Valentijnsdag

Break-up songs voor power meisjes

14 februari 2015
Break-up songs voor power meisjes

Het is over! In plaats van zielig mee zitten janken bij allerlei liefdesliedjes presenteren we je break-up songs voor power meisjes. Laat dit je anthem zijn in de jacht naar een nieuwe bae.

Op Valentijnsdsag valt je opeens op hoeveel liedjes dat er in werkelijkheid wel niet zijn. Vooral wanneer je single bent. Misschien bewust of misschien omdat je net vlak voor deze dag der geliefden gedumpt werd. Pijnlijk, maar er zijn er meer zoals jij. Klinkt cliché, maar zo is het wel. Je bent echt niet de enige. Wat kun je op deze dag nog meer doen dan je volproppen met chocolade, je ex stalken per Facebook of alle apps, sms’jes en e-mails die je ooit kreeg terug lezen?  Schud je haar los, laat je verwennen in de schoonheidssalon, koop wat nieuwe accessoires voor je woning of dans de dag weg….aan jou de keuze!

Break-up songs voor meisjes

Taylor Swift – We are never ever getting back together

We trappen de lijst break-up songs voor power meisjes af met Taylor Swift. Als iemand genoeg ervaring heeft op het gebied van verbroken relaties is het Taylor Swift. Ze schijnt er heel wat albums mee volgeschreven te hebben. Wat haar overigens geen windeieren heeft gelegd. Laat iedereen er maar een mening over hebben, met een goed gevulde bankrekening en meer huizen in je bezit dan je ooit in kunt wonen is het wel duidelijk wie het laatst lacht. Niet huilen maar wraak nemen.

Carly Rae Jepsen – Tonight I’m getting over You

Yep, spreek dat maar met jezelf af. Na vandaag is het klaar. De hele dag met je dekbed over je hoofd in bed verblijven, hopend dat het zo snel mogelijk overgaat gaat ook vervelen.


Taylor Swift – Blank Space

Ga helemaal los op de kleding van je ex zoals Regina George in Mean girls. Sloop zijn auto (tenminste als je dat met je verzekering kan doen) . Nu je weer vrij bent, heb je ruimte voor een nieuwe man in je leven…


Beyoncé – Irreplaceble

Face it, geen ex-vriendje is onvervangbaar. Op dit moment lijkt het misschien alsof al het goeds uit je leven verdwenen is, maar op den duur zal je je ontdekken dat er meer vissen in de zee zwemmen. Power vrouw Beyonce zong het al “So don’t you ever for a second get to thinkin’. Your irreplaceable…”

Meghan Trainor – Lips are moving

Als je dit liedje hoort, kan je haast niet anders dan meezingen. Het is zo vrolijk en aanstekelijk dat je haast zou vergeten dat het over een liegend en bedriegend vriendje gaat. Maar in plaats van dat ze in een hoekje te gaat zitten huilen laat Meghan heel duidelijk weten dat ze er helemaal klaar mee is. Tijd voor iets nieuws.

Stacie Orrico – I’m not missing you

I’m not missing you is een heerlijk melodieus liedje. Met onliners als: I used to hate to see you gone. But this time it’s different. I don’t even feel the distance. I’m not missing. I’m not missing you…”. Precies, het leven gaat verder en hoe beter het gaat hoe meer je zal ontdekken dat de momenten waarop je hem mist steeds minder worden.

Charli XCX – Breaking up

De meeste break ups komen niet uit de lucht vallen. Voorafgaand zijn er vaak al genoeg signalen. Maar iemand moet het lef hebben om de stekker eruit te trekken. Als achterblijvende partij kan je met een heleboel vragen zitten, maar wees eens eerlijk…als je terugkijkt was het dan allemaal zo rozengeur en maneschijn?

Kelly Clarkson- Since U Been gone

Geef maar toe: ook toen je nog niet single was heb je waarschijnlijk wel ene keer lekker zonder schaamte mee lopen bleren met deze moeder aller break-up songs. Nou keeltje schrapen en lekker laten gaan. Wedden dat het oplucht?

Welk liedje mag niet ontbreken in jouw lijstje van break-up songs?

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]