Spelen

Bontoy Friendimal loopwagen

6 juli 2016
Bontoy Friendimal loopwagen-GoodGirlsCompany

Sinds enkele weken trekt Miss C zich overal aan op. Tijd voor een leuke originele loopwagen. De Bontoy Friendimal loopwagen is leuk en heeft oersterke, geluidloze wieltjes. Bovendien spreekt het design kinderen meteen aan. Welk kind wil er nu niet op de rug van een walvis door het huis rijden? En welke ouders vinden een loopkarretje dat geen herrie maakt nu niet fijn?

Bontoy Friendimal loopwagen-GoodGirlsCompany-originele loopwagen

Als het op loopwagens aankomt, kom je al snel uit bij een karretje die iedere baby al heeft. Reguliere speelgoedwinkels verkopen vaak geen bijzondere exemplaren. De loopwagentjes van welbekende cartoonfiguurtjes stralen je tegemoet. Vandaar dat ik mijn keuze nog heb kunnen maken. Voor de eerste verjaardag konden we het nog uitstellen. Maar in 6 weken tijd is Miss C heel wat mobieler geworden. Tijd om mij eens echt te oriënteren.

Bontoy Friendimal loopwagen

Vandaar dat de leuke Bontoy Friendimal loopwagen mij meteen opviel. Zoiets had ik nog niet eerder gezien. Hij is verkrijgbaar in blauw, oranje, roze en groen. Het bijzondere is dat ze geruisloos is. Zoals een vis in het water. En daarmee passen ze ook meteen helemaal bij jou huis. Of je nu een houten vloer, parket of tegels hebt.

Dat de Bontoy Friendimal loopwagen nagenoeg geluidloos is, is te danken aan de oersterke, geluidloze wieltjes. Daardoor kan je dreumes de loopwagen makkelijk duwen en sturen. Zo kan je kindje uren spelen zonder je je ergert aan de herrie. Want laten we wel wezen Ze hebben al genoeg speelgoed waar geluid in zit. En ook botsen is geen probleem want het materiaal is schokbestendig.

Bontoy Friendimal loopwagen-GoodGirlsCompany-walvis loopwagen

Bontoy Friendimal steunt de strijd tegen walvissenjacht

De Bontoy Friendimal loopwagen is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 6 jaar. Dus je hebt er lekker lang speelplezier van. Als je merkt dat de basisstand te klein is geworden, kun je hem eenvoudig in een hogere stand klikken.

Natuurlijk voldoet hij aan verschillende veiligheidseisen. Dat geldt voor zowel het ontwerp als materiaalgebruik. Deze voldoet aan strenge, internationale veiligheidsnormen. Recent ontving de Bontoy Friendimal nog een European CE Certification.

Bontoy steunt de Whaleman Foundation, de vereniging die zich inzet voor de strijd tegen dolfijnen­ en walvissenjacht. Advies winkelprijs € 99,95.

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 

 • Reply
  Review: waarom de Bontoy loopwagen helemaal fantastisch is!
  20 oktober 2016 at 12:00

  […] loopwagen van 100 euro? Dat klinkt een beetje overdreven, niet? Toch ben ik helemaal weg van de Bontoy loopwagen voor dreumes. De afgelopen weken is hij uitgebreid getest, door zowel dreumes, Miss B en we zijn […]

 • Reply
  Nathalie
  6 juli 2016 at 14:32

  Ziet er iets liefs uit haha

 • Reply
  Jess
  6 juli 2016 at 08:53

  Zat ik van de week ng naar te kijken in de winkel. Die oranje is zo leuk!!!’

  • Reply
   Josan
   20 oktober 2016 at 08:57

   Ik heb ene roze en hij is geweldig!

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!