Persoonlijk

Ben jij goed met je vingers?

18 april 2015

Okay, dit klinkt misschien als een slechte pick up line om iemand te versieren. Maar dat is het niet. Sorry voor iedereen die dacht dat ik flirttips ga geven. En ook bezoekers die afkwamen op de dubieuze titel, moet ik helaas teleurstellen want van mij krijg je geen tips en tricks ๐Ÿ˜‰

Nee, dit is een blog over een serieus probleem. Een frustratie waar ik steeds vaker tegenaan loop. Ik ben namelijk niet zo goed met mij vingers. Toen ik klein was, was er nog niet zoveel aan de hand. Ik kon redelijk meekomen. Zat lekker onopvallend in de middenmoot van mijn klas. Ik werd niet als laatste gevraagd bij slagbal. Dus vingertechnisch gezien besef ik dat het daar niet aan kon liggen.

Mijn start was prima. Met mijn kinderhandjes kon ik echt wel een deuk in een pakje boter slaan of een flinke mep uitdelen.

Ook de middelbare school kwam ik goed door. De enige keren dat ik me echt druk maakte om mijn handen was die paar keer dat ik mijn klasgenootjes toestond om met Tip-ex mijn nagels te lakken. Ik weet ook niet wat mij bezielde. Tjonge wat was dat boenen om het er af te krijgen, maar door schade en schande wordt men wijs. Verder deed ik niet al te rare dingen dus daar kan het ook niet zijn mis gegaan.

Ik ben geenย vingerkampioen

Nee, als ik achteraf terugkijk vermoed ik dat mijn gebrekkige vingercoรถrdinatie begon op de hogeschool. Het was de tijd waarin de populariteit van de mobiele telefoon een heftige vlucht nam. Zo bezat ik in de vier jaar dat ik studeerde een knalgeel koelkastje met antenne, een zilver Alcatel toestelletje met pijltjestoetsen en natuurlijk de goede oude Nokia. Niet mooi, maar je kon er snake op spelen en hey de batterij bleef wel een paar dagen vol. Je zag een trend ontstaan waarbij de toestelletjes steeds kleiner werden. Veel mannen met kolenschoppen beklaagden zich over de te kleine toetsjes waarbij ze moeite hadden om te smsโ€™en. Maar zoals smsโ€™en inmiddels vervangen is door whatโ€™s app zo werd ook de Nokia vervangen. Door de smartphone welteverstaan.

Eerst eentje waarbij je een soort stylo nodig had maar als snel een met touch screen. Daar is het voor mij dus mis gegaan. Blijkt het dus dat ik geen vingerkampioen ben. Ik kan niet weet ik hoeveel tekentjes per minuut typen. En als ik zoโ€™n drie op een rij spelletje speel zoals Jewel Saga blijkt mijn duim een heel eigen leven te leiden. In plaats van naar links te swipen, swipet hij ongecoรถrdineerd naar beneden. Niet bewust maar het lichtelijk beroeren is al voldoende om mijn zo goed uitgekiende move te verpesten en er voor te zorgen dat ik weer een spelletje en leven verlies. Hoe ik ook probeer mijn vingers onder controle te krijgen, helaas is het elk spelletje wel een keer raak.

Mijn vraag dus ook. Ben jij goed met je vingers? Of ben ik de enige persoon op aarde die niet over de juiste vingertechniek beschikt?Of haar telefoon in haar gezicht laat vallen als zeย liggend gebruik maakt van haar telefoon terwijl ze allang had moeten slapen?

 • Reply
  Judith
  19 april 2015 at 11:10

  Hahahaha nee je bent niet de enige hoor!! Mijn dochter en ik zijn net zo onhandig. Vooral die telefoon die ik niet hoog kan houden ๐Ÿ™‚

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • ๐ŸŽผ Deck the halls with boughs of holly
Fa-la-la-la-la, la-la-la-la
'Tis the season โœจto be jolly
Fa-la-la-la-la, la-la-la-la ๐ŸŽ„๐Ÿคถ๐Ÿพ๐ŸŽ…๐Ÿพ Ik ben echt helemaal in de kerststemming hoor mensen ๐Ÿ™‹๐Ÿพโ€โ™€๏ธ
.
.
. #kerst #kerstmis #feestdagen #kerstversiering # kerstdag #kerstdagen #kerstdecoratie #kerstvakantie
 • โญ๐’ข๐“Š๐‘’๐“ˆ๐“ˆ ๐“Œ๐’ฝ๐’ถ๐“‰?!โญโฃ
โฃ
Vandaag gaan we naar Disney on Ice! Het jaarlijkse familie uitje met de meiden. Chloe stuitert al weken rond van de voorpret en weet precies welke Elsa jurk ze aan wil. ๐ŸŽ‰ En ik weet dat ik tot in de zomervakantie bij het avondeten God van haar moet danken dat we in december naar Disney on ice konden gaan ๐Ÿ™ ๐Ÿ˜†โฃ
.โฃ
.โฃ
.โฃ
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoysโฃ
#letthekids #umh_kids #humansofjoy #momazine #kindredmemories #illuminatechildhood
 • โญ๐“ ๐“ซ๐“ช๐“ซ๐”‚ ๐“ถ๐“ช๐“ด๐“ฎ๐“ผ ๐“ต๐“ธ๐“ฟ๐“ฎ ๐“ผ๐“ฝ๐“ป๐“ธ๐“ท๐“ฐ๐“ฎ๐“ป, ๐“ฝ๐“ฑ๐“ฎ ๐“ญ๐“ช๐”‚๐“ผ ๐“ผ๐“ฑ๐“ธ๐“ป๐“ฝ๐“ฎ๐“ป, ๐“ฝ๐“ฑ๐“ฎ ๐“ท๐“ฒ๐“ฐ๐“ฑ๐“ฝ๐“ผ ๐“ต๐“ธ๐“ท๐“ฐ๐“ฎ๐“ป, ๐“ผ๐“ช๐“ฟ๐“ฒ๐“ท๐“ฐ๐“ผ ๐“ผ๐“ถ๐“ช๐“ต๐“ต๐“ฎ๐“ป ๐“ช๐“ท๐“ญ ๐“ช ๐“ฑ๐“ธ๐“ถ๐“ฎ ๐“ฑ๐“ช๐“น๐“น๐“ฒ๐“ฎ๐“ปโญ โฃ
.โฃ
Wat heeft jouw kind toegevoegd aan jouw leven maar had je totaal niet verwacht?โฃ
.โฃ
.โฃ
,โฃ
#cutepregnancy #zwangerschap #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement t #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantfasjion #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnanyphoto #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #thebump #babyontheway #bump #30weken #30weekspregnant #30weeks
 • A work of art has no importance whatever to society. It is only important to the individual. -Vladimir Nabokov .
.โฃ
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf #christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #christmasdecorations #kerst #kerst2019 #bananaart
 • โญ๏ธ๐“ฃ๐“ฑ๐“ป๐“ธ๐”€๐“ซ๐“ช๐“ฌ๐“ด ๐“ฃ๐“ฑ๐“พ๐“ป๐“ผ๐“ญ๐“ช๐”‚ โญ๏ธ Toen Chloรฉ nog klein was en nog wel eens een stoere broek en flanel droeg ๐Ÿ˜
.
.
.
โ €โ €
#throwbackthursday #mamablogger #honestmotherhood #clickinmoms #dailyparenting #cameramama #familyfirst #familyforever #familyiseverything #bedeeplyrooted #eternalmotherhood #zwanger #joyfulmamas #momadvice #ig_motherhood #nestingly #mytinytribe #documentingmotherhood #ipreview
 • โญ๐ผ๐’•'๐’” ๐’•๐’‰๐’† ๐’Ž๐’๐’”๐’• ๐’˜๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’‡๐’–๐’ ๐’•๐’Š๐’Ž๐’† ๐’๐’‡ ๐’•๐’‰๐’† ๐’š๐’†๐’‚๐’“โญโฃ
โฃ
Ik heb echt mega zin in de #kerstvakantie. ๐ŸŽ„Gewoon 2 weken niet vroeg opstaan voor school๐Ÿ˜… en lekker in warme onesies kerstfilms kijken.โคโฃ
.โฃ
Heb jij ook zin in de kerstvakantie of veroorzaakt het vooral kerststress?โฃ
.โฃ
.โฃ
.โฃ
#kerst #kerst2019 #kerstboom #kerstboom #kerstbal #dutchmomโฃ
#familyforever #clickinmoms #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #bloggermum #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #blogonmama #momblogger
 • โญ ๐“ข๐“ฒ๐“ฝ๐“ฝ๐“ฒ๐“ท๐“ฐ ๐“น๐“ป๐“ฎ๐“ฝ๐“ฝ๐”‚โญ โฃ
Dat gaat me vandaag niet helpen. Minimaal 5x prikken in het ziekenhuis. En ervaring leert dat ze nooit mijn aders kunnen vinden dus dat het wel vaker wordt. En dat op een lege maag... gewoon tandjes op elkaar en me niet verzetten tegen al die naalden. Echt ik ben zo geen held met naalden ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ญ โฃ
โฃ
Alleen daarom twijfel ik al aan die hele kinkhoest vaccinatie ๐Ÿ’‰ moet gaan halen. Valt die mee? โฃ
.โฃ
.โฃ
.โฃ
#30weeks #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #zwangerschap #pregnancydiary #zwangerschapsfotografie #pregnant_world #pregnantfashion #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #babyontheway #stylishbump #mumtobe #maternitystyle #thebump #babybelly #30weekspregnant
 • ๐“ฆ๐“ธ๐“ฎ๐“ท๐“ผ๐“ญ๐“ช๐“ฐ๐“ถ๐“ฒ๐“ญ๐“ญ๐“ช๐“ฐโฃ
โฃ
De dagen gaan snel en ze worden zo snel groot. Juist daarom probeer ik er alles aan te doen om ze mooie herinneringen mee te geven. Onze eigen gewoontes, rare manieren en mooie betekenisvolle rituelen. Zoals kerstkoekjes bakken. Het maakt niet uit of ze lukken of mislukken. Het gaat om het plezier.โฃ โฃ
Wat doe jij graag op de woensdagmiddag?โฃ
.โฃ
.โฃ
.โฃ
https://www.goodgirlscompany.nl/zelf-kerstkoekjes-maken/ #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #bloggermum #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #blogonmama #kerst #kerstkoekjes #momblogger #littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childrenofig #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #bakken โฃ
#kindredmemories
 • ๐ป๐‘œ๐“‚๐‘’ ๐’พ๐“ˆ ๐“Œ๐’ฝ๐‘’๐“‡๐‘’ ๐“‰๐’ฝ๐‘’ ๐’ฝ๐‘’๐’ถ๐“‡๐“‰ ๐’พ๐“ˆโฃ
โฃ
Allereerste #weekvlog online op #YouTube waarin ik jullie meeneem in ons nieuwe huis! Na maanden van wachten, veel regelen en stress is het dan bijna zover. Hij is bijna af dus we mochten gezellig met een helmpje op ons koppie rondlopen over de bouwplaats. ==> https://youtu.be/D2CvsWDiassโฃ
โฃ
Heb je nog tips waar ik op moet letten bij de oplevering?โฃ
.โฃ
.โฃ
.โฃ
โฃ
#nieuwhuis #nieuwbouw #vlog #thuis #verhuizen #video # โฃ
#vlogger #vlogging #videography #filming #youtubechannel #mama #mamablogger #arnhem #nederland #momblog #momblogger #subscribe #mommyblog #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #mommyblogger #smallyoutuber
 • Iedere zwangere vrouw schijnt last te hebben van zwangerschapscravings. Ik ook...in de nieuwste video vertel ik openhartig over waar ik mijn man voor op pad stuur en hoe agressief ik word als hij het opeet. ====> https://youtu.be/NpzbxGPPDosโฃ
โฃ
#zwanger #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world n #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother # #foodie #foodlove #eten #gezomd #foodpassion #foodaddict #foodheaven #foodcoma #foodigers
 • โญ๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐”€๐“ฎ๐“ด๐“ฎ๐“ท ๐”ƒ๐”€๐“ช๐“ท๐“ฐ๐“ฎ๐“ปโญโฃ
โฃ
Gisteren bij de gyneacoloog geweest. Baby is netjes boven de groeicurve dus met een beetje geluk wordt het een groot kind net zoals zijn zus. Omdat het zo goed gaat, mag ik waarschijnlijk poliklinisch bevallen. Ik ben echt zo happy!!! Donderdag nog even verschillende prikken en onderzoeken doorstaan, maar het ziet er naar uit dat ik verder deze maand niet terug hoef te komen voor controles. โฃ
.โฃ
.โฃ
.โฃ
#zwanger #expectingmom #mommytobe #pregnantlife #pregnancystyle #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantfashion #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #dutchmom #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #30weeks #30weken

Dit zijn wij!