Babyspullen Moeder & Kind Spelen

BoBo Buddies

13 juni 2015
BoBo Buddies-GoodGirlsCompany-knuffels voor kinderen-leuke knuffeltjes voor kinderen-kussens voor kinderen

Kinderen en hun knuffels zijn een match made in heaven. Al hebben mijn dochters stapels speelgoed als puntje bij paaltje komt, vinden ze hutten bouwen voor hun knuffels het leukst. In de loop van de jaren hebben ze er een heleboel verzameld. Miss B. heeft een voorkeur voor kleine knuffeltjes terwijl ze voor Miss G. niet groot genoeg kunnen zijn. Knuffels geven kinderen troost en een gevoel van veiligheid. Vandaar dat ik nooit op ze bezuinig. Helemaal leuk vond ik deze BoBo Buddies. Deze super zachte knuffels zijn niet alleen heerlijk om mee te knuffelen, maar ook nog eens heel handig. De BoBo Buddie is namelijk een knuffel, rugzak en dekentje in één. Handig als je een dagje weg gaat, naar school of een logeerpartijtje.

BoBo Buddies-GoodGirlsCompany-knuffels voor kinderen-leuke knuffeltjes voor kinderen

Op stap gaan wordt een stuk leuker én makkelijker met BoBo Buddies. Met deze knuffelrugzak heeft je kindje altijd zijn beste vriendje van thuis bij zich. In het rugzakje vind je een heerlijk zacht fleecedekentje, handig voor thuis of onderweg. Bovendien kun je het rugzakje ook nog als kussentje gebruiken.

BoBo Buddies-knuffels voor kinderen-dekentjes voor kinderen

BoBo Buddies

De oprichter van BoBo Buddies ( James Roupell) werd vroeger Bobo genoemd. Toen hij klein was, maakte zijn grootmoeder voor hem een knuffel met een dekentje erin. In zijn jeugd nam James zijn knuffel overal mee naar toe. Eenmaal volwassen besloot hij zijn eigen lijn uit te brengen, met knuffels die zachter, schattiger en praktischer zijn dan alle andere… de geboorte van BoBo Buddies!

BoBo Buddies-GoodGirlsCompany-knuffels voor kinderen-leuke knuffeltjes voor kinderen-looplijntje voor kinderen

Looplijntje voor actieve peuters

BoBo Blankies

BoBo Buddies zijn er in veel verschillende dieren: een giraf, varken, konijn, leeuw, olifant, hond en aap. Er is ook een knuffelrugzak met afneembare looplijn verkrijgbaar, ideaal voor actieve en ondernemende kinderen!

BoBo Buddies-GoodGirlsCompany-knuffels voor kinderen-leuke knuffeltjes voor kinderen

BoBo Blankies

Naast de knuffelrugzakjes zijn er ook BoBo Blankies: lekker grote knuffeldoekjes met een knuffeltje eraan. De elastieken armpjes van het knuffeltje kunnen om de pols van je kindje worden bevestigd. Zo raakt jouw kindje zijn favoriete BoBo Blankie nooit meer kwijt.

De BoBo Buddies zijn er in verschillende prijscategorieën:

 • BoBo Buddies knuffelrugzak met deken: € 29,99
 • BoBo Buddies knuffelrugzak met looplijn: € 26,99
 • BoBo Blankies knuffeldoekje met knuffel: € 14,99
 • Reply
  Karen Mee
  14 juni 2015 at 09:29

  Ah wat leuk zeg! Ziet er ook zo schattig uit zo’n knuffel op de rug <3

 • Reply
  Sylvie
  13 juni 2015 at 11:39

  Wat zijn ze leuk! Echt een creatief concept. Dat wordt moeilijk kiezen…

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!