende items niet gereviewd. Mocht ik door fabrikanten benaderd worden hier voor dan zal ik een en ander aanvullen met persoonlijke ervaringen.

Ook leuk om te lezen:

Zitten er budget robots tussen die jij eventueel overweegt?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]