Games en apps Spelen

Bordspel Get Paking geeft nieuwe twist aan ik ga op reis en neem mee

18 december 2018
get packing-bordspel-GoodGirlsCompany

Het bordspel Get Packing is een moderne versie van Ik ga op reis en ik neem mee. Tijdens dit gezelschapsspel draait het om inzicht en snelheid. Lukt het jou om als eerste de voorwerpen in je koffer te stoppen?

De kerstvakantie is bij uitstek het ideale moment om op vakantie te gaan of een spelletjesavond te organiseren met de familie. Als gezin vinden we het leuk om familiespellen op de computer te spelen. Maar ook ouderwetse bordspellen spelen onder het schijnsel van de lamp aan de grote eettafel zijn altijd een succesnummer. Nu de kinderen groter zijn en beter tegen hun verlies kunnen, gaat het er competitief aan toe. Meedoen is leuk, maar winnen (en dat de ander daarna nog regelmatig inwrijven) is leuker.

Video Get Packing

Klik hier als je het niet goed kan zien

beste gezelschapsspellen 2018

Wat is Get packing?

We kregen het leuke spel Get packing opgestuurd. Dit is een gezelschapsspel geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het doel van het spel is om 3 bestemmingskaarten te bemachtigen. Dit doet je door een koffer in te pakken met een aantal producten. Er zijn maar liefst 13 verschillende voorwerpen. Op de kaarten staat welke producten je in de koffer moet stoppen. Doe je dit snel en klopt het aantal? Dan is de kaart voor jou. Herhaal dat 3 keer en je bent de winnaar.

bordspel Get packing

De bestemmingskaarten zijn opgedeeld in 3 verschillende moeilijkheidsgraad Met een sterretje is het makkelijkst. Het is slim om hier mee te beginnen. Je zal ontdekken dat naarmate je Get packing langer speelt je ook behendiger wordt met het inpakken van de koffer. Winnen, klinkt gemakkelijk, niet? Dat dachten wij ook. Maar het inpakken van een hoed en een bal in een klein koffertje is zo makkelijk nog niet. Vooral niet als daar ook nog andere voorwerpen bij moeten zoals slippers, zonnebrand en anti-muggen spray.

gezelschapsspellen

Dit zit er in de verpakking

  • 4 koffers
  • 4 sets met 13 voorwerpen
  • 30 bestemmingskaarten
  • 1 boekje met spelregels

leukste gezelschapsspellen 2018

Dit vonden we er van

We begonnen meteen met een 3-sterren kaartje omdat we dachten dat we dat wel konden. Hier moesten we toch even van op terugkomen. De volgende ronde pakten we zonder schaamte een 1-sterren kaartje. Goed middel om alvast de verschillende inpaktechnieken onder de knie te krijgen. Naarmate we het spel langer speelden, merkten we als snel dat je ruimtelijk inzicht beter wordt. Zo goed dat je de hoed, zwemband en bal zonder blikken of blozen in het koffertje stopt.

review bordspel get packing

Wat Get packing leuk maakt is de eenvoud van het spel. Geen ingewikkelde spelregels of allerlei uitzonderingen op de regel. Het komt gewoon neer op je ruimtelijk inzicht en snelheid. En het is ontzettend leuk om te zien dat je heel snel bijleert. Een kofferinhoud die een ronde daarvoor nog tot frustratie leidde, kan twee rondes later triomfantelijk goed inpakken.

Waar koop je het?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]