Bloggen

Bedank de blogger tag

31 december 2016
Bedank-de-blogger-tag-GoodGirlsCompany

Al weer heel wat weekjes geleden werd ik door Nicole van Huisvlijt getagd voor de bedank de blogger tag. Ik was hem niet vergeten. Maar ik zocht naar een goed moment. Ik wil de laatste paar uurtjes van 2016 gebruiken om alsnog even iemand in het zonnetje te zetten.

Voordat ik zelf mijn blogger ga bedanken, wil i eerst de persoon voor mij bedanken; Nicole. In het afgelopen jaar is Nicole regelmatig voorbij gekomen en het lieve is ze laat regelmatig een reactie achter. Ik heb geleerd dat ze meer dan 15 blogs (!) beheert en het zijn juist de tips over bloggen die ik graag lees. Daarnaast vind ik dat ze zich op een positieve manier inzet om het imago van huisvrouwen een boost te geven..

Mijn antwoorden op de bedank de blogger tag

Welke blogger wil ik graag bedanken?

Ik wil graag Cassandra van Momambition bedanken. Het afgelopen jaar hebben we verschillende momenten gehad waarop we met elkaar konden optrekken. De pret a Pregnant Summer Party, Kleine Fabriek, Primark preview en als laatste de Margroet Winter Fair.

Waar heeft hij/zij mij als blogger mee geholpen?

Tijdens deze momenten mocht ik altijd wel bagage kwijt in haar ruime kinderwagen. Handig als jezelf alleen een buikdrager hebt en je rugzak een beetje zwaar begint et worden. Tijdens de Margriet Winter Fair was ik de luiers en doekjes vergeten. Maar Cassandra to the rescue. Heel erg fijn dat je op zo’n moment even iemand bij je hebt op wie je kan rekenen.

Op welke manier ging dat?

Het was echt zo’n typische blogvriendschap die van online naar offline wordt voor gezet. Achter de schermen hadden we al een half jaar regelmatig contact. Dan kom je er wel achter met wie het klinkt en met wie niet. Ik weet niet eens meer wat ons eerste evenement was waarop we elkaar in levende lijve ontmoeten. De Pret a Pregnant Summer Party? In elk geval moest zij omdat de treinen niet reden helemaal met mij mee rijden. Daar zette ik haar op het station. De hele dag door was het onwijs gezellig geweest. Dus als we er nu achter komen dat we allebei vrij zijn en er een evenement is, proberen we af te spreken.

Wat heeft het mij opgeleverd?

Uiteindelijk heeft het mij een super leuke vriendschap opgeleverd. Ik kan bij Cassandra terecht voor blog gerelateerde vragen. Daarbij kun je denken aan samenwerkingen, maar ook praktische zaken zoals handige plugins of bewerkingsprogramma’s. Cassandra draait er haar hand niet voor om, om zelf een logo te ontwerpen of een plaatje aan te passen. Verder hebben we wel een beetje dezelfde humor. Dus achter de schermen wordt heel wat gelachen. Maar ze is ook wel iemand die je vacatures doorstuurt of sollicitatietips geeft.

Hoe zou ik mijn relatie met deze blogger kunnen omschrijven?

Eh dat klinkt wel heel zwaar. Zo nu en dan gaat het echt nergens over bij ons. Maar dat vind ik juist fantastisch. Het hoeft niet altijd zo serieus. We kunnen heel slap ouwehoeren. Maar ook met echt veel diepgang over dingen praten. En daar komen goede ideeen van zoals het Bad Moms winweekend of 12 Days of Christmas. Om zoiets te organiseren moet je echt wel met elkaar op een lijn zitten.

Wat zijn in mijn ogen zijn of haar sterke kanten?

Cassandra is ambitieus. Sommige ambitieuze vrouwen zijn enorme bitches. Ellebogen werk, naar beneden trappen en meer. Maar bij Cassandra is dat dus niet het geval. Ze is scherp en onderzoekend, maar als je verder dan dat kijkt heeft ze een hart van goud. Ze wil iets in het leven bereiken en ondanks tegenslagen blijft ze positief, gaat ze er voor en ontloopt ze niet haar verantwoordelijkheid.

Wat wil ik er verder nog over kwijt?

Soms lees ik hele negatieve dingen over bloggen. Zoals achterbaks gedrag en zo. Persoonlijk den ik dat het echt is wat jezelf geeft. Ik probeer mij op events benaderbaar op te stellen naar andere bloggers toe. Tot nu toe is mijn ervaring dat je daardoor anderen ook echt leert kennen. Met echt bedoel ik voorbij het blog en het imago dat ze hebben. En soms ontstaan daar hele waardevolle vriendschappen uit.

Wie ik tag voor de bedank de blogger tag

De bedank de blogger tag moet je natuurlijk doorgeven. Daarom tag ik Merel, ze laat regelmatig een reactie achter en haar blogs zetten aan tot nadenken. En als laatste Sandra van Mamaplaneet. Haar heb ik volgens mij nog nooit bij een event ontmoet. Dus daarom maar even zo. Hopelijk leer ik je dan ook beter kennen.

Liefs Josan

foto bloemen via Shutterstock

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Daniëlle | Mama Lifestyle Blog
  1 januari 2017 at 21:18

  Leuke tag Josan/Nicole! En nog een heel gelukkig en gezond 2017 toegewenst!

  • Reply
   Josan
   3 januari 2017 at 07:44

   Dank je wel Daniëlle. Jij ook!

 • Reply
  Cassandra
  1 januari 2017 at 18:14

  Oh lieverdje ben je ook he!! Ik ben er even stil van, wat een lieve woorden! Lieve Josan, ik ben ontzettend dankbaar dat ik heb leren kennen en we zo’n bijzondere en vooral eerlijke vriendschap hebben opgebouwd. Op weer een nieuw jaar vol leuke events waar we weer gezellig samen naar toe kunnen gaan hoop ik! ❤

  • Reply
   Josan
   3 januari 2017 at 07:45

   Alleen maar liefde 🙂 Yep op leuke 2017 meetings.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]