Baby Babyspullen

Bij Babylizz stel je een babyuitzet samen in jouw stijl

30 november 2019
voedingskussen microparels_the millennialmom

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik zwanger ben, ben ik dus zo’n vrouw die leeft in haar voedingskussen. Zonder slapen is voor mij onmogelijk. Maar het kussen dat ik dus gebruik om mij te ondersteunen, vind ik totaal niet praktisch om straks de baby mee te voeden. Dan moet hij kort zijn en goed gevuld. Gelukkig kreeg ik van Babylizz een mooie opgestuurd.

Met nog 12 weken voor de boeg vind ik niks leuker dan babyspulletje te kopen. Na Chloe’s geboorte hebben we veel babyspullen weggegeven. Zonder er echt bij stil te staan dat we ze ooit nog nodig konden hebben. Als het om kleertjes gaat is dat niet erg, want ik ga mijn zoon geen jurkjes aantrekken. Hoe genderhip dat ook allemaal mag zijn. Als ik dan toch een zoon krijg, mag het wat mij betreft dan ook compleet anders dan met mijn dochters.

voedingskussen kopen_voedingskussen goedkoop_the millennialmom

Ook qua babyuitzet is het allemaal niet zo eenvoudig. Ons nieuwbouwhuis had eigenlijk nu klaar moeten zijn, maar wordt -met een beetje geluk- pas midden februari opgeleverd. Met andere woorden: die babykamer komt aan het voeteneinde van mijn bed. Alle reden voor mij om echt alleen het hoog noodzakelijke aan te schaffen. De voorkeur te geven aan functionele spullen zonder dat ik daarmee concessie doe aan kwaliteit.

Klein compact voedingskussen

voedingskussen slapen_The millennialmom

Via Babylizz kreeg ik een voedingskussen opgestuurd. Degene waar ik momenteel in slaap is niet zo handig met voeden, weet ik nog van mijn kraamperiode met Chloe. De kraamverzorgster was telkens bezig hem op een bepaalde manier op te vouwen zodat ze hoog genoeg lag. Met wat hoofdkussen en een vouwtechniek lukte het dan wel. Maar toen ik het na de kraamperiode zelf moest doen, kosten het even voordat ik dit handigheidje onder de knie had.

Klein is fijn. Dus daarom was ik al wat langer op zoek naar een kleiner compacter voedingkussentje. Eentje die ik er makkelijk bij pak ik bed, maar ook mee naar beneden sleep als ik daar wil zitten. Mijne is gevuld met piepschuimbolletjes en blijft lekker in model. Het geeft een steuntje in de rug als ik even rechtop wil zitten. En de baby past precies in de opening wat weer handig is tegen de tijd dat hij zelfstandig wil gaan zitten.

Babylizz

voedingskussen kopen Tips_The Millennialmom

Toen Grace geboren werd, was het gebruikelijk om je babyuitzet bij grote babywinkels te halen. Wat ik  tegenwoordig zo leuk vind, is dat je de hipste babyspullen daar dus niet meer koopt. Sterker nog: ik het assortiment in reguliere winkels vaak wat vind tegenvallen. Instagram is echt de place to be om leuke nieuwe merken en spulletje te spotten die bij je smaak passen.

Babylizz is een webshop gespecialiseerd in handgemaakte babyspullen. Leuke, unieke items om je babyuitzet compleet te maken. Van aankleedkussenhoezen, badcapes, wieg- en ledikantdekens. Doordat je je producten zelf kan uitkiezen, krijg je ook echt een iets wat niet veel anderen hebben. Als je bijvoorbeeld kiest voor een babynestje kan je de binnenstof zelf uitkiezen. Ga je voor een panda, pijlen, veertje of stippen? Ook bij het samenstellen van de buitenkant heb je  volop keuze. Kies voor populair wafelstof, luxe velours of comfortabel Fleece. En om het koordje onderin weg te werken, kan je kiezen voor een strik of een bandje. Kortom zou creëer je je eigen ontwerp die helemaal bij jou stijl past of perfect bij je babykamer.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]