Babyspullen Mama Moeder & Kind

Krijtbord geboortekaartjes van Anna Eftimie

7 mei 2015
Geboortekaartjes-Geboortepost-Cute Moments-Anna Eftimie-GoodGirlsCompany-originele geboortekaartjes

Voordat Miss G. en Miss B. werden geboren, waren we als ouders al druk bezig met ons voor te bereiden op hun komst. Een van deze belangrijke stappen was het ontwerpen van een geboortekaartje. Deze bestelden we via Geboortepost.nl. In een van de zwangerschapsdozen zat een kortingsbon dus was de keuze snel gemaakt. Van te voren ontwierpen we kinderkaartjes die perfect bij hun babykamers pasten. Voor Miss G. werd dat een limoengroen kaartje met een feeërieke vlinder. Voor het kamertje met Hollands thema van Miss B. werd het een Delftsblauw tegeltje. Van tevoren konden we het adressenbestand uploaden. Zodra de beide meiden geboren waren, werden de gegevens aangepast. En de volgende dag lagen de kaartjes bij familie, vrienden en kennissen op de deurmat. Efficiënt, makkelijk en snel.

Geboortepost heeft nu ook de unieke krijtbord-composities van Anna Eftimie van het Amerikaanse Cute Moments Photography. Anna won met haar foto’s al vele verschillende prijzen in onder andere  Moskou, Parijs en de VS. Nu bestel je haar speciale, unieke geboortekaartjes in Nederland exclusief bij Geboortepost.nl .

Geboortekaartjes-Geboortepost-Cute Moments-Anna Eftimie-GoodGirlsCompany-leuke geboortekaartjes

De geboorte van je kindje is zonder enige twijfel een van de meest bijzondere, prachtige momenten in je leven. Dát moment, dat speciale gevoel, wil je delen met je vrienden en familie. Met een geboortekaartje. Een kaartje dat vertelt dat je zoontje of dochtertje is geboren en hoe blij je daarmee bent. Voor elke aanstaande ouder is hete en uitdaging om een uniek geboortekaartje te vinden dat hen past. Eentje die uitdrukking geeft aan de vreugde, hoop en verwachtingen.

Anna Eftimie

De Cute Moments Krijtbord geboortekaartjes van Anna Eftimie zetten je baby op vrolijke, grappige wijze direct in het middelpunt van de belangstelling. Ze spelen de hoofdrol in grappige situaties waarbij je als ontvanger toch niet anders kan dan even glimlachen.

Krijtbord geboortekaartjes-Geboortepost-Cute Moments-Ana-Eftimie-GoodGirlsCompany- Krijtbord geboortekaartjes

De foto maak je zelf en stuur je per e-mail. Deze wordt dan door een vormgever van Geboortepost voor je in  het geboortekaartje geplaatst. Makkelijker kan haast niet! Wil je om privacy redenen bijvoorbeeld geen foto van je eigen kindje gebruiken? Dat kan ook. Geboortepost heeft een aantal kaartjes waarop een modelbaby staat die je dan kan gebruiken. De kaartjes kosten 1,50 euro per stuk. Dat is inclusief envelop en drukkosten. Ook is het mogelijk om een kleine oplage geboortekaartjes te bestellen. Dit kan al vanaf 4 stuks. En de proefdruk is helemaal gratis.

Voordelen van Geboortepost

 • Mogelijk om eigen foto te gebruiken
 • Mogelijk om modelfoto te gebruiken
 • Gratis proefdruk
 • Je kan een kleine oplage bestellen
 • Kosten kaartje zijn inclusief drukkosten en envelop

Zucht, je zou er bijna weer zwanger voor willen worden…. .

Geboortekaartjes-Geboortepost-Cute Moments-Ana Eftimie-GoodGirlsCompany-schattige geboortekaartjes-unieke geboortekaartjes

 • Reply
  Astrid
  7 mei 2015 at 15:35

  Heel leuk! Ben gelukkig zelf heel creatief en zou het dus liever zelf maken, maar dit idee komt zeker op een Pinterest bord te staan. Nu eerst nog maar eens kijken of en wanneer er nog eentje komt 😉

  • Reply
   Josan
   7 mei 2015 at 19:19

   Ik ben benieuwd hoever je komt

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!