Beauty Lifestyle

Bio-Oil Droge Huid Gel

15 februari 2019
Bio-Oil Droge Huid Gel

Zo aan het einde van de winter, kan mijn huid wel een oppepper gebruiken.  Echt koud was het niet, maar de afwezigheid van zonlicht, veel binnen zitten en veel lagen kleding over elkaar dragen doet mijn droge huid altijd weinig goeds. Mijn huid moet het hebben van: smeren, smeren en smeren. En dankzij Bio-Oil droge huid Gel is dat niet eens zo’n straf.

In maar liefst 11 landen is Bio-Oil een van de best verkochte huidverzorgingsproducten. Het product bestaat al 30 jaar en ontving verschillende adwards. De Bio-oil heeft absoluut zin sporen verdient als het gaat om de verzorging van huidstriemen en littekens. Tijd om het assortiment uit te breiden met een nieuw verzorginsproduct: Bio-Oil Droge Huid Gel

Bio-Oil Droge Huid Gel review

Dit maakt Bio-Oil Droge huid Gel bijzonder?

In de bio-oil droge huid gel wordt minder water gebruikt. Het bestaat maar voor 3% uit water. De overige 97% zijn actieve ingrediënten . Bio-Oil Droge huid Gel combineert vochtvasthoudende met vochtaantrekkende eigenschappen waardoor het product zijn werk perfect kan doen.

review Bio-Oil Droge Huid Gel nederlands

verzorgingsproducten droge gevoelige huid

Mijn ervaringen

Wat me opvalt aan het product is de geur. En zoals jullie weten, vind ik de geur van een product belangrijk. Een huidverzorgingsproduct kan nog zulke verzorgende eigenschappen hebben, als de geur me tegenstaat koop ik het niet. Tegelijkertijd is geur ook tricky omdat het vaak uit parfum komt en dit de huid kan irriteren. Maar na bestudering van de ingrediëntenlijst, zie ik dat parfum pas bij de laatste ingrediënten zit. Er volgt een hele lijst met ingrediënten die daarvoor zitten en die ook geur geven, zoals citroen en lavendel.

Aan vetten en oliën heet Bio-Oil droge huidgel geen gebrek. Het hoofdbestanddeel is Capric triglyceride een natuurlijk vet dat ook in natuurproducten van bijvoorbeeld Weleda voorkomt. Daarnaast bevat het nog wolvet, kamille, rozemarijnblad maar ook zonnebloemolie. Al met al veer verschillende oliën met elk hun eigen heilzame werking. Ondanks dit wordt de droge huidgel snel in de huid opgenomen.

Adviesprijs Bio-Oil Droge huid Gel

  • 50 ml 6,95
  • 100 ml 11,95
  • 200 ml 19,95

 

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  • Reply
    Janine
    26 januari 2024 at 12:03

    Klinkt veel belovend! Ik vind het ook altijd belangrijk dat mijn body care lekker ruikt, dat geeft toch net dat beetje extra 🙂

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]