Sinterklaas

De beste Sinterklaastips voor drukke mensen

25 november 2016
de-beste-sinterklaastips-voor-drukke-mensen-goodgirlscompany

Nog krap 1 week en dan is het Sinterklaas. Daarom probeer ik je de hele maand al op weg te helpen met allerlei Sinterklaastips, uitgebreide speelgoedreviews en leuke winacties. Bookmark dit blog want het bevat de beste Sinterklaastips voor luie drukke mensen. Van kant-en-klare surprises tot programma’s die automatisch de meest geweldige Sinterklaasgedichten schrijven.

Ik doe niet eens aan Sinterklaas, maar ook ik voel de druk. Met twee kinderen in de hogere klassen van de basisschool ben ik belast met het kopen van cadeautjes voor de surprises, gedichtjes helpen verzinnen en, niet geheel onbelangrijk, het in elkaar flansen van een leuke Pinterest Perfecte surprise.

Sinterklaastips: kant en klare surprises

Is het niet heerlijk die extra quality time die je automatisch krijgt wanneer je met je kinderen een surprise mag maken? Meestal begin je samen, maar of jij verpest het idee of je kind helpt je van de wal in de sloot. Uiteindelijk scheiden de wegen zich. Wat inhoudt dat jij als moeder het alleen mag doen. Je kan het niet maken om zonder aan te komen zetten. Hoe meer kinderen je in de bovenbouw hebt, hoe meer vreugde surprises. Daar hebben ze iets op gevonden. Kant en klare surprises.

hema-kant-en-klare-surprises-goodgirlscompany

Hema kant en klare surprises

Hema verkoopt een drietal kant-en-klare surprises. Je kan kiezen uit een tablet/voetbalveld, een poppenhuis/kaptafel en een sinterklaas/pizza. Met zowel thema’s die voor jongens als meisjes leuk zijn, sla je nooit de plank mis. Bovendien kost het maar € 5,-

sinterklaastips-voor-kant-en-klaar-surprises-goodgirlscompany

Als je bij SintSurprise je surprise nog voor 30 november bestelt, is hij op tijd in huis. Je kan kiezen uit M&M’s, Pokeballs (tip), Voetbal, Micky Mouse en Nagellak. Prijzen liggen wel boven de € 15,- maar dan heb je ook wat.

Marktplaats

Ook op Marktplaats kan je terecht voor originele surprises. Naast ongewenste cadeaus verkopen, is het verkopen van kant en klare surprises blijkbaar ook erg lucratief. Je vindt er kant en klare pakketen om zelf iets mee te knutselen. Voor mensen die wel tijd hebben maar geen ideeën. Maar er zijn ook mensen die kant en klare surprises aanbieden die je alleen nog maar even hoeft op te halen.

Bol.com

Bol.com is de winkel van ons allemaal vandaar dat je daar ook allerlei kant en klare surprises kan kopen. Het betreft hier wel kant en klare bouwpakketten.

Sinterklaastips: gedichten

Kom jij ook niet verder dan: Sint zat te denken wat hij (*insert name) zou schenken? Mooi, dat is geen enkele belemmering om een prachtig gedicht te maken. Tegenwoordig heb je gewoon de gedichtengenerator. Vul wat trefwoorden in, naam, hobby’s en voila je gedicht is klaar.

 • Sinterklaasgedichten maakt in 2 minuten een snel en origineel gedicht.
 • Op Rijmpiet kan je zelfs gedichten per gekocht cadeau vinden!
 • Sinterklaasgedichten is een startpagina van waaruit je verder kunt om het perfecte gedicht te maken. Vind kant-en-klare gedichten, zoek per cadeau, gebruik een rijmmachine of rijmwoordenboek of maak gebruik van handige rijmtips.

Lukt het schrijven aardig, maar blijf je steken op enkele woorden? Gebruik dan aan rijmwoordenboek. Via Google vind je verschillende sites.

Dit waren een aantal van mijn Sinterklaastips om het leuker te maken. Heb jij nog tips?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Sinterklaasfoto via Shutterstock.

 • Reply
  De beste tips Pakjesavond met kinderen- GoodGirlCompany
  10 december 2017 at 10:30

  […] Sinterklaastips voor als je weinig tijd hebt […]

 • Reply
  Speelgoed trends voor Sinterklaas 2017 - GoodGirlsCompany
  12 september 2017 at 07:33

  […] De beste Sinterklaastips voor drukke moeders […]

 • Reply
  Lori (Mama's Jungle)
  27 november 2016 at 09:14

  Nooit geweten joh al die kant en klare surprises. Maar eerlijk, dan schiet je toch helemaal het doel voorbij? De speciale aandacht voor elkaar enzo? Achja. Sint is hier gewoon de man met die zak en daarna stappen we over naar kerst. Minder druk en gezelliger en echt sfeervolle quality time

 • Reply
  Jessica
  25 november 2016 at 14:13

  Zoontje heeft dit jaar zijn 1e suprise dus jaren niet gedaan hij is er gelijk mee begonnen met een beetje hulp maar het meeste doet hij zelf het is nog niet af dus wie weet gaat het hier net zo.eigengemaakt heeft wel me voorkeur maar wie weet maken we er ooit gebruik van als naar een paar jaar de lol er af is en we er meerdere moeten maken

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  25 november 2016 at 13:51

  Ik vind het allemaal handige tips, en het ziet er leuk uit. Maar voor mij haalt het wel een beetje de essentie uit het Sinterklaasfeest als ik het zo kant en klaar zou inkopen. Voor mij is het juist de clou om dingen zelf in elkaar te fabrieken.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!