Mama Persoonlijk

Ik blog, dus ik ben een MILF

9 juli 2016
MILF-Fegie-Ik blog dus ik ben een MILF-GoodGirlsCompany

Als parttime feminist herkende ik mijzelf natuurlijk niet echt in het woord MILF. Ik vond het veel te plat en seksistisch. Dat wil zeggen tot deze week. Terwijl ik nietsvermoedend op YouTube surfte, leerde ik een nieuwe betekenis kennen. Opeens zag ik het licht: Ik ben een MILF! Tijd om mijn inner MILF power te omarmen en jullie wat meer te vertellen over hoe deze openbaring mijn leven veranderde.

Ik blog dus ik ben een MILF-GoodGirlsCompany

Bij de term MILF denk je waarschijnlijk aan een ander soort moeder dan ik. Meestal zijn het vrouwen die nog netjes in maatje 36 passen en een bepaalde seksuele aantrekkingskracht hebben waar. Haar en nageltjes on fleek. Wie mij volgt op Snapchat (tijdelijk even uit de lucht vanwege kapotte telefoon) heeft waarschijnlijk wel beelden uit mijn privéleven voorbij zien komen. Zonder make up ben heel alledaags, trek ik kleding aan die schoon is ( lees niet per definitie fashionable) en speur je een lichtelijk twents accent. (Kan de beste overkomen).

Got MILF?

Het is enigszins behelpen lieve mensen. Maar de grote vraag die blijft dus: hoe kom ik er op dat ik een MILF ben? Nou die openbaring kreeg ik toen ik achter mijn laptop kroop voor een zen momentje. Dat had ik hard nodig. Denk aan een woonkamer waar een speelgoedbom ontploft is. Een dreumes die tanden krijgt een driftbui heeft omdat ze nu echt wel genoeg voedsel gegeten heeft. En natuurlijk 2 kinderen die ‘even een filmpie op YouTube’ wilden kijken. En daar was het. Het videokanaal stelde een filmpje aan mij voor. Fergie met MILF$. Met hoog opgetrokken wenkbrauwen bekeek ik met stijgende verbazing hoe deze moeders wulps de camera in keken en in niemendalletjes door een melk spa dartelden. It’s.not.gonna.happen. #sorrynotsorry. Nee, zelfs niet op een goede dag.

Maar wat maakt mij nu een MILF?

Tussen al het bloot. En datgene wat voor ‘muziek’ moet doorgaan zou een ongetraind oog bijna de opbouwende boodschap missen. Maar niet ik. Ik zie zoiets natuurlijk al van mijlenver. MILF staat voor Mother I’d like to follow. Dus een moeder die je graag volgt. Dat kan zijn omdat ze een leuk mens is. Je veel hebt aan haar (opvoedings)advies. In elk geval een inspirerende moeder. Want ook al vechten wij moeders de nodige mommy wars uit, stiekem hebben we elkaar ook gewoon nodig.

En in zeker zin ben ik ook een MILF. Dagelijks lezen honderden lieve lezers mijn rare hersenspinsels (zoals deze) en volgen mij op social media (alleen voor de winacties, duhuh). Daar ben ik best blij mee, want dichter bij de titel van MILF ga ik anders namelijk niet komen.

Nu je weet wat een MILF is, heb ik maar een vraagje: Wie is jouw über MILF?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Marguerita
  9 juli 2016 at 22:38

  whahahahaha geweldige interpretatie! Mijn meiden hebben ook de wereld van YouTube ontdekt, ik houd mijn hart vast en hoop dat ze geen nare dingen tegenkomen bij het stiekem filmpjes kijken…

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!