Interieur Kinderkamer

Mijn Aliexpress aankoopjes voor de kinderkamer

14 juli 2017
AlieExpress-aankoopjes_kinderkamer_nordic_style_GoodGirlsCompany

Tijdens de vakantie ga ik de slaapkamers van mijn oudste dochters opknappen. In de afgelopen weken, surfde ik mijzelf suf op Aliexpress. En hoewel ik eerst heel kritisch en uiterst sceptisch was, ben ik om.

 Als het om AliExpress gaat, was ik altijd erg kritisch. Ik had toch vooral het beeld dat het om goedkope nepartikelen uit China ging. Daar heb ik iets tegen. Het mag dan wel goedkoper zijn; ik koop liever gewoon the real deal. Vind ik wel zo netjes. Als ik iets unieks bedacht zou hebben, zou ik het ook jammer vinden als dat schaamteloos gekopieerd werd. Bovendien de paar keer dat ik op vakantie in Turkije de verleiding niet had kunnen weerstaan, hadden me ook nog nooit wat opgeleverd. Meestal vielen de spullen bij landen op Schiphol al uit elkaar van ellende. Maar goed, je kan pas een gefundeerde mening geven als je ook weet wat het is. Dus ik maakte een account aan en ging eens shoppen op Aliexpress.

Mijn ervaringen met Aliexpress

In de afgelopen weken, kocht ik 2 regenboog tutu’s. Als reserve outfit voor het eenhoornfeestje van Miss C. Warmtegevoelig pigment voor nagellak, 3 beauty blenders en nep wimpers. Voor prijzen waar je in Nederland alleen maar van dromen kan. Bovendien betaalde ik geen verzendkosten. Alles werd netjes aan huis bezorgd zonder gedoe. De verschillende verkopers hielden me actief op de hoogte van de zending. En pakketjes met een waarde tot 22 euro mogen vrij ingevoerd worden, zonder heffing van douanerechten of omzetbelasting (BTW). Dus na wat voorzichtige eerste stapjes ben ik op. Vandaar dat ik voor de metamorfose van mijn dochters kinderkamers mij ook tot Aliexpress wende. Vind je Scandinavisch design helemaal te gek? Dan kan je je hart ophalen als je zoekt op Nordic style kids decoration.

Voordelen Aliexpress

In elk geval ben ik helemaal hooked. Zeker nu ik de app ook op mijn telefoon heb, is het heel makkelijk en snel scrollen tussen de leuke spulletjes. Daarbij vind ik het nog steeds wel belangrijk om zeer bewust om te gaan met patenten en eigendomsrechten. Zo kocht ik bij Lidor voor beide meiden posters van Mrs Mighetto. Ik vind die stijl gewoon helemaal te gek. Ruim €50,- per poster is duur. Maar ik vind het niet okay om dan via Aliexpress een neppe aan te schaffen voor de fractie van de prijs. Mij is ook geleerd: ere wie ere toekomt. Maar verder biedt Aliexpress zeker voordelen.

 • Grootste marktplaats met webshopsuit China
 • Buyer protection die je aankoop beschermt tot dat hij is geleverd
 • Vaak goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Relatief snelle verzending naar Nederland
 • Meestal geen verzendkosten

Mijn aankoopjes via Aliexpress

Maar tot zover de theorie. Het gaat nu natuurlijk om de praktijk of beter gezegd mijn aankoopjes voor de kamer van Miss G.
AliExpress-aankoopjes_kinderkamer_canvas poster_nordic_style_GoodGirlsCompany

Allereerst bestelde ik dit leuke canvas postertje met wimpers en print. Kostte € 4,58. De verzending viel me erg mee. Ik ga er nog een leuk lijstje voor zoeken zodat ik hem mooi kan ophangen.

AliExpress-aankoopjes_kinderkamer_nordic_style_GoodGirlsCompany

Deze maan en gouden sterren muurstickers wil ik op het plafond plakken. In totaal zouden het 150 sterren zijn. Ik geloof het wel, heb ze niet geteld. De sterren hebben verschillende maten. Alles bij elkaar koste het € 6,20.

AliExpress-aankoopjes_kinderkamer_muurstickers_nordic_style_GoodGirlsCompany

Tamara wees mij op deze gouden polkadot muurstickers. Ik kon ze dus niet laten liggen. Weet nog niet of ik ze ook gebruiken ga. Maar dan heb ik ze in elk geval in huis. Voor het bedrag van € 5,27 kon ik het niet laten liggen. Je kan deze stippen in verschillende maten en kleuren kopen.
AliExpress-aankoopjes_kinderkamer_slingers_nordic_style_GoodGirlsCompany

Last but not least deze vlaggetjes. Wederom een een vondst van Tamara. Gemaakt van papier in de kleuren, roze wit en goud. Kostte € 2,91.

AliExpress-aankoopjes_blush_kinderkamer_canvas poster_nordic_style_GoodGirlsCompany

Conclusie Aliexpress

Over het algemeen ben ik erg tevreden met mijn aankoopjes. Toch moet ik wel eerlijk zijn dat de kwaliteit van Europese merken beter is. Op Bovenstaande foto zie je een mobiel van Cam Cam Copenhagen. Deze kocht ik via VT wonen. Kostte 33,95. Op Aliexpress heb je soortgelijke voor minder. Maar bij de paar producten die ik heb gekocht, ziet mijn kritische oog toch kleine schoonheidsfoutjes. Zoals de topjes van de roze vlaggetjes die stomp zijn. Of een randje dat niet vlijmscherp gesneden is. Een klein donker lijntje langs de canvasposter. Tuurlijk ik kan het allemaal bijknippen en snijden, maar toch… voor mij bepalen dat soort dingen toch wel de scheiding tussen goedkoop en er goedkoop uitzien.

Aan de andere kant is alles ook zo goedkoop dat je ook wel niet al te veel verwachten moet. Voor mij blijft het, wat de kinderkamers aangaat, dan ook een afweging tussen of ik voor kwaliteit ga of met minder genoegen neem. Duurdere producten zal ik dan ook niet zo snel kopen. Maar zeker wanneer het om kleine bedragen gaat, kan je er veel lol aan beleven.

Heb jij ook al eens wat gekocht op  AliExpress? Ben je fan of herken je je in mijn kritische afwegingen?

Benieuwd hoe de kinderkamers uiteindelijk geworden zijn?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!