Beauty

Benetton United Dreams -Dream Big

23 augustus 2015
United Dreams Dream Big- Benetton United Dreams Dream Big-GoodGirlsCompany-parfum-Benetton parfum

United Dreams Dream Big is de nieuwste geursensatie in de Benneton United Dreams lijn. Deze bekroonde parfumlijn heeft een prachtige missie: de wereld veranderen met dromen. Dat bleef niet onopgemerkt. Zo heeft Benetton United Dreams al een Beauty Astir Award gewonnen in de categorie: Best Fragrance Women Mass. Deze jaarlijkse  awards zijn de meest prestigieuze beautyprijzen die in ons land worden uitgereikt  door leden van de Vereniging van Cosmeticajournalisten. Ben je benieuwd of United Dreams Dream Big ook een droom van een parfum is? Lees dan snel verder.

Benetton-United Dreams Dream Big- Benetton United Dreams Dream Big-GoodGirlsCompany-parfum-Benetton parfum

Waar zou de wereld zijn zonder dromen? Ze veranderen de wereld. Denk maar aan Martin Luther Kings  beroemde woorden “I have a dream” of het prachtige chanson “I dreamed a dream” in Les miserables. Maar gelukkig zijn dromen geen bedrog en hoeft het ook niet bij dromen te blijven. Met de United Dreams collectie inspireert Benneton vrouwen met een positieve boodschap. Live Free, Stay Positive en Love Yourself. Heerlijke geuren met een evenzo mooie boodschap om jezelf mee te omhullen.

Zoals ook bij de andere geuren het geval was, komt United Dreams Dream Big ook met een boodschap. Deze luidt als volgt:

“Denk groots. Denk dat vandaag de dag is om dat risico te nemen. Geef je passie voorrang en laat moed je angst overwinnen. Ga ervoor. Maak fouten. Leer er van en maak er meer. Laat elke fout je een stap dichter bij succes brengen”

Benetton-United Dreams Dream Big- Benetton United Dreams Dream Big-GoodGirlsCompany-Benetton parfum

United Dreams- Dream Big

Met United Dreams Dream Big voegt Benneton een nieuwe geur toe. En hoe. De goudkleurige flacon  geeft deze limited edition geur net dat beetje extra’s. Dit wil, nee moet je hebben. De stralende heldere verpakking en bijpassende flacon presenteren een nieuwe boodschap. Een inspirerende boodschap voor iedereen die durft te dromen. Een boodschap vol energie en motivatie om je aan te sluiten bij de dromers van deze wereld.

De topnoten in deze Eau de toilette spray zijn bergamot, mandarijn en peer. De hartnoten zijn jasmijn, fresia, tuberoos en viooltje. De basisnoten zijn patchoeli, sandelhout, vanille en muskus. Er zijn 2 verschillende versies.

  • Eau de toilette spray 80 ml – €28,95
  • Eau de toilette spray 50 ml- (€21,45)

United Dreams Dream Big is vanaf 1 september exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Welk parfum/boodschap spreekt jou het meeste aan?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!