Moeder & Kind Verzorging

Bee natural baby hair & body wash

28 april 2016
Bee natural baby hair & body wash-ervaringen-budget biologische huidverzorging

Bee natural baby hair & body wash van de Traay is een wasgel voor baby’s op basis van natuurlijke ingrediënten. Veel moeders willen best natuurlijk verzorgingsproducten voor hun kinderen kopen, maar wanneer deze producten 3x meer kosten dan gemiddeld is de lol er natuurlijk snel af. Toen ik recent de Ekoplaza in liep zag ik per toeval de Bee natural baby hair & body wash. Als fan van biologische huidverzorging  en altijd op zoek naar een koopje moest ik dit budget product natuurlijk proberen. Vandaag zet ik hem in de spotlights op mijn blog.

GoodGirlsCompany-ervaringen met Bee natural

In dit blog schreef ik dat de Bee natural baby hair & body wash € 6,95 kostte, maar toen ik het bonnetje terug vond, zag ik dat ik maar € 5,49 betaald heb voor 250 ml. Sinds 1977 verwerkt de Traay de lekkerste honing voor hun natuurlijke verzorgingslijn. Producten waar geen synthetische geur-en kleurstoffen, siliconen of aardolie in zitten.

Bee natural baby hair & body wash-ingredientenlijst-GoodGirlsCompany

Wat zit er in?

Dat er honing zit in Bee natural baby hair & body wash, is dan ook geen verrassing. Als je na de ingrediëntenlijst kijkt, zit er verder  onder andere nog het volgende in: aqua, decyl glucoside ( een ingredient dat gebruikt wordt om te reinigen. Het is een van de  mildste reinigers die momenteel verkrijgbaar is en bovendien biologisch afbreekbaar) polyglyceryl-3 (een plantaardige emulgator die wordt gebruikt om water in olie vloeistoffen te stabiliseren en er voor zorgt dat het product aangenaam op de huid voelt. Maar er zit ook parfum en calandula in.

Bee natural baby hair & body wash-GoodgirlsCompany-natuurlijke cosmetica

Bee natural baby hair & body wash

Toen miss G klein was, had ik ook wel eens een product van de Traay geprobeerd. Er was niks mis mee, maar de verpakking sprak mij toen niet zo erg aan. Ik was dan ook blij verrast om te zien dat de verpakking inmiddels een restyling heeft ondergaan. Dit zachte lindegroene kleur vind ik er veel aantrekkelijker uitzien.

De inhoud is doorzichtig en heeft een gelige kleur. Wat een prima referentie is naar de honing. Mijn ervaring met natuurlijke verzorgingsproducten is dat duurdere producten vaak ook een rijkere geur hebben. Dus had ik niet verwacht dat Bee natural baby hair & body wash, wat door zijn prijs echt een budgetmerk is, lekker zou ruiken. ik was dan ook blij verrast door de lekkere geur. Ik weet dat geur iets persoonlijks is. Wat ik lekker vind, hoeft iemand anders niet meteen weg van te zijn. Maar ik vind het altijd wel een pre. Omdat veel natuurlijke verzorgingsproducten alleen gebruik maken van natuurlijke parfums maak ik mij minder zorgen om een allergische reactie.

Weerhoudt de prijs van natuurlijke verzorgingsproducten jou er van om producten zonder synthetische parfums, parabenen en andere conserveringsmiddelen te kopen?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    29 april 2016 at 09:54

    Ja, de prijs speelt bij mij best een grote rol. Als zo’n product bijvoorbeeld 10,- kost laat ik het toch liggen.

    Wat presenteer je dat product trouwens mooi, zo met die bloem!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]