Interieur Lifestyle

Bad Moms winactie #7 Emob waardebon

2 oktober 2016

Ons badmomswinweek zit er bijna op. Maar ik zou natuurlijk geen bad mom zijn als ik niet afsloot met een knaller. Deze laatste winactie kan je een waardebon van 75 euro winnen voor Emob. Benieuwd hoe je mee doet? Lees dan snel verder.

Wat gaat de tijd snel! Het is al weer oktober wat betekent dat aan het einde van de maand de klok verzet wordt. Ik weet niet hoe het weer bij jullie vandaag was, maar hier was het nat, koud en grijs. Perfect om onder een dekentje op de bank een leuke film op Netflix te kijken.

bad-moms-winactie-7-emob-waardebon_goodgirlscompany

Hoe wordt ik opgeruimder?

Ik ben eigenlijk dus gewoon een echte huismuts. Als ik aan mijn inrichting denk dan denk ik vaak aan de warme winterperiode. Dat ik veel thuis zit, het buiten donker is. Dn weet ik de behaaglijke warmte van binnen juist nog meer te waarderen. Ik vind het heerlijk om binnenshuis een beetje aan te rommelen. Dingen te veranderen en te genieten van het resultaat. Stylist vind ik een te groot woord daarvoor want iedereen die mij een beetje kent, weet ook dat opruimen en ik niet de grootste vrienden zijn. Nu ik meer binnen zit en meer tegen mijn eigen troep aan kijk, kon ik niet meer op de vraag heen: Hoe kan ik opgeruimder worden?

De eerste stap

De eerste stap heb ik van de week al gezet door te kleine kleding weg te brengen. Ook heb ik mijn kasten eens grondig onder handen genomen. Een jaar geleden heb ik er een nieuwe garderobekast erbij gekregen die ik niet al te efficiënt heb ingedeeld ( aldus mijn man). Van de week heb ik hem uitgeruimd en alle onnodige spullen weggedaan. Wat verzamelt een mens veel troep! Naast hanggedeelte en legplanken heeft mijn kast ook uitschuifbare laderekken. Daarin bewaar ik spullen die ik nodig heb voor het bloggen.

Wat zit er in mijn blogkast?

Er is een lade waarin ik technische apparatuur bewaar die ik nodig heb voor het bloggen. Zoals opladers voor camera’s en snoeren. Een andere lade bevat gekleurde achtergronden. Ook wel gekleurd papier in verschillende formaten. Die ik gebruik voor het maken van foto’s. Het maakt een foto gewoon net wat mooier om naar te kijken zoals je hier, daar en ook hier ziet. In diezelfde lade zit ook nog mijn voorraad decoratie. Nepbloemen, lampjes, leuke glaasjes, takken, draadmandjes, nep plantjes en verschillende ondergronden. Dat allemaal ook nog seizoensgebonden. Nu het herfstig wordt zal je veel meer herfstdecoratie terug zien in de foto’s en in de winter ga ik natuurlijk ook gewoon compleet los.

En als laatste heb ik een lade met producten die ik nog op mijn blog wil tonen. Van verzorgingsproducten voor baby’s en volwassen, tot make up en boeken die ik nog moet uitlezen. Ook stop ik in deze lade producten die ik krijg opgestuurd voor een winactie. Voorheen deed ik dat niet. Maar uit ervaring weet ik dat wanneer ik ze niet apart wegleg het kwijt kan raken of beschadigt. Dat vind ik heel vervelend. Zowel voor de personen die het opsturen als voor degene die een prijs wint. Bovendien is het voor mijn dochters ook lastig als al dat moois altijd in zicht licht en ze mogen er niks mee. Vandaar mijn aparte blogkast. Ik heb nog een paar opbergers nodig, maar dan is het project klaar.

Emob

Wil je net zoals ik je slaapkamer aanpakken? Het mag natuurlijk ook gewoon eetkamer of badkamer zijn, dan moet je even kijken bij Emob. Bij deze volwaardige interieurshop vind je alles om van je huis een echt thuis te maken. Zoals baby- en kindermeubelen, slaapkamers voor volwassenen, woon- en eetkamers, bureaus, decoratie & verlichting, maar ook tuinmeubelen en -accessoires, barbecues en speelgoed. Bij Emob heb je 14 dagen bedenktijd en bovendien snelle levering.

Bad-Moms-winactie-Emob-waardebon_GoodGirlsCompany.jpg

Win een Emob waardebon t.w.v. € 75

In samenwerking met Emob mag ik voor ons #BadMomswinweekend een waardebon weggeven van € 75,- Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) . Neem een kijkje bij Emob en vertel hieronder wat je met een waardebon van € 75,-  zou kopen (geen zielige verhalen die worden gedelete).
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
 • Volg mij op Instagram (Ik wil dit jaar 1000 volgers halen. Nog 180 te gaan. Wat heb jij daar aan? Nou, hoe meer volgers ik heb, hoe makkelijker het voor mij is om vaker dit soort leuke acties te organiseren. En dat vind je vast niet erg 😉 ).

Extra kans maken?

Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hastag #Badmomswinweekend

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met zondag 9 oktober 2016. De winnaar krijgt maandag 10 oktober 2016 via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

badmomswinweekend_goodgirlscompany

Aankondiging #BadMoms winweekend

Alle Bad mom winacties

Check ook even andere leuke winacties. Tamara geeft de fall nagellakcollectie van Essie weg. En Cassandra geeft een mooie mama armband weg. Leuk voor alle bling mama’s onder ons.

Ons winweekend zit er op. We vonden het alledrie ontzettend leuk om te organiseren. Vind jij dit zo’n actie voor herhaling vatbaar? En wat voor een soort prijzen zou jij dan willen zien? Voor moeder, voor kinderen of allebei?

Liefs Josan♥ Dit blog is een samenwerking.

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Nadia A.
  8 oktober 2016 at 23:29

  Leuke winactie! We hebben een grote lege hoek in onze eetkamer. Ik wil er graag een kleine tafel of een krukje neerzetten. Daarop dan een plant of fotolijstjes. Ik volg je op Facebook(gedeeld), Instagram en Twitter(gedeeld).

 • Reply
  Suus D
  8 oktober 2016 at 17:33

  Ik zou heel graag willen meeloten voor de waardebon en deze gebruiken voor zo’n heerlijke poef van Emob ❤❤

 • Reply
  Riannew
  7 oktober 2016 at 21:17

  Wat een leuke winactie! Genoeg leuke dingen te zien!! Ik heb al heel lang op mijn lijstje een tipi tent staan voor onze kinderen. Die zou ik graag willen aanschaffen mocht ik deze bon winnen.

 • Reply
  Wanda Berg
  7 oktober 2016 at 08:39

  Wauw wat een geweldige kans, ben mijn woonkamer opnieuw aan het in richten en zou graag nog wat decoratie er aantoe voegen http://www.emob.eu/nl/fles-lang-deco-gl-antiek-zilver-14x14x34cm-nl-nl deze is heel mooi en dit zou ik aanschaffen mocht ik de gelukkige zijn

 • Reply
  wilmsen anita
  7 oktober 2016 at 08:30

  ik zou een fleurig dekbedovertrek kiezen

 • Reply
  suzy
  7 oktober 2016 at 08:24

  sierkussens vind ik echt mooi.

 • Reply
  Marian
  6 oktober 2016 at 21:29

  Ik zou de bijzettafeltjes duo grijze eik kopen!

 • Reply
  Aniek
  6 oktober 2016 at 16:37

  Een outdoor zitzak. Heerlijk dat je geen zielige verhalen wilt.

 • Reply
  Sieneke van Biessum
  6 oktober 2016 at 12:42

  http://www.emob.eu/nl/kledingkast-alix-4-deuren-nl-nl

  deze wil ik graag,alle beetje helpen! 🙂

 • Reply
  Josien Hillebrands
  6 oktober 2016 at 12:36

  http://www.emob.eu/nl/nieuw-bedkant-wieg-beuk-stone-grijs-50×90-wielen-nl-nl

  Ik spaar voor deze! Duimen dus! ♥

1 2

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!