Spelen

Baby Born hondje Andy

24 december 2015
Baby Born hondje Andy-review-GoodGirlsCompany-Baby Born

Over minder dan 24 uur is het kerst. Moet je nog een cadeautje kopen voor je kleine meisje en heb je geen idee? Dan hebben wij een leuke last minute kerstcadeau tip: hondje Andy van Baby Born. Sinds enkel weken maakt dit huisdiertje deel uit van onze meidenhuishouding. Al sinds Miss B klein is, wil ze en hond. Niet een maar eigenlijk gewoon twee. Ze weet zelfs al wat voor een soort. Een herdershond en een chihuahua. Ik vind het allemaal leuk en aardig. Maar ik ben niet het type die door weer en wind met een zakje uitwerpselen de verlaten straten van Arnhem trotseert. Voor haar zit er dus niks anders op dan te wachten totdat ze later op zich zelf woont. Gelukkig heb je steeds meer speelgoed waardoor kinderen ook echt even die verantwoordelijkheid kunnen ervaren. Wij mochten Baby Born hondje Andy proberen en vertellen je over onze ervaringen.

Baby Born hondje Andy-GoodGirlsCompany-meisjesspeelgoed

Daarom was ze door het dolle heen toen we hondje Andy ontvingen om te testen. Andy is het huisdier van Baby Born. De puppy kan onder andere blaffen, zitten en bedelen. Als je hem uit de verpakking haalt, zit er een afstandsbediening bij en een penning aan een halsband.

Review Baby Born hondje Andy

Natuurlijk is hondje Andy bekleed met een zacht vachtje. Mijn dochter is zo dat alles wat zacht aanvoelt en op een knuffeldier lijkt, moet en zal ook in haar besje slapen. Dis heeft ze en hele berg knuffels waar ze zelf amper bij past. Van mij mag het, mist een interactief knuffeldier ook maar een uit-knop heeft. Gelukkig zit deze aan de onderkant. Zoiets werkt altijd beter dan ongevraagd de batterijen verwijderen.

Review Baby Born hondje Andy-review-GoodGirlsCompany

Ook in de bijgeleverde afstandsbediening zitten batterijen. Hij heeft twee grote makkelijk te bedienen knoppen. Dus ook meisjes die nog niet zo’n fijne motoriek hebben, kunnen er mee overweg.
Als je op de bovenste knop drukt, gaat hij wandelen. Hij kan echt een stukje lopen wat natuurlijk super leuk is. Dit geeft je kindje het idee van een echt huisdier dat beweegt. Door hem te aaien, gaat hij vervolgens zitten. Wat de beleving van een echt huisdier natuurlijk nog meer ten goede komt. Als je op de onderste knop van de afstandsbediening drukt, zal hij om zijn traktatie bedelen. En als dat niet overtuigend is, kan hij ook nog om je aandacht janken.

Review Baby Born hondje Andy-GoodGirlsCompany-Baby Born

Onze ervaringen met Baby Born hondje Andy

Zelf speel ik natuurlijk allang niet meer met speelgoed, maar ik kijk altijd wel hoe mijn dochters er mee omgaan. Vaak spelen ze met elkaar. Worden knuffels onderling uitgewisseld. Bij interactief speelgoed at reageert op stemherkenning, is dat nog wel eens een probleem. Frustratie bij de een en teleurstelling wanneer het op het oog zo leuk lijkend stukje speelgoed het kind negeert. Bij hondje Andy is dit niet het geval. Baby vindt het fascinerend om het van een afstandje te bekijken. Ze ziet dat het beweegt, maar begrijpt nog niet wat het is of waarom. Middelste dochter ziet hondje Andy echt als haar huisdier. En oudste dochter? Die is soms de mevrouw van het dierenasiel waar de puppy woont voordat ze geadopteerd wordt door de middelste. Beiden zorgen er met veel liefde voor. Hondje Andy is natuurlijk maar een speelgoed puppy, maar voorlopig hebben mijn dochters hun handen er aan vol. En is het leuk om toch een soort van huisdier te hebben.

Prijs en details:

  • Vereist batterijen (inbegrepen)
  • Baby born Hondje Andy: Knuffelhond met een groot aantal functies (hij loopt, blaft, doet zijn behoefte, bedelt, jankt, maakt eetgeluiden); inclusief een klik-afstandsbediening, halsband en plastic snack.
  • Adviesprijs: € 49,99

Baby Born hondje Andy-afstandsbediening-GoodGirlsCompany

Je koopt Baby Born hondje Andy bij:

Is jouw kind ook gek op dieren en wil het ook een huisdier?

* Dit blog bevat een opgestuurd product en affiliate link.

  • Reply
    Reshma
    24 december 2015 at 14:32

    Leuk! Ik ga even kijken of ze die hier ook in de speelgoedwinkel hebben. Zal mijn dochtertje leuk vinden!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]