Babyspullen Moeder & Kind

Ga heerlijk op stap met de Babyzen YoYo

10 januari 2019
Babyzen YoYo

Als weer het een beetje toelaat, is er niets fijner dan met je kindje op pad te gaan. Wandelen met een prettig zonnetje en heerlijke frisse lucht is niet alleen uitstekend voor je gemoed maar ook nog eens heel gezond. Met z’n tweetjes wandelen door onze mooie natuur of lekker samen winkelen in jouw dorp of stad. Een goede en handzame kinderwagen is dan onontbeerlijk. Een echte musthave is tegenwoordig de gebruiksvriendelijke kinderwagen van Babyzen YoYo.

Met deze kinderwagen wordt jouw uitstapje nog aangenamer. De Babyzen YoYo is superhandig in het gebruik, zeer comfortabel en je kunt er ook nog eens heel goed mee voor de dag komen. En door bijvoorbeeld de YoYo bag worden veel activiteiten een stuk eenvoudiger. In deze bag kun je je handtas, luiers, babyflessen, boodschappen en nog veel meer kwijt. Zo hoef je niet meer op de tijd te letten.

babyzen-babyzen-yoyo-

Comfortabel op stap

Het Franse Babyzen YoYo is de laatste jaren steeds populairder geworden onder veel jonge ouders, en dat is heel begrijpelijk. Deze YoYo kinderwagens zijn helemaal afgestemd op jouw levensstijl en wensen, namelijk licht, flexibel en sterk. Helemaal geschikt voor ons drukke bestaan waarbij we de hele dag in en uit onze auto stappen. De Babyzen YoYo zorgt dan voor de nodige rust voor je kindje.

Zeer handzaam

De Babyzen YoYo staat bekend om zijn handzaamheid. Door het zeer lichte gewicht en z’n compactheid kun je de YoYo echt overal mee naartoe nemen. De speciaal ontwikkelde wielen van deze wagen zijn daarbij ook nog eens zeer schokbestendig. De slimme rem bedien je eenvoudig met je voeten. En na de bos- of stadswandeling klap je de kinderwagen één beweging in, waarbij deze zelfstandig kan blijven staan. Heel handig in bijvoorbeeld een klein restaurantje waar je wilt gaan lunchen.

Veel keuzes

Ben je inmiddels overtuigd van het unieke van het unieke van de Babyzen YoYo kinderwagen? Dan heb je nog veel te kiezen. Zoals de enorme keuze aan kleuren en uitvoeringen en alle verschillende accessoires. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoere zwarte kinderwagen, of heb je liever een unieke groene met een wit frame. De keuze is aan jou.

Veel handige accessoires

Ook de handige accessoires mogen bij de Babyzen YoYo niet ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor een voetenzakje, zo heeft je kleintje altijd warme beentjes als het buiten wat kouder is. Maar ook een handig parapluutje is met ons klimaat geen overbodige luxe. Of het reiswiegje voor die momenten dat je ergens langer blijft. En met de autostoel adapter klik je het autostoeltje met één klik op het frame van de kinderwagen. Al deze handige accessoires maken van ieder uitje een feestje.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
  • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
  • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
  • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
  • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

  Dit zijn wij!