Baby's en kinderen Kinderkamer

Bibelotte Cross

30 mei 2015
GoodGirlsCompany-Bibelotte Cross-kinderkamer-styleguide-interieuradvies

Leuk kinderkamernieuws! Lifestyle merk Bibelotte heeft haar collectie uitgebreid. Bibelotte Cross is een nieuwe, frisse collectie die, hoe kan het ook anders, bestaat uit kruisjes. Met deze lijn wordt de koers van Bibelotte meteen zichtbaar: niet alleen maar stijlvolle decoratie, maar op verzoek levert Bibelotte ook een compleet kinderkameradvies in de vorm van een styleguide.

Bibelotte Cross-GoodGirlsCompany-kinderkamer-lifestyle

Bibelotte Cross

De Bibelotte Cross collectie bestaat uit tal van artikelen om de baby- en kinderkamer mee te verrijken, denk aan: beddengoed, behang, kussens en muurstickers. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit poplin katoen en voorzien van de exclusieve Bibelotte-print in zachte kleuren. De producten zijn zowel leuk voor jongens als meisjes en kunnen onderling goed gecombineerd worden.

Styleguide

Bibelotte is meer dan alleen een kinderkamermerk: ouders kunnen er ook terecht voor advies. Op basis van een aantal foto’s van de in te richten ruimte, wordt een persoonlijke styleguide gemaakt. Deze bestaat uit verschillende kinderaccessoires en bijpassende kleursuggesties. Hier kan men vervolgens zelf mee aan de slag. Ideaal voor ouders die inspiratie zoeken of het lastig vinden om de juiste sfeer in een kinderkamer te brengen.

Bibelotte Cross-GoodGirlsCompany-bedding-behang voor de kinderkamer

Bibelotte

Fris, puur, lief en een tikkeltje eigenwijs. Dat zijn de kenmerken van het kinderkamermerk Bibelotte. Het werd in 2006 opgericht door Jacoline van de Meent. Sindsdien staat Bibelotte voor de complete inrichting van de kinderkamer. De producten, van beddengoed tot lampenkappen en van schilderijen tot poppendekentjes, zijn te vinden in de webwinkel www.bibelottestore.nl en op kleine schaal bij dealers. Het merk heeft al verschillende lijnen uitgebracht, met elk een eigen kleurgebruik en thema, die onderling zeer goed te mixen en matchen zijn.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!