Interieur Kinderkamer

Mijn Aliexpress aankoopjes voor de kinderkamer

14 juli 2017
AlieExpress-aankoopjes_kinderkamer_nordic_style_GoodGirlsCompany

Tijdens de vakantie ga ik de slaapkamers van mijn oudste dochters opknappen. In de afgelopen weken, surfde ik mijzelf suf op Aliexpress. En hoewel ik eerst heel kritisch en uiterst sceptisch was, ben ik om.

 Als het om AliExpress gaat, was ik altijd erg kritisch. Ik had toch vooral het beeld dat het om goedkope nepartikelen uit China ging. Daar heb ik iets tegen. Het mag dan wel goedkoper zijn; ik koop liever gewoon the real deal. Vind ik wel zo netjes. Als ik iets unieks bedacht zou hebben, zou ik het ook jammer vinden als dat schaamteloos gekopieerd werd. Bovendien de paar keer dat ik op vakantie in Turkije de verleiding niet had kunnen weerstaan, hadden me ook nog nooit wat opgeleverd. Meestal vielen de spullen bij landen op Schiphol al uit elkaar van ellende. Maar goed, je kan pas een gefundeerde mening geven als je ook weet wat het is. Dus ik maakte een account aan en ging eens shoppen op Aliexpress.

Mijn ervaringen met Aliexpress

In de afgelopen weken, kocht ik 2 regenboog tutu’s. Als reserve outfit voor het eenhoornfeestje van Miss C. Warmtegevoelig pigment voor nagellak, 3 beauty blenders en nep wimpers. Voor prijzen waar je in Nederland alleen maar van dromen kan. Bovendien betaalde ik geen verzendkosten. Alles werd netjes aan huis bezorgd zonder gedoe. De verschillende verkopers hielden me actief op de hoogte van de zending. En pakketjes met een waarde tot 22 euro mogen vrij ingevoerd worden, zonder heffing van douanerechten of omzetbelasting (BTW). Dus na wat voorzichtige eerste stapjes ben ik op. Vandaar dat ik voor de metamorfose van mijn dochters kinderkamers mij ook tot Aliexpress wende. Vind je Scandinavisch design helemaal te gek? Dan kan je je hart ophalen als je zoekt op Nordic style kids decoration.

Voordelen Aliexpress

In elk geval ben ik helemaal hooked. Zeker nu ik de app ook op mijn telefoon heb, is het heel makkelijk en snel scrollen tussen de leuke spulletjes. Daarbij vind ik het nog steeds wel belangrijk om zeer bewust om te gaan met patenten en eigendomsrechten. Zo kocht ik bij Lidor voor beide meiden posters van Mrs Mighetto. Ik vind die stijl gewoon helemaal te gek. Ruim €50,- per poster is duur. Maar ik vind het niet okay om dan via Aliexpress een neppe aan te schaffen voor de fractie van de prijs. Mij is ook geleerd: ere wie ere toekomt. Maar verder biedt Aliexpress zeker voordelen.

 • Grootste marktplaats met webshopsuit China
 • Buyer protection die je aankoop beschermt tot dat hij is geleverd
 • Vaak goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Relatief snelle verzending naar Nederland
 • Meestal geen verzendkosten

Mijn aankoopjes via Aliexpress

Maar tot zover de theorie. Het gaat nu natuurlijk om de praktijk of beter gezegd mijn aankoopjes voor de kamer van Miss G.
AliExpress-aankoopjes_kinderkamer_canvas poster_nordic_style_GoodGirlsCompany

Allereerst bestelde ik dit leuke canvas postertje met wimpers en print. Kostte € 4,58. De verzending viel me erg mee. Ik ga er nog een leuk lijstje voor zoeken zodat ik hem mooi kan ophangen.

AliExpress-aankoopjes_kinderkamer_nordic_style_GoodGirlsCompany

Deze maan en gouden sterren muurstickers wil ik op het plafond plakken. In totaal zouden het 150 sterren zijn. Ik geloof het wel, heb ze niet geteld. De sterren hebben verschillende maten. Alles bij elkaar koste het € 6,20.

AliExpress-aankoopjes_kinderkamer_muurstickers_nordic_style_GoodGirlsCompany

Tamara wees mij op deze gouden polkadot muurstickers. Ik kon ze dus niet laten liggen. Weet nog niet of ik ze ook gebruiken ga. Maar dan heb ik ze in elk geval in huis. Voor het bedrag van € 5,27 kon ik het niet laten liggen. Je kan deze stippen in verschillende maten en kleuren kopen.
AliExpress-aankoopjes_kinderkamer_slingers_nordic_style_GoodGirlsCompany

Last but not least deze vlaggetjes. Wederom een een vondst van Tamara. Gemaakt van papier in de kleuren, roze wit en goud. Kostte € 2,91.

AliExpress-aankoopjes_blush_kinderkamer_canvas poster_nordic_style_GoodGirlsCompany

Conclusie Aliexpress

Over het algemeen ben ik erg tevreden met mijn aankoopjes. Toch moet ik wel eerlijk zijn dat de kwaliteit van Europese merken beter is. Op Bovenstaande foto zie je een mobiel van Cam Cam Copenhagen. Deze kocht ik via VT wonen. Kostte 33,95. Op Aliexpress heb je soortgelijke voor minder. Maar bij de paar producten die ik heb gekocht, ziet mijn kritische oog toch kleine schoonheidsfoutjes. Zoals de topjes van de roze vlaggetjes die stomp zijn. Of een randje dat niet vlijmscherp gesneden is. Een klein donker lijntje langs de canvasposter. Tuurlijk ik kan het allemaal bijknippen en snijden, maar toch… voor mij bepalen dat soort dingen toch wel de scheiding tussen goedkoop en er goedkoop uitzien.

Aan de andere kant is alles ook zo goedkoop dat je ook wel niet al te veel verwachten moet. Voor mij blijft het, wat de kinderkamers aangaat, dan ook een afweging tussen of ik voor kwaliteit ga of met minder genoegen neem. Duurdere producten zal ik dan ook niet zo snel kopen. Maar zeker wanneer het om kleine bedragen gaat, kan je er veel lol aan beleven.

Heb jij ook al eens wat gekocht op  AliExpress? Ben je fan of herken je je in mijn kritische afwegingen?

Benieuwd hoe de kinderkamers uiteindelijk geworden zijn?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎼 Deck the halls with boughs of holly
Fa-la-la-la-la, la-la-la-la
'Tis the season ✨to be jolly
Fa-la-la-la-la, la-la-la-la 🎄🤶🏾🎅🏾 Ik ben echt helemaal in de kerststemming hoor mensen 🙋🏾‍♀️
.
.
. #kerst #kerstmis #feestdagen #kerstversiering # kerstdag #kerstdagen #kerstdecoratie #kerstvakantie
 • ⭐𝒢𝓊𝑒𝓈𝓈 𝓌𝒽𝒶𝓉?!⭐⁣
⁣
Vandaag gaan we naar Disney on Ice! Het jaarlijkse familie uitje met de meiden. Chloe stuitert al weken rond van de voorpret en weet precies welke Elsa jurk ze aan wil. 🎉 En ik weet dat ik tot in de zomervakantie bij het avondeten God van haar moet danken dat we in december naar Disney on ice konden gaan 🙏 😆⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys⁣
#letthekids #umh_kids #humansofjoy #momazine #kindredmemories #illuminatechildhood
 • ⭐𝓐 𝓫𝓪𝓫𝔂 𝓶𝓪𝓴𝓮𝓼 𝓵𝓸𝓿𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓻, 𝓽𝓱𝓮 𝓭𝓪𝔂𝓼 𝓼𝓱𝓸𝓻𝓽𝓮𝓻, 𝓽𝓱𝓮 𝓷𝓲𝓰𝓱𝓽𝓼 𝓵𝓸𝓷𝓰𝓮𝓻, 𝓼𝓪𝓿𝓲𝓷𝓰𝓼 𝓼𝓶𝓪𝓵𝓵𝓮𝓻 𝓪𝓷𝓭 𝓪 𝓱𝓸𝓶𝓮 𝓱𝓪𝓹𝓹𝓲𝓮𝓻⭐ ⁣
.⁣
Wat heeft jouw kind toegevoegd aan jouw leven maar had je totaal niet verwacht?⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#cutepregnancy #zwangerschap #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement t #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantfasjion #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnanyphoto #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #thebump #babyontheway #bump #30weken #30weekspregnant #30weeks
 • A work of art has no importance whatever to society. It is only important to the individual. -Vladimir Nabokov .
.⁣
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf #christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #christmasdecorations #kerst #kerst2019 #bananaart
 • ⭐️𝓣𝓱𝓻𝓸𝔀𝓫𝓪𝓬𝓴 𝓣𝓱𝓾𝓻𝓼𝓭𝓪𝔂 ⭐️ Toen Chloé nog klein was en nog wel eens een stoere broek en flanel droeg 😍
.
.
.
⠀⠀
#throwbackthursday #mamablogger #honestmotherhood #clickinmoms #dailyparenting #cameramama #familyfirst #familyforever #familyiseverything #bedeeplyrooted #eternalmotherhood #zwanger #joyfulmamas #momadvice #ig_motherhood #nestingly #mytinytribe #documentingmotherhood #ipreview
 • ⭐𝐼𝒕'𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒔𝒕 𝒘𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒇𝒖𝒍 𝒕𝒊𝒎𝒆 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒆 𝒚𝒆𝒂𝒓⭐⁣
⁣
Ik heb echt mega zin in de #kerstvakantie. 🎄Gewoon 2 weken niet vroeg opstaan voor school😅 en lekker in warme onesies kerstfilms kijken.❤⁣
.⁣
Heb jij ook zin in de kerstvakantie of veroorzaakt het vooral kerststress?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#kerst #kerst2019 #kerstboom #kerstboom #kerstbal #dutchmom⁣
#familyforever #clickinmoms #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #bloggermum #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #blogonmama #momblogger
 • ⭐ 𝓢𝓲𝓽𝓽𝓲𝓷𝓰 𝓹𝓻𝓮𝓽𝓽𝔂⭐ ⁣
Dat gaat me vandaag niet helpen. Minimaal 5x prikken in het ziekenhuis. En ervaring leert dat ze nooit mijn aders kunnen vinden dus dat het wel vaker wordt. En dat op een lege maag... gewoon tandjes op elkaar en me niet verzetten tegen al die naalden. Echt ik ben zo geen held met naalden 😨😭 ⁣
⁣
Alleen daarom twijfel ik al aan die hele kinkhoest vaccinatie 💉 moet gaan halen. Valt die mee? ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#30weeks #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #zwangerschap #pregnancydiary #zwangerschapsfotografie #pregnant_world #pregnantfashion #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #babyontheway #stylishbump #mumtobe #maternitystyle #thebump #babybelly #30weekspregnant
 • 𝓦𝓸𝓮𝓷𝓼𝓭𝓪𝓰𝓶𝓲𝓭𝓭𝓪𝓰⁣
⁣
De dagen gaan snel en ze worden zo snel groot. Juist daarom probeer ik er alles aan te doen om ze mooie herinneringen mee te geven. Onze eigen gewoontes, rare manieren en mooie betekenisvolle rituelen. Zoals kerstkoekjes bakken. Het maakt niet uit of ze lukken of mislukken. Het gaat om het plezier.⁣ ⁣
Wat doe jij graag op de woensdagmiddag?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
https://www.goodgirlscompany.nl/zelf-kerstkoekjes-maken/ #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #bloggermum #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #blogonmama #kerst #kerstkoekjes #momblogger #littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childrenofig #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #bakken ⁣
#kindredmemories
 • 𝐻𝑜𝓂𝑒 𝒾𝓈 𝓌𝒽𝑒𝓇𝑒 𝓉𝒽𝑒 𝒽𝑒𝒶𝓇𝓉 𝒾𝓈⁣
⁣
Allereerste #weekvlog online op #YouTube waarin ik jullie meeneem in ons nieuwe huis! Na maanden van wachten, veel regelen en stress is het dan bijna zover. Hij is bijna af dus we mochten gezellig met een helmpje op ons koppie rondlopen over de bouwplaats. ==> https://youtu.be/D2CvsWDiass⁣
⁣
Heb je nog tips waar ik op moet letten bij de oplevering?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
⁣
#nieuwhuis #nieuwbouw #vlog #thuis #verhuizen #video # ⁣
#vlogger #vlogging #videography #filming #youtubechannel #mama #mamablogger #arnhem #nederland #momblog #momblogger #subscribe #mommyblog #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #mommyblogger #smallyoutuber
 • Iedere zwangere vrouw schijnt last te hebben van zwangerschapscravings. Ik ook...in de nieuwste video vertel ik openhartig over waar ik mijn man voor op pad stuur en hoe agressief ik word als hij het opeet. ====> https://youtu.be/NpzbxGPPDos⁣
⁣
#zwanger #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world n #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother # #foodie #foodlove #eten #gezomd #foodpassion #foodaddict #foodheaven #foodcoma #foodigers
 • ⭐𝟯𝟬 𝔀𝓮𝓴𝓮𝓷 𝔃𝔀𝓪𝓷𝓰𝓮𝓻⭐⁣
⁣
Gisteren bij de gyneacoloog geweest. Baby is netjes boven de groeicurve dus met een beetje geluk wordt het een groot kind net zoals zijn zus. Omdat het zo goed gaat, mag ik waarschijnlijk poliklinisch bevallen. Ik ben echt zo happy!!! Donderdag nog even verschillende prikken en onderzoeken doorstaan, maar het ziet er naar uit dat ik verder deze maand niet terug hoef te komen voor controles. ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #expectingmom #mommytobe #pregnantlife #pregnancystyle #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantfashion #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #dutchmom #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #30weeks #30weken

Dit zijn wij!