Beauty

GoodGirlsChristmas* Babor adventskalender 2015

16 november 2015
Babor Adventskalender 2015-Adventskalender voor volwassenen-Beauty adventskalender-GoodGirlsCompany

Bijna kerst dus vandaag vertel ik je wat er in de Babor adventskalender 2015 zit. Beauty adventskalenders worden steeds hipper. En terecht want jezelf elke dag een cadeau geven is leuk.

Zoals jullie weten, houd ik van kerst. Voor mij hoort daar ook een adventskalender bij. Daarmee begint namelijk de voorpret. Elke dag een vakje openmaken en stil verwachten totdat het zover is. Hoewel ik niet vies ben van een kindervarriant met chocolaadjes, vind ik het leuk om te zien dat er ook steeds meer adventskalenders voor volwassenen in de omloop komen. Ook het beautymerk. Zo werd ik geattendeerd op de Babor adventskalender 2015. Vanaf 1 t/m 24 december mag je elke dag een prachtig bewerkt deurtje openen.

Babor adventskalender 2015

Waarom zouden kinderen alleen voorpret mogen beleven wanneer ze naar kerst toeleven? Ook als moeder mag jezelf af en toe best wel even in de watten leggen en verwennen. Dat kan dus ook met deze leuke Babor adventskalender 2015. Ieder vakje heeft een uniek beauty presentje. Leuk om te geven, maar nog leuker om gewoon lekker voor jezelf te houden.

Dit jaar heeft de kalender voor de eerste keer het BABOR glow-wonder, de bi-fase ampullen. De DOCTOR BABOR Glow Booster schenken naast een zacht huidgevoel ook een frisse glow passend bij het feest. Andere geselecteerde BABOR-ampullen zorgen als een intensieve kuur van 24 dagen voor een stralende tijd voor Kerstmis.

Wat zit er in de Babor adventskalender 2015?

 • 2 x Hydra Plus Active Fluid: verlevendigende dorstlesser voor elke huid die vocht nodig heeft. Hyaluronzuur hydrateert op intensieve wijze en bindt vocht in de huid.
 • 3 x Algae Active Fluid: de pure golf van fris vocht met de kracht van de zee. Natuurlijke plankton-algen-extracten ontslakken.
 • 2 x Revitalizing Oxygen Fluid: de zuurstofdouche voor een droge, vermoeide huid activeert de celstofwisseling en beschermt de huid tegen milieubelastingen.
 • 3 x Triple Booster Fluid: de personal trainer voor een nieuwe start van de huidfuncties brengt de huid drievoudig op gang. De barrièrefunctie van de huid wordt „reset“, de huidvernieuwing wordt geactiveerd en een vochtdepot wordt voor „droge tijden“ aangelegd.
 • 2 x Collagen Booster Fluid: stimuleert de huideigen collageenproductie en reorganiseert de collageenvezels in een regelmatig, stevig netwerk.
 • 2 x 3D Lifting Fluid: werkt drievoudig tegen de tekenen van de tijd: rimpeltjes worden verminderd, het weefsel wordt verstrakt en de contouren worden verstevigd.
 • 3 x Lift Express Fluid: de rimpeldiepte van gravitatierimpels en mimische rimpels wordt verminderd. Maakt rimpels onmiddellijk glad en beschermt tegen vochtverlies.
 • 3 x HSR Glamour Fluid: verstrakkende speciale editie voor de adventskalender! Gouden deeltjes schenken de huid een mooie glans, terwijl vloeibaar goud de celactiviteit stimuleert.
 • 2 x Ultimate Glow Booster Bi-Phase: uitstraling, gelijkmatigheid, lichtkracht. Twee fasen, een revolutionaire doorbraak in het lipiden-onderzoek: het onmiddellijke effect van een ampul en het volmaakte huidgevoel van een crème.
 • 2 x SeaCreation The Serum: luxe verzorging met zeer werkzame actieve stoffen uit de diepzee verwennen de huid en onthullen haar schoonheid.

De Babor adventskalender is vanaf nu verkrijgbaar voor € 70,-.
Wat vind jij van dit soort kalenders? Leuk om te geven of toch stiekem om te krijgen?

 

 • Reply
  Body Shop kerstcollectie - GoodGirlsCompany
  17 november 2015 at 21:15

  […] dan anders (hint, en man als je meeleest…schrijf dit op). Gisteren had ik het over een kerstkalender voor volwassenen, dus als je daar dol op bent, zal je zeker je hart […]

 • Reply
  Huisvlijt
  17 november 2015 at 12:29

  Wat een grappig idee om een kalender te maken met huidproducten er in! Wel een stukje duurder dan de standaard advent kalenders ; )

 • Reply
  Jess
  16 november 2015 at 19:05

  Ik ben wel fan van de beauty adventkalenders, in Engeland is het aanbod zoveel groter. Hier in belgie vind je er geen (denk ik), voor kinderen vind ik de playmobile of LEGO ook wel leuk. Deed ik wel eens in de klas.

Praat mee!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.