Films & Series kinderfilms en series

Must see | The Boss Baby Back in Business op Netflix

14 april 2018
The Boss Baby Back in Business

In The Boss Baby Back in Business zie je hoe Kleine Baas zijn grote broer Tim(my )Templeton klaarstoomt voor het zakenleven. En dat is gegarandeerd lachen, gieren brullen.

In The Boss Baby: Back in Business Kleine Baas goede balans te vinden tussen zijn drukke baan bij Baby Corp en zijn nieuwe familie.

The Boss Baby Back in Business

Gelukkig kan hij rekenen op de allerliefste grote broer van de wereld: Tim. Dit jongetje met veel fantasie en een hart van goud is de ideale partner in crime voor de job. Zo zien we in de pilot aflevering hoe ze met zijn tween de super stoute baby Scooter Buskie tot inkeer proberen te brengen. Dat het zakelijke van Kleine Baas zo nu en dan botst met het hartverwarmende van Tim levert leuke situaties op. Herkenbaar voor elk gezin waarin onderling gekibbel tussen broertjes en zusjes vaak een vaste routine zijn.

Wat the Boss Baby Back in Business leuk maakt is dat het een hoog feel good gehalte heeft. Hoe erg ze elkaar ook in de haren zitten en kleine Bass zijn broertje zo nu en dan manipuleert; aan het einde van de dag zijn ze familie en gaan ze voor elkaar door het vuur.

Bekende figuren in The Boss Baby Back in Business

Miles Bakshi doet net zoals in de film opnieuw de stem van Tim. Jammer genoeg is Alec Baldwin in de serie vervangen door stemacteur JP Karliak. Maar goed, het personage blijft het zelfde. Verder is het leuk om te zien dat de Boss Baby Triplets ook gewoon weer mee doen. Met hun gekleurde kikker, kat en beren onesie en hoog cuteness gehalte zien ze eruit om op te vreten. Ook Jimbo de body builder onder de baby’s mag natuurlijk niet ontbreken. Stiekem heb ik natuurlijk een crush op Stacey. Geweldig dat ze soms zo lekker standvastig en agressief uit de hoek kan komen.

Genre: Kinderserie
Jaar: 2018
Duur: 25m
Leeftijd kijkersadvies: 6+

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]