Mama Persoonlijk

Ik blog, dus ik ben een MILF

9 juli 2016
MILF-Fegie-Ik blog dus ik ben een MILF-GoodGirlsCompany

Als parttime feminist herkende ik mijzelf natuurlijk niet echt in het woord MILF. Ik vond het veel te plat en seksistisch. Dat wil zeggen tot deze week. Terwijl ik nietsvermoedend op YouTube surfte, leerde ik een nieuwe betekenis kennen. Opeens zag ik het licht: Ik ben een MILF! Tijd om mijn inner MILF power te omarmen en jullie wat meer te vertellen over hoe deze openbaring mijn leven veranderde.

Ik blog dus ik ben een MILF-GoodGirlsCompany

Bij de term MILF denk je waarschijnlijk aan een ander soort moeder dan ik. Meestal zijn het vrouwen die nog netjes in maatje 36 passen en een bepaalde seksuele aantrekkingskracht hebben waar. Haar en nageltjes on fleek. Wie mij volgt op Snapchat (tijdelijk even uit de lucht vanwege kapotte telefoon) heeft waarschijnlijk wel beelden uit mijn privéleven voorbij zien komen. Zonder make up ben heel alledaags, trek ik kleding aan die schoon is ( lees niet per definitie fashionable) en speur je een lichtelijk twents accent. (Kan de beste overkomen).

Got MILF?

Het is enigszins behelpen lieve mensen. Maar de grote vraag die blijft dus: hoe kom ik er op dat ik een MILF ben? Nou die openbaring kreeg ik toen ik achter mijn laptop kroop voor een zen momentje. Dat had ik hard nodig. Denk aan een woonkamer waar een speelgoedbom ontploft is. Een dreumes die tanden krijgt een driftbui heeft omdat ze nu echt wel genoeg voedsel gegeten heeft. En natuurlijk 2 kinderen die ‘even een filmpie op YouTube’ wilden kijken. En daar was het. Het videokanaal stelde een filmpje aan mij voor. Fergie met MILF$. Met hoog opgetrokken wenkbrauwen bekeek ik met stijgende verbazing hoe deze moeders wulps de camera in keken en in niemendalletjes door een melk spa dartelden. It’s.not.gonna.happen. #sorrynotsorry. Nee, zelfs niet op een goede dag.

Maar wat maakt mij nu een MILF?

Tussen al het bloot. En datgene wat voor ‘muziek’ moet doorgaan zou een ongetraind oog bijna de opbouwende boodschap missen. Maar niet ik. Ik zie zoiets natuurlijk al van mijlenver. MILF staat voor Mother I’d like to follow. Dus een moeder die je graag volgt. Dat kan zijn omdat ze een leuk mens is. Je veel hebt aan haar (opvoedings)advies. In elk geval een inspirerende moeder. Want ook al vechten wij moeders de nodige mommy wars uit, stiekem hebben we elkaar ook gewoon nodig.

En in zeker zin ben ik ook een MILF. Dagelijks lezen honderden lieve lezers mijn rare hersenspinsels (zoals deze) en volgen mij op social media (alleen voor de winacties, duhuh). Daar ben ik best blij mee, want dichter bij de titel van MILF ga ik anders namelijk niet komen.

Nu je weet wat een MILF is, heb ik maar een vraagje: Wie is jouw über MILF?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  • Reply
    Marguerita
    9 juli 2016 at 22:38

    whahahahaha geweldige interpretatie! Mijn meiden hebben ook de wereld van YouTube ontdekt, ik houd mijn hart vast en hoop dat ze geen nare dingen tegenkomen bij het stiekem filmpjes kijken…

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]