Interactief en robotspeelgoed Machtige Meisjes Reviews Spelen video en vlogs

Hasbro Baby Alive Plas en Dans pop review + winactie

11 november 2018

De Baby Alive Plas en Dans pop van Hasbro is de eerste interactieve pop met een bruine huidskleur. Bovendien kan je deze pop zo instellen dat hij je dochter aanspreekt met mammie en je zoontje met pappie. Deze levensechte baby pop staat hoog op de verlanglijstjes voor deze Feestdagen en ik mag er 1 weggeven.

Het klinkt misschien raar en eigenlijk zou het anno 2018 ook niet moeten. Maar ik was positief verrast dat de Baby Alive Plas en Dans Pop er ook is met een een donkere huidskleur.

Video Hasbro Baby Alive Plas en Dans pop

Klik hier als je de video niet goed wordt weergegeven

interactieve poppen

Wat zit er in de verpakking?

In de verpakking zit een uitsparing. Zo kan je alvast je alvast je Baby Alive Plas en Dans pop testen en horen welke zinnetjes ze zegt. Als de interactieve babypop in de verpakking zit, staat ze op de demo modus. Met de knopjes op haar rug schakel je de pop om naar een speelstand. In de verpakking zitten ook allerlei leuke accessoires die het spelen met de pop leuk maakt.

 • Een interactieve pop (4 AA batterijen al inbegrepen)
 • Potje
 • Flesje
 • Kam/borsteltje
 • Zeep pompje
 • Stickers
 • Stickervel + beloningskaart

In de Baby Alive pop zit een magneet en batterijen. Hierdoor is de pop niet geschikt om haar in water onder te dompelen. Ook moet je geen andere voorwerpen in haar mondje steken dan het bijgeleverde flesje. Anders beschadig je de babypop en dat zou natuurlijk jammer zijn.

Baby Alive Plas en Dans Hasbro

 

Educatieve interactieve pop

De Baby Alive Plas en Dans pop is een interactieve en educatieve pop in 1. Ze kent maar liefst 50 zinnetjes zie ze tegen je kind zeggen kan. Zoals bijvoorbeeld “Ik houd van je” “Knap van mij he?” “ Sorry!” “ Kan je mijn potje pakken” “Ik heb dorst”. Voor mijn dochtertje van 3 lopen fantasie en werkelijkheid echt nog heel erg door elkaar. Voor haar leeft haar pop echt. En dat vindt ze helemaal geweldig. Ze praat er tegen, knuffelt het, verzorgt het en reageert op wat haar babypop zegt.

Tegelijkertijd is Baby Alive ook een educatieve pop. Ze leert je kindje wat er komt kijken bij zindelijk worden. De verschillende onderdelen van zindelijkheidstraining komen allemaal aan bod:

 • Geen luier meer aan maar een echte onderbroek
 • Aangeven dat je moet plassen en om je potje vragen
 • Plasje doen
 • Handen wassen met zeep na het plassen
 • Een stickertje krijgen voor je beloningskaart

Zelfs als je kind al zindelijk is zoals die van mij is dat leuk. Bij haar ben ik vooral bezig met hygiëne na het plassen. Het handen wassen. Doordat dit allemaal bij het zindelijkheidsritueel van de pop zit, leert ze dit spelenderwijs.

spelenderwijs zindelijk worden

Review, dit vonden wij er van

Ik heb de Baby Alive Plas en Dans pop samen met Miss C uitgepakt en getest. Dat zie je in de bovenstaande video. De pop zat goed bast in de verpakking. Maar in vergelijking met ander speelgoed konden we haar gelukkig makkelijk los maken. Ook vind ik het een groot voordeel dat er al batterijen in de pop zitten. De verschillende speelmodules op de rug van de pop vind ik echt innovatief. Want poppen zijn ook voor jongens.

Baby Alive Plas en Dans pop review

Baby Alive interactieve pop

Door poppenspel leren kindjes de wereld om zich heen begrijpen. Ze ontwikkelen hun zelfstandigheid en spelenderwijs kunnen ze oefenen om een liefdevolle band op te bouwen. Competenties die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van zowel jongens als meisjes. Handig is dat de pop alleen plast als ze op haar potje zit. Dit voorkomt een waterballet. Iets wat ik me nog kan herinneren van mijn eigen plaspopjes jaren geleden. En de reden waarom ik mijn poppen niet te vaak binnen gebruiken mocht.

Mijn dochtertje vind haar pop helemaal geweldig. Ze is nog maar 3 jaar maar is zich heel bewust van welke kleur huid ze heeft. Dat heeft ze overigens niet van mij geleerd. Blijkbaar heeft ze dat ergens op het kdv opgepikt. Tot nu toe zijn haar ervaringen vooral positief en vindt ze het prachtig. Ze heeft eigenlijk alleen maar poppen met een bruine huidskleur. Die zijn echt haar favoriet en ze vind het heel belangrijk dat poppen op haar lijken. Onze Baby Alive Plas en Dans pop heeft donker krullend haar en grote bruine ogen. Ze vind het vrolijke dansen van haar popje erg leuk. Stiekem betrap ik haar tegenwoordig ook vaak op dansen.

accessoires Baby Alive

Interactieve pop met donkere huidskleur

Baby Alive is een van de grootste poppenmerken ter wereld en ze hebben een uitgebreide collectie poppen om mee te spelen.  De babypoppen van Baby Alive zijn er in verschillende versies:

 • Plas en Dans pop
 • Baby Alive Snack en Snoep baby
 • Sweet Spoonfuls Baby

En het leuke is: ze hebben verschillende haarkleuren. Zo heb je ook een blonde en brunette versie.

interactieve educatieve poppen

Baby Alive Winactie

Ik ben moeder van 3 prachtige dochters. En ik ken de struggle om je kind zo op te voeden dat ze trots is op haar haren, huidskleur en alles wat haar anders maakt. Om je dochter een positief zelfbeeld mee te geven terwijl het beauty ideaal aan zo afwijkt van hoe zij er uit ziet. En ze ook helaas al op jonge leeftijd leert dat speelgoedfabrikanten het niet de moeite waard vinden om speelgoed te maken die haar kenmerken op positieve wijze benadrukken.

Om die reden heb ik met Hasbro een te gekken winactie: ik mag een donkere Baby Alive pop weggeven. Dezelfde als mijn dochtertje heeft.

Voorwaarden

Dit is een YouTube actie dus daar graag de reacties. Ja mag hier een reactie achterlaten zodat ik alvast een e-mail adres heb, maar dit kwalificeert je niet voor de winactie.

Wat moet je daar voor doen?

 1. Abonneer je op ons YouTube kanaal
 2. Like de video
 3. Beantwoord de vraag die ik in de video stel.
 4.  (Mag/hoeft niet) deel op Instagram/Facebook deze video en voeg de hashtag toe #GOODGIRLSCOMPANY. Dan weet ik dat je meedoet aan deze actie. Je reactie krijgt van een hartje op je reactie zodat je weet dat je mee doet.
 • Deze actie loopt tot 18 november 2018
 • De winnaar ontvangt schriftelijk bericht.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  wendy
  17 november 2018 at 09:20

  Waauw meegedaan voor mijn nichtje

 • Reply
  Claudia Diependaal
  12 november 2018 at 22:47

  Hoi hoi!

  GE-WEL-DIG! Ik doe zeker mee!

  Groetjes Claudia!

 • Reply
  Petra de Mooij
  11 november 2018 at 19:59

  Super gaaf hoor.. Wij doen mee via je YouTube kanaal..

 • Reply
  Marian B
  11 november 2018 at 11:27

  Leuk voor mijn dochtertje, ik doe graag mee!

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!