Lifestyle

Bescherm je tanden met een bitje

16 november 2017
Bescherm je tanden met een bitje-GoodGirlsCompany

Een botsing met de schouder van een vriendinnetje was al wat mijn dochter nodig had voor een losse tand. Ze heeft geluk gehad dat het daarbij bleef. Maar soms kan het dragen van een bitje heel wat leed voorkomen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker bij kinderen, gaat er nog wel eens wat mis. Hindert niet daar leren ze van. Maar het zou jammer zijn als ze daardoor blijvende schade oplopen. Daarom is het een slim idee om soms voorzorgsmaatregelen te nemen. Zoals bij skateboarden.

Skateboarden is echt superleuk om te doen. Maar net als bij veel andere sporten zijn er aan het skateboarden ook risico’s verbonden. Je kunt een lelijke val maken. Of tegen elkaar opbotsen en daarbij je armen, benen, hoofd of gezicht beschadigen. Gelukkig zijn er veel hulpmiddelen verkrijgbaar waarvan de meeste boarders dankbaar gebruikmaken. Natuurlijk is er de  meest bekende bescherming zoals kniebeschermers, armschermers, handschoenen en een speciale helm. Maar ook een bitje ter bescherming van je tanden is zeker geen overbodige luxe. Zo kan je  veilig en goed beschermd met je skateboard de straat of de baan op.

Bescherm je tanden met een bitje

Comfortabel en hip

Het is zonde wanneer je door een ongeval met je skateboard je tanden beschadigt of verliest. Het is dus van het grootste belang dat je bij de uitoefening van je favoriete sport zorg draagt voor een optimale bescherming van je gebit. Zo voorkom je dat je een ingrijpende behandeling of zelfs een nare operatie moet ondergaan waar je langdurig of blijvend last van kunt houden in het dagelijks leven. In het verleden gebruikten veel skateboarders geen bitje omdat de oude exemplaren vaak niet lekker zaten en er niet stoer uitzagen.

Dit is nu absoluut anders. Dankzij het gebruik van de nieuwste innovatieve materialen en technieken, voel je een bitje nauwelijks in je mond zitten. Daarnaast zijn er veel verschillende exemplaren in trendy kleuren verkrijgbaar zodat je ook met een bitje in je mond een gave indruk maakt in combinatie met je andere bescherming en je gave kleding. Zo kun je hip, comfortabel en met minimaal gevaar sporten terwijl je weet dat je er alles aan gedaan hebt om je hele lijf op alle fronten te beschermen.

Bitje kopen? Waar moet je op letten?

Als je bitje gaat kopen, let dan op het volgende: bescherming, comfort en ademruimte. Een bitje moet perfecte bescherming bieden voor je gebit. En zorg ervoor dat je ademhaling niet wordt verstoord zodat je onbelemmerd kunt sporten.

Veilig en goed beschermd skateboarden met een bitje

Maak je skateboarduitrusting vandaag nog compleet met een professioneel bitje dat naar je gebit gevormd kan worden en eenvoudig te reinigen is voor maximale hygiëne. In het assortiment van Onlineskateshop.nl vind je verschillende moderne exemplaren die je snel en eenvoudig online kunt bestellen.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+, Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking.

Foto via Shutterstock skateboard bron

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
  • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
  • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
  • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
  • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

  Dit zijn wij!