Spelen

Mommy Monday Giveaway: Baby Born Wonderland pop

9 november 2015
Baby Born Wonderland pop-GoodGirlsCompany-winactie-win een pop

Het is bijna Sinterklaas en dat merk je aan alles. Ook wij doen vrolijk mee. Deze Mommy Monday maak je kans op Baby Born Wonderland pop. Wat je daar voor moet doen lees je verderop. Dat ik later moeder wilde worden, bestond geen twijfel over. Als kind was ik een toegewijd poppenmoeder. Dus zodra ik zelf een dochtertje had, probeerde ik haar ook met deze liefde te besmetten. Zo kreeg Miss G Op tweejarige leeftijd haar allereerste Baby Born pop. Wendy zoals de pop heet, heeft inmiddels ook gezelschap van de pop van Miss B.

Baby Born Wonderland-winactie-GoodGirlsCompany-poppen voor meisjes

Ook de pop van mijn jongste dochter mag niet aan het gezelschap ontbreken. Voor haar leeftijdscategorie bestaat er namelijk First Love Nachtvriendje. Een paar maanden geleden lag ze nog met grote ogen naar haar pop lag te kijken. Maar tegenwoordig probeert ze hem echt te pakken en reageert ze met stemgeluidjes op de muziek. Dat vind ik super schattig. Zo klein als ze is, heeft ze al veel plezier van haar popje.

Maar Baby Born heeft niet alleen haar hart veroverd. In de 25 jaar dat ze bestaat, is ze het vriendinnetje geworden van heel veel poppenmoeders. Dat begrijp ik wel. Ze kans namelijk echt eten en plassen. En, niet geheel onbelangrijk, ze heeft voldoende accessoires om het spelen met haar afwisselend en leuk te houden. Zo heeft mijn oudste dochter een poppenbadje, autostoeltje en paars tullen feestjurkje met satijnen ballerina’s voor haar pop.

Baby Born Wonderland

De Baby Born Wonderland pop valt in de categorie rollenspel. In de afgelopen jaren kon je al kennis maken met Baby Born als dokter of prinses. En net zoals de andere poppen komt ze met haar eigen verhaal. “Volgens de legende was ze één van de mooiste vlinders die de wereld ooit heeft gezien. Ze leefde samen met haar eenhoorn in een wonderland waarin het rook naar aardbeien. Of je dit verhaal gelooft of niet, de BABY Born Interactieve Wonderland pop is gehuld in een klein beetje eigen magie.”

De Baby Born Wonderland pop heeft een prachtige zachtpaarse tutu jurk aan. De bijpassende ballerina’s en de tiara maken haar outfit helemaal af. Het leuke is dat er voor je dochtertje ook een mooi sieraad bij zit, een  eenhoornhanger. En natuurlijk heeft ze nog een aantal andere magische spulletjes meegebracht zoals een speentje, bordjes met haar favoriete pap, een flesje met dop, een luier en een potje. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze ook nog prachtige vlindervleugels. Zucht, zulk mooi speelgoed hadden ze niet toen ik klein was.

Baby Born Wonderland-Interactieve eenhoorn-Baby Born winactie-GoodGirlsCompany-poppen voor meisjes

Baby Born Wonderland interactieve eenhoorn

Baby Born is niet alleen graag jouw beste vriendinnetje maar heeft ook zelf een heel aantal vriendjes. De meest bijzondere is natuurlijk haar Interactieve Eenhoorn. Trots en betoverend galoppeert hij over de velden en door de wei. De gekleurde manen wapperen vrolijk mee in de wind. En wanneer je op de hoorn op zijn hoofd drukt, krijgt die een kleur en hoor je muziek. Op de website kan je zelfs al even luisteren naar het melodietje. ( Super handig! Dan weet je als ouders ook meteen wat je je kind geeft)

Met de bijgeleverde haarborstel, decoratieve kam en kleurrijke haaraccessoires  style je de lange glanzende manen steeds opnieuw. Gebruik de meegeleverde stickers om de eenhoorn te versieren of om geheime tekentjes achter te laten waar je ook bent. De Baby Born Wonderland pop kan rechtop blijven zitten op het bijpassende zadel. Klaar om samen met jou Wonderland te ontdekken.

Baby Born Wonderland-Magische jurk-GoodGirlsCompany-poppen voor meisjes

Baby Born Wonderland outfits

Zoals ik al een vertelde hebben Baby Born poppen een uitgebreide garderobe. Dat geldt ook voor deze Wonderland editie. Zo is er de Deluxe Wonderland magische jurk. Deze licht op wanneer je op de zilveren strik drukt! De kleine sterretjes glinsteren door het doorzichtige materiaal en sprankelen als diamanten. Deze rosé-kleurige droomjurk is sierlijk en gemaakt van glanzende organza. Natuurlijk komt ook deze outfit met bijpassende, prachtige glanzende ballerina’s, een stijlvolle tiara en kanten vleugels. Hierin ziet je BABY born® eruit als de koningin van alle elfjes en feeën.

Prijzen:

 • Interactieve Pop – €54.99 per stuk
 • Interactieve Eenhoorn – €44.99 per stuk
 • Wonderland Feeën Kledingsetje – €14.99 per stuk
 • Deluxe Wonderland magische Jurk – €29.99 per stuk

Je koopt het bij:

Win een Baby Born Wonderland pop!

GoodGirlsCompany mag 1 Baby Born Wonderland pop weggegeven. Wil jij ook deze schattige pop winnen voor je (klein)dochtertje? LIKE & SHARE dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook je naam achter. Wie weet ben jij dan wel de winnaar.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 18 november 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Ik maak de winnaar op Facebook bekend en vraag om het toezenden van je adresgegevens. De winnaar moet binnen 3 dagen zijn/haar prijs claimen. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten.

♥ Dit blog bevat affiliate links.

 • Reply
  Disney Princess Creatieve kapsalon - GoodGirlsCompany
  1 december 2016 at 07:43

  […] Baby Born Wonderland pop […]

 • Reply
  Hoera Baby Born bestaat 25 jaar en breidt uit met nieuwe speelsets
  21 september 2016 at 22:14

  […] een van de favoriete speelpoppen van vele meisjes. In de loop van de jaren zijn er verschillende uitbreidingssetjes bij gekomen. En heeft Baby Born ook magische vriendjes gemaakt zoals een eenhoorn en een puppy. Om […]

 • Reply
  wilmaaablog
  17 november 2015 at 21:22

  Ik doe heeel graag mee voor mijn Yarah! Ze word bijna 1 dus dat zal ze super leuk vinden!

 • Reply
  Sarah
  17 november 2015 at 10:22

  Op de valreep wil ik ook nog meedoen met deze winactie voor mijn kleine muis.

  • Reply
   Josan
   17 november 2015 at 21:00

   Leuk dat je meedoet.

 • Reply
  An Ietaas
  16 november 2015 at 13:03

  Make my day!

 • Reply
  Heidie
  15 november 2015 at 21:50

  Jullie geven natuurlijk de pop weg, had ik net niet duidelijk genoemd, zie ik nu in mijn reactie. Als ze de pop mag winnen, krijgt ze van ons voor Sinterklaas de bijhorende eenhoorn!

 • Reply
  Heidie
  15 november 2015 at 21:48

  Die vindt mijn dochtertje van drie GEWELDIG. ???? Ze heeft die eenhoorn al een paar keer tijdens de (vele) tv-speelgoedreclames zien voorbij komen en ze reageert telkens heel ENTHOUSIAST. Duimen voor mijn meisje ????

 • Reply
  henk
  12 november 2015 at 13:02

  Dit is echt het cadeau voor mijn dochtertje wat een prachtige prijs gaan jullie weg geven! Ik doe graag mee voor mijn kleine meisje.

 • Reply
  Sabine Hensens
  11 november 2015 at 12:36

  Wat een mooie winactie! Ik maak ontzettend graag kans voor mijn dochter Mara. De liefste poppenmoeder die ik ken….wat zou ze blij zijn met een ECHTE Babyborn 😀
  Ik zou het ontzettend GAAF vinden als Sinterklaas dit mooie cadeau in de zak zou willen stoppen 😉

 • Reply
  Le Petit Favorite
  10 november 2015 at 21:43

  Deze wil ik heel graag winnen voor mij dochtertje.. ze is een echt meisje meisjes en gek op poppen, eenhoorns en Little ponies!

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  10 november 2015 at 21:32

  ik hoop dat het opvalt dat ik deze Baby Born heel graag wil winnen voor de kids haha. Sorry voor het lastig vallen hoor maar ik wil ze zooooooooooo graag blij maken 😀

 • Reply
  Aukjeswereld
  10 november 2015 at 19:13

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje 🙂

 • Reply
  bart adelaars
  10 november 2015 at 18:52

  Ik doe graag mee voor mijn dochter!

 • Reply
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  10 november 2015 at 16:54

  Wat tof! Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje als cadeau voor Sinterklaas of Kerst 🙂 Ik heb de tweet geretweet en volg je al op alle social media 🙂

 • Reply
  Simone
  9 november 2015 at 21:50

  Gaaf! Ik heb het bericht gedeeld op mijn Facebookpagina Sim’s Cup Of Tea! Met hashtag en tag. Ik zou deze heel graag willen winnen voor het kleine nichtje van mijn vriend! <3

 • Reply
  Linda de Bode
  9 november 2015 at 21:38

  Ik ben Linda de Bode- Meester en moeder van drie dochtertjes. Ik volg je overal met @mrlmcmr

 • Reply
  koolske
  9 november 2015 at 21:01

  whhaaah wat super schattig !!! Perfect voor mijn lieve knappe dochters 🙂 Die zou ik hier echt heel blij mee kunnen maken !!!

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  9 november 2015 at 19:34

  Ik doe heeeeeeeel graag mee voor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn. Zij verwachten hun allereerste neefje/nichtje en zijn al helemaal happy. Dus om de komst van de baby te overbruggen lijkt me deze baby Born echt geweldig voor ze 😀
  Hiervoor volg ik je via de volgende Social Media:

  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked & gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg & retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (volg)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind via Bloglovin)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg)

  Ooooooh hopelijk lukt het me om duidelijk te maken hoe graag ik voor de tweeling wil winnen 😀
  Fijne avond, groetjes Linda.

 • Reply
  Sharon Flohr
  9 november 2015 at 17:12

  Wat zouden mijn 2 meiden hier ongelofelijk blij van worden ???? Nummer 1 op het verlanglijstje!

 • Reply
  Marloes van der Nagel
  9 november 2015 at 10:20

  Zucht…wie wil dit nu niet winnen voor haar dochter…ik zeker wel…wat zou ze blij zijn!!! 😀

 • Reply
  maloubeld
  9 november 2015 at 09:18

  Ik sla hem over, want Nomi krijgt hem morgen voor haar verjaardag haha.

 • Reply
  Mirella stuiven
  9 november 2015 at 09:14

  Aaaaaaaah dit is echt zo gaaf! Hier zou ik mijn dochtertje zo blij mee willen maken! Luna wil heel graag het beste vriendinnetje worden van de Baby Wonderland Pop en samen met haar vele mooie avonturen en magie beleven! Echt een mooie en bijzondere prijs ????????

 • Reply
  eigenwijsje2014
  9 november 2015 at 09:14

  Oooh ik doe zeker mee! Zowel ik als mijn meisje zijn gek op poppen en vooral met zulke leuke kleding!

 • Reply
  Helma Keijzer
  9 november 2015 at 08:54

  Wat is ze mooi! en wat zal onze kleine dame haar graag verzorgen! Ik weet zeker met heel veel liefde en gezelligheid. Ik doe graag mee.

 • Reply
  Nathalie Hellmig
  9 november 2015 at 08:39

  Jaaaaaaaaa!! Dit gaat mijn meisje echt helemaal TE GEK vinden… gegarandeerd urenlang speelplezier! WAUW! Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen… “HET” perfecte cadeau voor 5 december 😀 SPANNEND! FINGERS CROSSED, liefs Nathalie

 • Reply
  mamavanjasper
  9 november 2015 at 08:11

  Wat een leuke actie alweer!!! mijn poppenmeisje zou dervan in de wolken zijn!! 😀

 • Reply
  Natascha O.
  9 november 2015 at 08:11

  Dit is toch het ultieme cadeau voor dromerige meisjes, zooo schattig !

 • Reply
  Marian zw.
  9 november 2015 at 08:02

  Ook meteen geliked en gedeeld. Gave pop voor onze dochter die het einde van de maand jarig is!

 • Reply
  Lubica Sutorova
  9 november 2015 at 07:52

  Heel graag voor mijn bijna 6 jarige dochter Noa. Ze is gek op babypoppen. Ze wordt over 13 weken grote zus. Dan kunnen wij samen moederen. 🙂

 • Reply
  Hennie
  9 november 2015 at 07:47

  Doe dolgraag mee voor mijn kleindochter

 • Reply
  Marange
  9 november 2015 at 07:15

  Ik doe graaag mee voor mijn dochter!!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  9 november 2015 at 06:55

  een heel bijzonder en origineel verjaardagskado voor kleindochter lise

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!