Kerst Nederland Uitstapjes met kinderen Utrecht Zuid Holland

Betoverende Werelden met Disney on Ice 2017

16 december 2017
Disney-on-Ice-GoodGirlsCompany

Het perfecte uitje voor de Kerstvakantie is Betoverende werelden van Disney on Ice. Samen met al mijn dochters ging ik naar deze fenomenale familievoorstelling in Ahoy Rotterdam.

Rover-Betoverende werelden-Ahoy-Rotterdam-GoodGirlsCompany

Betoverende Werelden met Disney on Ice 2017

De opzet van Betoverende Werelden leek op die van 100 Years of Magic. De Disney on Ice voorstelling van 2016. Maar in plaats van een heleboel Disney-figuren de revue te laten passeren, bleef dit jaar de focus op 4 succesfilms. Toy Story, De Kleine Zeemeermin, Cars en natuurlijk de knaller Frozen. Kortom een mooie selectie van verhalen die zowel jongens als meisjes zal aanspreken. De presentatie van de voorstelling lag weer in de handen van Mickey, Mini, Goofy en Donald. Zij kletsten de verschillende werelden aan elkaar met luchtige sketches en anekdotes. Ze doen wat ze ieder het beste kunnen doen. Mickey is vrolijk en monter en Goofy stuntelig.

Betoverende werelden-Disney on Ice-GoodGirlsCompany-Ahoy-Rotterdam

Toy Story

De voorstelling begint met Toy Story. Toy Story 3 om precies te zijn. In dit verhaal is Andy een jaar of 17 en verlaat het ouderlijk huis verlaten om aan de universiteit te studeren. Maar wat gebeurt er met zijn oude speelgoed? Deze komt op een kinderdagverblijf waar de boosaardige beer Lotso de scepter zwaait samen met de narcistische en domme Ken. Als hij dan ook nog Buzz Lightyear reset zodat deze weer in de fabrieksinstellingen wordt gezet, verzint Woody een plan.

Toy Story 3- Disney-GoodGirlsCompany

Met de hulp van Barbie probeert hij zijn vrienden te redden. Wat volgt is een uiterst hilarisch schouwspel waarbij Barbie zowel haar beauty als brains inzet. Bekende personages zoals Jessie en Bullseye, Meneer een mevrouw Aardappelhoofd, de groene soldaatjes, Slinky Dog en Hammie het varken mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Dit vrolijke spektakel met dans af en toe een (vuurwerk) knal en zang, zet meteen de toon voor de rest van de avond. Er zit een goede opbouw in voor verschillende leeftijden. Van alle andere acts heeft dit stuk ook meteen de meeste humor. Iets wat mijn tienerdochter ook erg belangrijk vindt want anders wordt het al snel kinderachtig.

Kleine Zeemeermin-Disney on Ice-GoodGirlsCompany-Ahoy-Rotterdam

De kleine Zeemeermin

De Kleine Zeemeermin had het mooiste decor aldus mijn oudste dochters. En misschien hebben ze ook wel gelijk. De Kleine zeemeermin was een van de eerste Disney-films die ik in de bioscoop zag dus zal daarmee altijd een speciaal plekje in mijn hart houden.

De vrolijke krab Sebastiaan neemt je op de swingende Caribische vibes mee naar diep in de zee waar het erg gezellig is zo tussen de vissen. We zien Ariel verliefd worden op prins Erik. Haar verlangen uitspreken om eens bij de mensen te willen zijn. Wat volgt is dat ze haar stem verkoopt aan Ursula de valse zeeheks met haar gluiperige murenes? Zal Erik verliefd worden op het mooie meisje zonder stem? Laat dat maar aan Sebastiaan de krab over. Aandoenlijk is ook Botje die even voorbij zwemt. Zelf was ik het meest onder de indruk van het kostuum van het zeepaardje.

Praktische informatie Disney on Ice

Cars

In een meidenhuishouden is het misschien niet zo verwonderlijk dat we nog nooit een Film van Cars gezien hebben. We hebben er wel eens korte filmpjes van gezien, maar nog nooit echt een lange. Toch kennen we wel een paar personages van Radiator Springs. De goedaardige Takel, Sally, Rusty en natuurlijk Bliksem McQueen. Miss C heeft daar een klein rood autootje van.

Het gedeelte van Cars heeft eigenlijk niet echt een  duidelijk verhaal. Maar dat doet er ook niet toe. Waar deze act het van moet hebben, is het spektakel. Want wat is het indrukwekkende om die auto’s zelf over het ijs te zien bewegen. Je ziet de kinderen kijken van “Zit er iemand in?” Zonder elkaar te raken en zonder af te remmen in snelheid racen de wagens over het ijs. Hier en daar vergezeld door een stevige vlam (uit de pijp).

Disney-on-Ice-Frozen-GoodGirlsCompany

Frozen

Als Minnie Mouse vervolgens hint op dat het volgende verhaal gaat over twee zussen waarvan er 1 koningin is, weten mijn oudste dochters wel hoe laat het is. Inmiddels zijn ze uit de prinsessenfase in de anti fase belandt. Gelukkig is Miss C op haar manier er wel weer mee bezig. Niet Anna of Elsa zijn haar favoriet maar Olaf. Vol enthousiasme zwaait ze naar hem terwijl ze gilt “OLAFJE, IK BEN HIE-HIER!!!!”. Zonder gêne en steeds harder. Terwijl omstanders vertederd in haar richting kijken.

Kristoff-Disney-on-Ice-Frozen-GoodGirlsCompany

Frozen-Disney-on-Ice-Frozen-GoodGirlsCompany

Ik heb de indruk dat het stuk hetzelfde is als vorig jaar. Maar dat vind ik niet negatief. Je merkt dat artisten meer in hun rol zitten, het is volwassener geworden. En je ziet de dansers zichtbaar genieten, wetende dat dit het stuk is waar velen voor komen. Ook mijn tienermeiden ontdooien en we brullen vol overgave mee met “Laat het los”. Miss C is lyrisch over Olafs liedje Zomer. De sneeuweffecten en de rijdende trap van het kasteel op de Noorderberg maken het spektakel compleet. Hier kunnen wij geen genoeg van krijgen.

Disney on Ice 2017-GoodGirlsCompany

Praktische informatie Disney on Ice 2017

Locaties Disney on Ice 2017

Disney on Ice 2017 kun je de komende tijd op 3 verschillende locaties zien. Van 13- 17 december is het in Ahoy Rotterdam. Van 23- 26 december in de Jaarbeurs Utrecht en van 28- 30 december in de RAI in Amsterdam.

Video en foto’s

Tijdens de voorstelling mag je zoveel mogelijk foto’s maken en filmen. Zolang je niemand in de weg loopt kan dat ook gewoon. Ook word je aangemoedigd deze op Facebook en Instagram te delen.

Disney Merchandise

Er is verschillende Disney Merchandise te koop. Waaronder Minnie Mouse oren met LED-verlichting. Super cool. Je valt meteen op in het publiek. Alle merchandise is uniek en speciaal voor deze show. Maar er zit wel een prijskaartje aan.

Disney-on-Ice-2017-GoodGirlsCompany

WC’s

Bij al dit soort evenementen is een toiletbezoek altijd een ware opgave. Lange wachtrijen. Vooral voor die van de vrouwen. Houd daar rekening mee. 5 minuten voor aanvang nog even ‘snel’ naar de wc gaan lukt niet. Doe het zodra je binnenkomt.

Pauze

Tussen de act van de Kleine Zeemeermin en Cars zit een pauze. Gisteravond werd niet vooraf aangegeven hoe lang deze duurt. We hoorden op een gegeven moment dat we nog 3 minuten hadden totdat de voorstelling weer opnieuw zou beginnen. Het zou iets van 15- 20 minuten geweest zijn. Dat is best kort voor als je naar de wc wilt en ook nog eten wilt halen. Houd hier dus rekening mee.

Buggy’s en wandelwagens

Wandelwagens en buggy’s kan je op een speciaal aangegeven plek neerzetten. Dit is op eigen risico. Wij hebben het geprobeerd en daarna stond hij er gewoon nog.

Parkeer plek reserveren

De verschillende locaties bieden je de mogelijkheid om een parkeerplek te reserveren. Wil je niet eindeloos door een (wildvreemde) stad zwerven opzoek naar een plekje doe dit dan ook gewoon. Het scheelt gedoe en na afloop is het lekker als je zo makkelijk in je eigen auto naar huis kan rijden.

Toy Story 3- GoodGirlsCompany

Duur van voorstelling

De voorstelling begon om iets na 19:00 uur. We stonden om iets na 21:00 uur ook weer buiten. Een goede duur voor een familievoorstelling. Mijn oudste meiden hielden het goed vol. De jongste had momentjes waarop haar aandacht wat meer verslapte maar er is wel ruimte om even rond te lopen.

Gehoorbescherming

Het geluid staat hard, maar persoonlijk had ik niet de indruk dat je gehoorbescherming moest dragen vanwege het geluid. Ook na afloop hadden we geen oorpijn. Maar mocht je (kind) gevoelig zijn voor hard geluid dan kan je het meenemen.

Betoverende Werelden van Disney on Ice is echt een familievoorstelling waar zowel mijn dochter van 2 als die van 8 en 11 jaar door betoverd werden en zichtbaar van genieten.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • 𝐻𝑜𝓂𝑒 𝒾𝓈 𝓌𝒽𝑒𝓇𝑒 𝓉𝒽𝑒 𝒽𝑒𝒶𝓇𝓉 𝒾𝓈⁣
⁣
Allereerste #weekvlog online op #YouTube waarin ik jullie meeneem in ons nieuwe huis! Na maanden van wachten, veel regelen en stress is het dan bijna zover. Hij is bijna af dus we mochten gezellig met een helmpje op ons koppie rondlopen over de bouwplaats. ==> https://youtu.be/D2CvsWDiass⁣
⁣
Heb je nog tips waar ik op moet letten bij de oplevering?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
⁣
#nieuwhuis #nieuwbouw #vlog #thuis #verhuizen #video # ⁣
#vlogger #vlogging #videography #filming #youtubechannel #mama #mamablogger #arnhem #nederland #momblog #momblogger #subscribe #mommyblog #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #mommyblogger #smallyoutuber
  • Iedere zwangere vrouw schijnt last te hebben van zwangerschapscravings. Ik ook...in de nieuwste video vertel ik openhartig over waar ik mijn man voor op pad stuur en hoe agressief ik word als hij het opeet. ====> https://youtu.be/NpzbxGPPDos⁣
⁣
#zwanger #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world n #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother # #foodie #foodlove #eten #gezomd #foodpassion #foodaddict #foodheaven #foodcoma #foodigers
  • ⭐𝟯𝟬 𝔀𝓮𝓴𝓮𝓷 𝔃𝔀𝓪𝓷𝓰𝓮𝓻⭐⁣
⁣
Gisteren bij de gyneacoloog geweest. Baby is netjes boven de groeicurve dus met een beetje geluk wordt het een groot kind net zoals zijn zus. Omdat het zo goed gaat, mag ik waarschijnlijk poliklinisch bevallen. Ik ben echt zo happy!!! Donderdag nog even verschillende prikken en onderzoeken doorstaan, maar het ziet er naar uit dat ik verder deze maand niet terug hoef te komen voor controles. ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #expectingmom #mommytobe #pregnantlife #pregnancystyle #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantfashion #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #dutchmom #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #30weeks #30weken
  • They'd say I hustled, put in the work
They wouldn’t shake their heads and question how much of this I deserve
What I was wearing, if I was rude
Could all be separated from my good ideas and power moves
And they would toast to me, oh, let the players play
I’d be just like Leo in Saint-Tropez .
.⁣
.⁣
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf #christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #christmasdecorations #kerst #kerst2019
  • ⭐️KLEINTJE ⭐️
⠀⠀
Hoi, ik ben Josan en ik ben ‘maar’ 1.56 m lang. Met een 👶🏽 in mijn buik🤰🏾 die ongeveer 50 cm is, kom ik een beetje lengte kort. 😅Het schijnt dat kleintjes altijd eerder bevallen. ⠀⠀
💖Is er iemand die dat bevestigen kan?💖
.
.
.
#kleintje #zwanger #zwangerschapsshoot #melanin #pregnancydiary #m#pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnanyphoto #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #tbb #babyontheway #motherhoodunplugged #bumpstyle #babyonboard #maternitystyle #maternity #stylethebump #pregnantandperfect #pregnantmoms
  • ⭐I got 99 problems but a snitch ain’t one⭐⁣
Snitches get stitches. Elves don’t come to play⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf #christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #christmasdecorations #kerst #kerst2019
  • Vanavond is het #Pakjesavond en dan is Sinterklaas gelukkig voorbij. Het begint het me steeds meer tegen te staan.Wij vieren geen Sinterklaas en eigenlijk is dat nooit een probleem geweest. Totdat Chloe naar school ging en vooral bleek dat volwassenen het daar erg moeilijk mee hebben. 🤬In het kader van dat ze zielig is, wordt ze geïndoctrineerd met een geloof waar wij zelf niet achter staan. Als het om een religie zou gaan, zou ik het ook niet okay vinden als school dit aan haar opdrong🙄
Ik schreef een blog over waarom ik bijna geneigd was, mijn dochter deze hele maand thuis houden van school. 🤨Vanmiddag is Chloé weer eens vrij dus ik ben aan de wijn🥂
https://www.goodgirlscompany.nl/sinterklaas-pakjesavond-staat-mij-tegen/
.
.
.
#sinterklaas #feestje #mamablogger #mamaseerstewijntje #wijnen #geenalcohol #zwanger #alcoholvrij #gekregen #zwangerschap #feestdagen #mommytobe #noalcohol #preggobelly #preggo #pregnant #feestmaand #pregnantbelly #pregnantfashion #pregnantoutfit #pregnantshoot #feestjurk #zwangerschapskleding #zwangerschapsshoot #wijnenwijnenwijnen
  • ⭐️Goedemorgen⭐️ Ze zeggen an Apple a day keeps the doctor away.... mij trouwens ook want die appel hoef ik niet. 😂 Ik realiseerde me dat ik sommige fruitsoorten al meer dan 6 maanden niet kan eten. Als je me dit van tevoren had verteld had ik daar waarschijnlijk veel meer moeite mee gehad dan nu. Het scheelt in elk geval wel strooigoed kilo’s nu in december 🥝🍒🍎#appetitejournal #buzzfeast #foodlover #foodforfoodies #nergi #fruit #eten #ontbijt #gezond #zwanger #zwangerschap #instagood #breakfast #breakfastideas #ontbijt #gezondeten #gezondontbijt #kiwiberry #kiwibes #fruit #fruits #nomnomnom
  • ⭐𝓡𝓲𝓼𝓮 𝓪𝓷𝓭 𝓼𝓱𝓲𝓷𝓮⭐⁣ ⁣
Ik zit in mijn derde trimester! 🎉 Ik ben bijna 10 kilo aangekomen. 🙈 Het einde komt langzaam in zicht...ik heb zo'n vaag vermoeden dat babyboy wel eens eerder zou kunnen komen. In onze nieuwste video op YouTube klets ik je bij https://youtu.be/kehsMI_jS2A⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschapsaankondiging #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement ##pregnancydiary # #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnanyphoto #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #tbb #babyontheway #motherhoodunplugged #bumpstyle #babyonboard #maternitystyle #maternity #stylethebump #pregnantandperfect #pregnantmoms #
  • ⭐️I like big balls and I can not lie⭐️ You other elves can’t deny 😂🙈🤣
.
.
.
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf 
#christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #sirmixalot
  • ⭐️It’s my party! ⭐️Van de week vierde ik mijn verjaardag. Ook al koos ik er dit jaar bewust voor om niet groots uit te pakken, toch vond ik het belangrijk om er even bewust bij stil te staan. Wat ben ik gezegend. 🙏🏾 Drie gezonde kinderen, een vierde op komst. Een nieuw (t)huis in aanbouw. Afgelopen jaar was pittig en soms heel hectisch. Mijn gezondheid liet me bij vlagen in de steek en deze zwangerschap vraagt meer van mijn lichaam dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Maar ik ben er nog. Kan het einde zien en kijk er naar uit om mijn zoon straks veilig en warm vanuit het ziekenhuis mee naar huis te nemen. 👶🏽💙
.
Wie jarig is trakteert dus bij deze kan je een mooie carseat cover en hoody van Dooky winnen. https://www.goodgirlscompany.nl/dooky-carseat-cover-en-hoody/
.
.
.
#zwangerschap #baby #birthdaygirl #pregnant #pregnancyfashion #babybump #mommytobe #zwangerschap #winactie #giveaway #birthday #pregnant #tbb #pregnantbelly #pregnantfashion #preggers #preggo #dutchmom #mamabloggers #mama #mommylifestyle #mommylife #melaninpoppin #melanin #haiti #hatian #happybirthday #happy #blessed🙏

  Dit zijn wij!