Bloggen

Blog event Pr4Kids

19 februari 2015

Dinsdag 17 februari was het dan eindelijk zover. Het blog event van PR4kids in Aalsmeer. Vanwege de voorjaarsvakantie zou ik mijn beide dochters meenemen. Zowel Miss G. als miss B. hadden er zin in. Miss G. begint steeds meer interesse te tonen in wat ik nu eigenlijk allemaal overdag doe. Het bezoeken van dit blog event leek mij een prima moment om haar te tonen wat een mama blogger doet. We zouden er een gezellig moeder- dochterdagje van maken en op de terugweg langs de grote gele ‘M’ gaan.

Blog event PR4kids_blogger_mama blogger_GoodGirlsCompany

Omdat Aalsmeer niet vlakbij Arnhem ligt vertrokken we vroeg. Na het ontbijt. Volgens de navigatie zouden we geen file hebben, iets wat altijd prettig is. De stemming zat er goed in en beide missen zongen vrolijk mee met de radio. Zelf vind ik auto rijden heerlijk. Enkele jaren geleden reed ik dagelijks vele kilometers naar mijn werk. Sinds ik fulltime thuis ben, is mijn scope toch wat kleiner. Meestal blijf ik in en rondom Arnhem. Ritjes van huis, naar school, winkel, kerk en vrienden. Daarom grijp ik elke gelegenheid om buiten Arnhem te komen met beide handen aan. Vooral wanneer ik het kan combineren met quality time met mijn dochters.

PR4Kids event_Studio Tsjip

Rustig reden we over de A12 richting Utrecht. Voorbij Utrecht besefte ik dat ik niet vaak in dit deel van Nederland rondrijd. De tunnel die daar ligt, stond nog niet op mijn Tom Tom. Even dachten we dat we verkeerd zouden rijden, maar gelukkig kwamen we toch weer goed op de A2 uit. Zonder vertraging en op tijd arriveerden we bij Pr4kids in Aalsmeer.

Blog event PR4kids_blogger_mama blogger_GoodGirlsCompany-Red Rag_wat doet een blogger

Binnen in de showroom zagen we andere mama bloggers en kids fashion bloggers zoals Maike, Claudia, MarieskaJudithBetty en Yvonne. Het is altijd grappig om elkaar in het echt te zien. Online klets ik tegen veel mensen, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik niet altijd heel goed ben met namen of het herkennen van personen zonder Twitter icoontje of blog naam. Klunzige situaties zoals Julia van Minimodeblog niet herkennen, terwijl ik haar nota bene via Twitter een website had aangeraden, zijn voor mij dan ook geen uitzondering. Ook Shirley moest het ontgelden. Ik lees haar blog regelmatig en volg haar Instagram maar als je elkaar dan in het echt ziet… .Ik probeer mijn leven te beteren. Echt.

Blog event PR4kids_blogger_mama blogger_Falcotto zomerschoenen+GoodGirlsCompany-dagjes uit_bloggen

Na een kopje thee en wat gekletst te hebben met andere bloggers moest er gewerkt worden. De showroom hing vol rekken met kinderkleding van verschillende merken. Miss G had al snel de smaak te pakken. Enthousiast hielp ze mij bij het fotograferen van kledingstukken. Ze maakte foto’s van Le chic, Beebielove, Room Seven, Tumble ‘n Dry. Ook was ze niet verlegen om met tasjes van Room Seven te poseren of een zwierige jurk van Lofff aan te trekken. Alhoewel miss B erg had uitgekeken naar deze dag, vond ze het allemaal toch wat minder. “Mammie, dit is de ergste dag van mijn leven”, sprak ze dramatisch. Ze begreep maar niet waarom we naar een ‘winkel’ vol kledingstukken gingen waar je niks kon kopen.

Blog event PR4kids_blogger_mama blogger_GoodGirlsCompany-dagjes uit

 

Inhoud van dit blog

PR4kids

Gelukkig voor miss B had ik alle foto’s gemaakt voordat haar geduld op was. Tijd om naar huis te gaan. Een mooi moment om nog even op de trap bij te praten met Linda en Sanja. Alhoewel Pr4kids een heerlijke lunch had voorbereid, gingen we toch met een lege buik naar huis. Onderweg zouden we naar een van de vele Mac Donalds gaan. Al met al was het een leuke dag waarop ik de kans kreeg veel nieuwe zomercollecties te bekijken. De komende weken zal je hier op GoodGirlsCompany dan ook veel blogs en plogs zien van nieuwe zomercollecties.

Blog event PR4kids_blogger_mama blogger_GoodGirlsCompany-dagjes uit_Lofff zomercollectie

 • Reply
  Miss C –het geboortekaartje van Tsjip - GoodGirlsCompany
  6 juni 2015 at 07:02

  […] dit jaar werd ik uitgenodigd voor het persevent van PR4kids. Hier maakte ik kennis met de leuke geboortekaartjes van Tsjip. De kaartjes zijn vrolijk, lief, […]

 • Reply
  Josan
  20 februari 2015 at 12:28

  @Julia dat lijkt me zeker erg leuk om jouw kleintje dan te zien. Ben erg benieuwd naar de naam.

  @Linda, dank je wel. De jongste mag volgende keer gewoon lekker thuis blijven spelen.

  @Vlijtig Liesje. Dank je wel. Zo krijgen ze toch een beetje iets meer mee 🙂

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  20 februari 2015 at 10:51

  Leuk om je verslag te lezen! En inderdaad goed voor je kinderen om te zien wat je precies doet!

 • Reply
  Linda
  20 februari 2015 at 10:08

  Ik vond het ook heel leuk om jou even gesproken te hebben. Je hebt twee lieve dochters, waarvan je het niet kon zien dat de een het niet zo leuk vond.

 • Reply
  Julia
  20 februari 2015 at 09:53

  Die klunzige situatie was wederzijds ;-). Ik had even nodig om door te laten dringen wie je was.
  Je oudste heeft goed haar best gedaan met de foto’s.
  Tot de volgende meeting (met allebei een baby)!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!