Spelen

Bontoy Friendimal loopwagen

6 juli 2016
Bontoy Friendimal loopwagen-GoodGirlsCompany

Sinds enkele weken trekt Miss C zich overal aan op. Tijd voor een leuke originele loopwagen. De Bontoy Friendimal loopwagen is leuk en heeft oersterke, geluidloze wieltjes. Bovendien spreekt het design kinderen meteen aan. Welk kind wil er nu niet op de rug van een walvis door het huis rijden? En welke ouders vinden een loopkarretje dat geen herrie maakt nu niet fijn?

Bontoy Friendimal loopwagen-GoodGirlsCompany-originele loopwagen

Als het op loopwagens aankomt, kom je al snel uit bij een karretje die iedere baby al heeft. Reguliere speelgoedwinkels verkopen vaak geen bijzondere exemplaren. De loopwagentjes van welbekende cartoonfiguurtjes stralen je tegemoet. Vandaar dat ik mijn keuze nog heb kunnen maken. Voor de eerste verjaardag konden we het nog uitstellen. Maar in 6 weken tijd is Miss C heel wat mobieler geworden. Tijd om mij eens echt te oriënteren.

Bontoy Friendimal loopwagen

Vandaar dat de leuke Bontoy Friendimal loopwagen mij meteen opviel. Zoiets had ik nog niet eerder gezien. Hij is verkrijgbaar in blauw, oranje, roze en groen. Het bijzondere is dat ze geruisloos is. Zoals een vis in het water. En daarmee passen ze ook meteen helemaal bij jou huis. Of je nu een houten vloer, parket of tegels hebt.

Dat de Bontoy Friendimal loopwagen nagenoeg geluidloos is, is te danken aan de oersterke, geluidloze wieltjes. Daardoor kan je dreumes de loopwagen makkelijk duwen en sturen. Zo kan je kindje uren spelen zonder je je ergert aan de herrie. Want laten we wel wezen Ze hebben al genoeg speelgoed waar geluid in zit. En ook botsen is geen probleem want het materiaal is schokbestendig.

Bontoy Friendimal loopwagen-GoodGirlsCompany-walvis loopwagen

Bontoy Friendimal steunt de strijd tegen walvissenjacht

De Bontoy Friendimal loopwagen is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 6 jaar. Dus je hebt er lekker lang speelplezier van. Als je merkt dat de basisstand te klein is geworden, kun je hem eenvoudig in een hogere stand klikken.

Natuurlijk voldoet hij aan verschillende veiligheidseisen. Dat geldt voor zowel het ontwerp als materiaalgebruik. Deze voldoet aan strenge, internationale veiligheidsnormen. Recent ontving de Bontoy Friendimal nog een European CE Certification.

Bontoy steunt de Whaleman Foundation, de vereniging die zich inzet voor de strijd tegen dolfijnen­ en walvissenjacht. Advies winkelprijs € 99,95.

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 

 • Reply
  Nathalie
  6 juli 2016 at 14:32

  Ziet er iets liefs uit haha

 • Reply
  Jess
  6 juli 2016 at 08:53

  Zat ik van de week ng naar te kijken in de winkel. Die oranje is zo leuk!!!’

  • Reply
   Josan
   20 oktober 2016 at 08:57

   Ik heb ene roze en hij is geweldig!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]