Kerst

Bezoek de Boerenkerstmarkt op Avonturenboerderij Molenwaard

18 december 2019
zoek de Boerenkerstmarkt op Avonturenboerderij Molenwaard

Op donderdag 19 december en vrijdag 20 december 2019 vindt op Avonturenboerderij Molenwaard de allereerste Boerenkerstmarkt plaats.

Tijdens dit sfeervolle evenement kunnen de gasten hun mooiste kerstcadeaus uitzoeken bij diverse kramen met producten uit de streek.

Boerenkerstmarkt op Avonturenboerderij Molenwaard

Lokale feestelijkheid

Avonturenboerderij Molenwaard kerstmarkt

Kerststukjes, woonaccessoires, sokken, sieraden en overheerlijke lekkernijen… alle kerstcadeaus op de Boerenkerstmarkt komen van ondernemers uit de directe regio van Avonturenboerderij Molenwaard. Op donderdag 19 december en vrijdag 20 december staan o.a. Bloem en Zus, Dit & Dat, Van Mourik, Hip & Mooi en Blauwe IJsbeer met hun producten op het prachtige verlichte themapark.

Voor jong en oud

bezoek de Boerenkerstmarkt op Avonturenboerderij Molenwaard

Terwijl de (groot)ouders rustig rondsnuffelen tussen alle spulletjes, is er natuurlijk ook aan de kleine gasten gedacht! Zo kunnen de kinderen schaatsen, ponyrijden of tractor rijden. Ook zijn de populaire kinderidolen Fien & Tien aanwezig voor een uitgebreide Meet & Greet. Ho, ho, ho… Uiteraard is de Boerenkerstmarkt is niet compleet zonder de Kerstman.

Alle gasten kunnen met hem op de foto voor een blijvende herinnering aan deze avond. En, genietend van de prachtige klanken van a capella kerstmuziek, kunnen de gasten hun avond afsluiten (of beginnen) met onder meer warme poffertjes of een glaasje glühwein op het sfeervol verlichte park.

Openingstijden en entree

Kerstmarkten Nederland_ Millennialmom

Avonturenboerderij Molenwaard is voor de Boerenkerstmarkt geopend vanaf 16:00 uur tot 21:00 uur. De entree bedraagt € 5,00 en het parkeren is tijdens dit evenement gratis. Avonturenboerderij-Abonnementhouders krijgen, op vertoon van hun pasje, gratis toegang tot het feestelijke evenement.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Instagram has returned invalid data.

    Dit zijn wij!