Babyspullen

Biologische producten shoppen bij Babyplein

24 september 2017

Op Babyplein kan je makkelijk online je spullen voor je kind bestellen. Of je nu Dr. Browns flessen nodig hebt, een pak Pampers of Zoocchini trainingsbroekjes voor de zindelijkheidstraining van je dreumes. Voor 22:00 uur besteld, betekent morgen thuis. En dat is wel zo prettig met kleine kinderen waarbij de voorraad spullen er altijd als een razende doorheen gaat.

Babyplein Zoocchini GoodGirlsCompany

De laatste keer dat ik babyspullen online bestelde, was waarschijnlijk toen ik zwanger was van Miss C. Best gek als je bedenkt dat ik kinderkleding, speelgoed en hippe kinderkamerdecoratie wel gewoon online bestel. Daarbij bespaar ik mijzelf de moeite om de stad in te gaan en met lege handen thuis te komen. Het gemak van achter mijn computer kruipen en in een handomdraai mijn mandje vol klikken, wint het met gemak. Zeker wanneer het om verpakkingen als luiers gaat, scheelt het een hoop slepen als deze gewoon van deur tot deur worden gebracht.

Babyplein-Nuby-GoodGirlsCompany

Wat is Babyplein?

Op de radio had ik de reclames over Babyplein al wel regelmatig gehoord. Babyplein.nl is een complete online babywinkel. Hier vind je meer dan 10.000 producten voor tijdens en na de zwangerschap en alles voor je baby, peuter en kleuter. Babyplein maakt onderdeel uit van Plein en naast Babyplein hebben ze ook de webshops Drogistplein, Huishoudplein, Huisdierplein, Tandartsplein en Scheerplein. Kortom: alles voor de verzorging van jou en je gezin.

Toch had ik een beetje koudwatervrees. Ik zweer dan wel bij Pampers als de luier, maar voor de rest, ben ik toch vooral van de biologische babyproducten voor mijn jongste. Ik was bang dat ik op Babyplein niet zou kunnen slagen, omdat het aanbod niet zou aansluiten bij mijn voorkeur. Dat je op de website vooral de welbekende merken zou hebben en geen alternatieven voor wanneer je op zoek bent naar iets anders. Gelukkig bleek dat in de praktijk wel mee te vallen. Het aanbod is nog wel wat kleiner dan het reguliere, maar er is een mooi begin gemaakt met producten van bekende merken zoal Organix Goodies, HiPP, Biobim, Weleda, Petit & Jolie en Babybio.

Babyplein-Zoocchini-GoodGirlsCompany

Biologische producten kopen bij Babyplein

Omdat we met Miss C Momenteel bezig zijn met zindelijkheidstraining, bestelde ik de leuke trainingsbroekjes van Zoocchini. Er zitten er 3 in een verpakking. Deze trainingsbroekjes zin gemaakt van biologisch katoen en hebben een dikke laag dubbelzijdig badstof tussen het katoen. Daardoor bieden ze net iets meer zekerheid bij kleine ongelukjes. Erg handig dus. Maar Miss C vind de dierenprints op de achterkant van de broekjes ook gewoon erg leuk. Ze draagt ze met veel plezier en omdat ze iets groter zijn dan een gewoon onderbroekje, kan je ze ook nog met luier eronder dragen.

Babyplein-Nuby-Citroganix-GoodGirlsCompany

Omdat ik altijd nieuwsgierig ben naar nieuwe luierdoekjes, wilde ik de Nuby Citroganix billendoekjes proberen. Naast dat deze doekjes schoonmaken, doden ze ook nog een 99,9% van de bacteriën en gisten die luieruitslag veroorzaken. Ze zijn volledig natuurlijk en vanaf de geboorte te gebruiken. De doekjes hebben een frisse citrusachtige geur.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

♥ Dit blog is een samenwerking.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]