Lifestyle

Bescherm je tanden met een bitje

16 november 2017
Bescherm je tanden met een bitje-GoodGirlsCompany

Een botsing met de schouder van een vriendinnetje was al wat mijn dochter nodig had voor een losse tand. Ze heeft geluk gehad dat het daarbij bleef. Maar soms kan het dragen van een bitje heel wat leed voorkomen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker bij kinderen, gaat er nog wel eens wat mis. Hindert niet daar leren ze van. Maar het zou jammer zijn als ze daardoor blijvende schade oplopen. Daarom is het een slim idee om soms voorzorgsmaatregelen te nemen. Zoals bij skateboarden.

Skateboarden is echt superleuk om te doen. Maar net als bij veel andere sporten zijn er aan het skateboarden ook risico’s verbonden. Je kunt een lelijke val maken. Of tegen elkaar opbotsen en daarbij je armen, benen, hoofd of gezicht beschadigen. Gelukkig zijn er veel hulpmiddelen verkrijgbaar waarvan de meeste boarders dankbaar gebruikmaken. Natuurlijk is er de  meest bekende bescherming zoals kniebeschermers, armschermers, handschoenen en een speciale helm. Maar ook een bitje ter bescherming van je tanden is zeker geen overbodige luxe. Zo kan je  veilig en goed beschermd met je skateboard de straat of de baan op.

Bescherm je tanden met een bitje

Comfortabel en hip

Het is zonde wanneer je door een ongeval met je skateboard je tanden beschadigt of verliest. Het is dus van het grootste belang dat je bij de uitoefening van je favoriete sport zorg draagt voor een optimale bescherming van je gebit. Zo voorkom je dat je een ingrijpende behandeling of zelfs een nare operatie moet ondergaan waar je langdurig of blijvend last van kunt houden in het dagelijks leven. In het verleden gebruikten veel skateboarders geen bitje omdat de oude exemplaren vaak niet lekker zaten en er niet stoer uitzagen.

Dit is nu absoluut anders. Dankzij het gebruik van de nieuwste innovatieve materialen en technieken, voel je een bitje nauwelijks in je mond zitten. Daarnaast zijn er veel verschillende exemplaren in trendy kleuren verkrijgbaar zodat je ook met een bitje in je mond een gave indruk maakt in combinatie met je andere bescherming en je gave kleding. Zo kun je hip, comfortabel en met minimaal gevaar sporten terwijl je weet dat je er alles aan gedaan hebt om je hele lijf op alle fronten te beschermen.

Bitje kopen? Waar moet je op letten?

Als je bitje gaat kopen, let dan op het volgende: bescherming, comfort en ademruimte. Een bitje moet perfecte bescherming bieden voor je gebit. En zorg ervoor dat je ademhaling niet wordt verstoord zodat je onbelemmerd kunt sporten.

Veilig en goed beschermd skateboarden met een bitje

Maak je skateboarduitrusting vandaag nog compleet met een professioneel bitje dat naar je gebit gevormd kan worden en eenvoudig te reinigen is voor maximale hygiëne. In het assortiment van Onlineskateshop.nl vind je verschillende moderne exemplaren die je snel en eenvoudig online kunt bestellen.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+, Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking.

Foto via Shutterstock skateboard bron

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]