Christendom

Bidden voor je kinderen: 5 gebeden voor je kinderen

26 januari 2023
meisje bidt

Bidden voor je kinderen is belangrijk. Op deze manier kunnen we onze ze beschermen, vragen om wijsheid en hen zegenen in hun leven. Tegelijkertijd is het ook een manier om hen te helpen bij het opbouwen van hun eigen relatie met God. In dit blog deel ik 5 gebeden die ouders voor hun kunnen bidden.

Ook leuk om te lezen: Bidden met kinderen

5 x voor je kinderen te bidden

Bescherming

Bid voor de bescherming van je kind tegen elk kwaad, ziekte en gevaar. Vraag om een ​​sterke afscherming van hen en om hen te beschermen tegen alle slechte invloeden.

Gezondheid

Bid voor de gezondheid van je kind, zowel fysiek als mentaal. Vraag om genezing van eventuele ziekten en om hen de kracht te geven om gezond te blijven.

Onderwijs en opvoeding: Bid voor de opvoeding en ontwikkeling van je kind. Vraag om wijsheid en inzicht bij het opvoeden van hen en om hen te helpen groeien in kennis en begrip.

Relaties

Bid voor de relaties van je kind, zowel met God als met anderen. Vraag om hen te beschermen tegen verkeerde invloeden en om hen te helpen gezonde en waardevolle relaties op te bouwen. Ook voor eventuele levenspartners.

Toekomst

Bid voor de toekomst van je kind. Vraag om hen te leiden en te begeleiden op hun levenspad. En om wijsheid zodat je hen kunt helpen hun volle gaven en talenten te ontwikkelen en in te zetten.

Naast deze 5 gebeden zijn er nog veel meer onderwerpen waarvoor we kunnen bidden. Hieronder vind je vijf aanvullende onderwerpen die je helpen om :

Leiderschap: Bid voor de leiderschapscapaciteiten van je kind en vraag om hen te leiden met integriteit en rechtvaardigheid.

Financiële zegen: Bid voor financiële zegen voor je kind en vraag om hen te helpen verantwoord om te gaan met geld en rijkdom.

Huwelijk: Bid voor de toekomstige huwelijken van je kind en vraag om hen te helpen een gezonde en liefdevolle relatie op te bouwen.

Passie en doelen: Bid voor de passie en doelen van je kind en vraag om hen te helpen hun volle potentieel te bereiken in alles wat ze doen.

Persoonlijke groei: Bid voor de persoonlijke groei van je kind en vraag om hen te helpen zichzelf te ontwikkelen en te groeien in kennis, wijsheid en kracht.

In deze wereld is er veel waar we ons zorgen om maken voor onze kinderen. Maar door te bidden, kunnen we hen beschermen en hen helpen groeien in hun relatie met God. Bidden is een krachtig wapen en het is belangrijk om onze kinderen te blijven zegenen door onze gebeden voor hen.

Lees ook:

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]