Spelen

Baby Born hondje Andy

24 december 2015
Baby Born hondje Andy-review-GoodGirlsCompany-Baby Born

Over minder dan 24 uur is het kerst. Moet je nog een cadeautje kopen voor je kleine meisje en heb je geen idee? Dan hebben wij een leuke last minute kerstcadeau tip: hondje Andy van Baby Born. Sinds enkel weken maakt dit huisdiertje deel uit van onze meidenhuishouding. Al sinds Miss B klein is, wil ze en hond. Niet een maar eigenlijk gewoon twee. Ze weet zelfs al wat voor een soort. Een herdershond en een chihuahua. Ik vind het allemaal leuk en aardig. Maar ik ben niet het type die door weer en wind met een zakje uitwerpselen de verlaten straten van Arnhem trotseert. Voor haar zit er dus niks anders op dan te wachten totdat ze later op zich zelf woont. Gelukkig heb je steeds meer speelgoed waardoor kinderen ook echt even die verantwoordelijkheid kunnen ervaren. Wij mochten Baby Born hondje Andy proberen en vertellen je over onze ervaringen.

Baby Born hondje Andy-GoodGirlsCompany-meisjesspeelgoed

Daarom was ze door het dolle heen toen we hondje Andy ontvingen om te testen. Andy is het huisdier van Baby Born. De puppy kan onder andere blaffen, zitten en bedelen. Als je hem uit de verpakking haalt, zit er een afstandsbediening bij en een penning aan een halsband.

Review Baby Born hondje Andy

Natuurlijk is hondje Andy bekleed met een zacht vachtje. Mijn dochter is zo dat alles wat zacht aanvoelt en op een knuffeldier lijkt, moet en zal ook in haar besje slapen. Dis heeft ze en hele berg knuffels waar ze zelf amper bij past. Van mij mag het, mist een interactief knuffeldier ook maar een uit-knop heeft. Gelukkig zit deze aan de onderkant. Zoiets werkt altijd beter dan ongevraagd de batterijen verwijderen.

Review Baby Born hondje Andy-review-GoodGirlsCompany

Ook in de bijgeleverde afstandsbediening zitten batterijen. Hij heeft twee grote makkelijk te bedienen knoppen. Dus ook meisjes die nog niet zo’n fijne motoriek hebben, kunnen er mee overweg.
Als je op de bovenste knop drukt, gaat hij wandelen. Hij kan echt een stukje lopen wat natuurlijk super leuk is. Dit geeft je kindje het idee van een echt huisdier dat beweegt. Door hem te aaien, gaat hij vervolgens zitten. Wat de beleving van een echt huisdier natuurlijk nog meer ten goede komt. Als je op de onderste knop van de afstandsbediening drukt, zal hij om zijn traktatie bedelen. En als dat niet overtuigend is, kan hij ook nog om je aandacht janken.

Review Baby Born hondje Andy-GoodGirlsCompany-Baby Born

Onze ervaringen met Baby Born hondje Andy

Zelf speel ik natuurlijk allang niet meer met speelgoed, maar ik kijk altijd wel hoe mijn dochters er mee omgaan. Vaak spelen ze met elkaar. Worden knuffels onderling uitgewisseld. Bij interactief speelgoed at reageert op stemherkenning, is dat nog wel eens een probleem. Frustratie bij de een en teleurstelling wanneer het op het oog zo leuk lijkend stukje speelgoed het kind negeert. Bij hondje Andy is dit niet het geval. Baby vindt het fascinerend om het van een afstandje te bekijken. Ze ziet dat het beweegt, maar begrijpt nog niet wat het is of waarom. Middelste dochter ziet hondje Andy echt als haar huisdier. En oudste dochter? Die is soms de mevrouw van het dierenasiel waar de puppy woont voordat ze geadopteerd wordt door de middelste. Beiden zorgen er met veel liefde voor. Hondje Andy is natuurlijk maar een speelgoed puppy, maar voorlopig hebben mijn dochters hun handen er aan vol. En is het leuk om toch een soort van huisdier te hebben.

Prijs en details:

 • Vereist batterijen (inbegrepen)
 • Baby born Hondje Andy: Knuffelhond met een groot aantal functies (hij loopt, blaft, doet zijn behoefte, bedelt, jankt, maakt eetgeluiden); inclusief een klik-afstandsbediening, halsband en plastic snack.
 • Adviesprijs: € 49,99

Baby Born hondje Andy-afstandsbediening-GoodGirlsCompany

Je koopt Baby Born hondje Andy bij:

Is jouw kind ook gek op dieren en wil het ook een huisdier?

* Dit blog bevat een opgestuurd product en affiliate link.

 • Reply
  Reshma
  24 december 2015 at 14:32

  Leuk! Ik ga even kijken of ze die hier ook in de speelgoedwinkel hebben. Zal mijn dochtertje leuk vinden!

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger
 • ✨Jongensmama✨Voordat Novan er was zag ik dat dus echt niet gebeuren. Had ik er geen gevoel bij en om eerlijk te zijn was het gewoon niet mijn ding. Maar nu hij er is ben ik alleen maar verliefd 😍 Vind ik die stoere kleertjes te schattig en is het een sport om de luier te verwisselen zonder nat geplast te worden 😂😅. .
.
.
#geboortenieuws #baby #babyboy💙 #babyboy #nofilterneeded #blessed #newborn #mamablogger #mommylife #momblogger

Dit zijn wij!