Baby's en kinderen Lifestyle

Bergstein kinderlaarzen

17 januari 2015

“Het regent, het regent de pannetjes worden nat…” Het is een zachte winter en in Nederland betekent dat een ding: regen. Heel veel regen. In de afgelopen week, viel er genoeg water uit de lucht om je af te vragen of het herfst of winter is. Gelukkig kan je kind ook leuke dingen doen in de regen. Zoals Peppa Pig er van houdt om op en neer in plassen te springen, zo geldt dat ook voor veel kinderen. Waterplassen hebben een enorme aantrekkingskracht op kinderen. Met de laarzen van Bergstein is het mogelijk om in de modder te rennen, in regenplassen te springen en in de zandbak te spelen. Zonder dat je als moeder bang hoeft te zijn dat hun goede schoeisel vies wordt.

Bergsteind regenlaarzen_Peppa Pig_Antar shoes_goodGirlsCompany

Bergstein is hét merk voor kleurrijke regenlaarzen voor jongens en meisjes. Bergstein staat voor: kleur, styling, functionaliteit, vrolijkheid, creativiteit en tijdloos voor iedereen. Naast de opvallende kleuren en functionaliteit heeft de regenlaarzen een perfecte pasvorm. De laarzen worden gemaakt van 100% soepel natuurrubber. Hierdoor zit het laarsje goed om elke kindervoet. Ze zijn verkrijgbaar in 10 mooie uni-kleuren. Yellow, orange, red, fuchsia, pink, purple, celeste, cobalt, lime, green, khaki, dark green, dark blue en dark grey. Kenmerkend is de grote band op de zool en bovenaan de schacht. Zelfs als er grote moddervlekken op zitten weet je: dit is een Bergstein.

Bergstein_winterbooties_Antar shoes_fashion_GoodGirlsCompany

Bergstein is verkrijgbaar in de schoenmaten 19 t/m 35. En speciaal voor het wisselvallige Nederlandse weer zijn er 2 type laarzen. Naast de basis rain boot is er namelijk ook de Winterboot voor het herfst- en winterseizoen. De Winterboot heeft een fijne warme voering en is afgewerkt met textiel en een tie-on koordsluiting.

Verkrijgbaar bij:

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!