Attractiepark Limburg Nederland Uitstapjes met kinderen video en vlogs

Attractiepark Toverland Sevenum | Magie in Limburg

6 augustus 2017
Toverland-met-peuter-bezoeken-GoodGirlsCompany

Attractiepark Toverland Sevenum heeft een grote binnen- en buitenspeeltuin. Hier kunnen kinderen zich vermaken bij goed en slecht weer.

Video Attractiepark Toverland

Klik hier als je de video niet kan zien.

Toverland adres

Ik vind het heerlijk om er in de zomervakantie op uit te trekken. Samen met de kinderen bezocht in Toverland in Sevenum. Een attractiepark waar ik zelf nog nooit eerder geweest was. Vanaf Arnhem is Toverland zo’n klein uurtje rijden dus heel goed te doen. Het leuke is bovendien dat dit park ook een aantal overdekte attracties heeft. Hierdoor is Toverland ook geschikt als het slecht weer is. Het adres is:

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

Toverland-Magische-Vallei-GoodGirlsCompany

Toverland Sevenum

Je hebt attractie- en themaparken. Zelf houd ik er wel van als een attractiepark een bepaald thema heeft wat helemaal uitgewerkt is. Zodat je je tijdens een bezoekje er aan kan onderdompelen in deze wereld. Even weg uit de sleur van het dagelijks leven. In de magische wereld van Toverland konden we even loskomen van de werkelijkheid. Genieten van mijn gezin en klein geluk. Zoals Miss C die heerlijk in de plassen op de waterspeelplaats stampte. Maar ook genoot ik van haar stralende gezichtje tijdens de eerste attractie in haar leventje: het truckparcours in het land van Toos.

Toverland-land-van-Toos-GoodGirlsCompany

Attracties in Toverland

Toverland bestaat al uit 4 gebieden met elk zo hun eigen thema. Zo is er het land van Toos. Een overdekte hal Hier vind je onder ander de zweefmolen Djin, maar ook de tea cups. Theekopjes die ronddraaien en waar je in kan zitten. En houd je van iets wilde? Dan moet je zeker de binnenachtbaan Boomerang proberen. Vervolgens liepen we naar de Magic Forest waar we ons uitleefden in Villa Fiasko. Een soort van magisch trappenhuis. Uiterst hilarisch. De kinderen genoten van de Karussell samen met hun zusje. En Miss G en B moesten de Backstroke proberen. Een soort van wildwaterbaan die zowel binnen als buitenom liep. Vanwege haar lengte moest miss B voorin zitten en werd ze natuurlijk ook weer het meest nat.

Eten-Toverland-GoodGirlsCompany

Overigens kan je ook goed eten in Magic Forest. Zowel patat als pizza. Deze laatste hebben ze er zelf in kindermaten. Ideaal voor kleine eters.

Toverland-met-peuter-GoodGirlsCompany

Verder is er nog Troy Area. In dit gebied is de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux gevestigd: Troy. De attractie heeft een maximale hoogte van 35 meter en gedurende de rit – over een baan van bijna 1.100 meter – bereikt men een topsnelheid van ruim 90 kilometer per uur. Moest Miss G natuurlijk proberen. Net zoals de Booster Bikes in de Magische vallei. Een supersnelle achtbaan die echt vooruit schiet. Samen maakten we een ritje op de Djengu River. Een wildwaterbaan.

Toverland-djunga-GoodGirlsCompany

Spectaculaire zomershow in Toverland: d’Junga

Een van onze hoogtepunten aan Toverland was toch wel de spectaculaire zomershow d’Junga. In d’JUNGA ontdekken bezoekers samen met een mensenkind de magische wereld van de Dwervels. Deze wezens vind je ook in het themagebied Magische Vallei. Van nature is het een schuw volkje, maar daar brengt de komst van een meisje verandering in. In een poging om indruk op het meisje te maken, laten de Dwervels hun meest fantastische kunsten aan haar zien. Kijk je ogen uit tijdens d’Junga, een show vol acrobatiek en adembenemende stunts.

Ervaringen-Toverland-GoodGirlsCompany

Magische Midzomeravonden

In de zomervakantie is Toverland een uurtje langer open. Dus tot 19:00 uur. Zo kan je als bezoeker in je eigen tempo genieten.  Maar wil je de magische fonteinenshow Katara, fountain of Magic een keer in het donker zien? Dan kan je Toverland het beste bezoeken op een woensdagavond. Tijdens de Midzomeravonden is het park zelfs geopend tot 23:00 uur!

Toverland-dwervels-GoodGirlsCompany

Praktische informatie Toverland

 • toiletten hebben verschoningstafels voor baby’s en peuters
 • het is niet toegestaan om in het park of in de wachtrijen te roken. Daarvoor zijn speciale rookzones.
 • kinderen tot 90 cm gratis
 • kinderen tot 120 cm € 18,-
 • vanaf 120 cm en volwassenen € 25,- ( kijk op website voor actuele entreeprijzen)

Toverland met Korting

Wil je naar Toverland met Korting? Dan kan je de Kaartjes voor Toverland kan je het beste online bestellen. Dan profiteer je van een kleine korting. Hierdoor ligt de entreeprijs lager dan als je ze aan de kassa besteld.

Uitjes voor in de zomervakantie

 

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Nathalie
  6 augustus 2017 at 20:29

  Ik wil er ook wel eens een bezoekje aan brengen…

  • Reply
   Josan
   7 augustus 2017 at 22:31

   Moet je zeker doen. Ik denk dat het vanaf jou ook best goed te bereizen is.

 • Reply
  alovelyadventurenl
  6 augustus 2017 at 08:23

  Wat een leuk park! Ik kende deze helemaal nog niet. Ik ga even op de website neuzen of ze ook nog in november open zijn. Dan hebben we nog een leuk verassings uitje haha

  • Reply
   Josan
   7 augustus 2017 at 22:32

   Ik vermoed van wel. Volgens mij hebben ze ook een heel winterprogramma. Dus keuze zat. Bovendien is een deel van de attracties overdekt dus daar kan je altijd wel terecht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]