Lifestyle

Albert Heijn dino plaatjes spaaractie

4 juni 2016
Albert Heijn dinoplaatjes spaaractie-Terug naar de dinos met Freek Vonk-GoodGirlsCompany

Vanaf 6 juni heeft gaat de Albert Heijn dino plaatjes spaaractie van start. Als ’s lands grootste kruidenier een spaaractie bedenkt, dan doen ze het goed. Eerder leverde de samenwerking tussen ’s lands grootste kruidenier en Nederlands bekende knuffelbioloog al een mooie samenwerking op: de Freek Vonk dierenplaatjes. Maar vanaf maandag 6 start Albert Heijn een landelijke spaaractie waarbij kinderen alles kunnen leren over dinosaurussen. En dat niet alleen je kan er zelfs een tot leven wekken.

Albert Heijn dino plaatjes spaaractie-Terug naar de dinos met Freek Vonk-GoodGirlsCompany

In september haalt Naturalis de T-rex naar Nederland. Maar met de nieuwe spaaractie bereiden evolutiebioloog Freek Vonk en Albert Heijn je kind er nu al spelenderwijs op voor. Door moderne technologieën zoals augmented en virtual reality stap je midden in een virtuele wereld van de dino’s. Beleef de prehistorie door de gratis AH dino-app en 160 dino plaatjes met feiten en weetjes – waarvan 20 albert Heijn dino plaatjes met augmented en virtual reality – Zo leert je kind van alles over deze fascinerende reptielen. Dinosaurussen waren nog nooit zo dichtbij en springlevendiger dan ooit.

Terug naar de Dinos met Freek Vonk-GoodGirlsCompany-AH spaaractie

T.rex

Vanaf september kan je naar Naturalis om het skelet van T. rex te bekijken; de eerste originele en meest complete T. rex buiten de VS. En reken maar dat jouw kind daar naar toe wil, want Freek Vonk…en een beetje ouder met kinderen weet wat voor een effect deze naam heeft.

Augmented en virtual reality-Albrt Heijn-Freek Vonk-Dinos-spaaractie met dinosaurus

Meest innovatieve AH-spaaractie. EVER

Door augmented en virtual reality is er rondom de spaaractie een realistisch spannende belevingswereld gecreëerd waarin de dino’s voor iedereen tot leven komen. De moderne technieken Augmented en virtual reality zijn al langer beschikbaar, maar werden nooit eerder zo breed en educatief ingezet als nu. Dood de Albert Heijn dino spaaractie komen duizenden kinderen in Nederland spelenderwijs in aanraking met AR en VR en zijn ze voor even samen met Freek Vonk terug in de tijd van de dino’s. In de gratis AH dino-app zitten maar liefst 400 leermomenten verstopt.

dino app voor android-dino app voor apple-Albert Heijn- T rex-Freek Vonk-Naturalis

De Albert Heijn dino plaatjes spaaractie

Het verzamelalbum, de VR-brillen en de spaarplaatjes zijn vanaf maandag 6 juni verkrijgbaar in alle Albert Heijn vestigingen. Wanneer je 10 euro besteedt, ontvang je een set met daarin 4 dino plaatjes. In totaal zijn er 160 kaartjes met feiten en weetjes. Van deze Albert Heijn dino plaatjes zijn er 20 met augmented en virtual reality.

In de winkel kan je kiezen tussen twee soorten VR-brillen. Een kartonnen variant voor 2,49 en een iets luxere plastic versie die je 6,99 kost. Ook kan je in de winkel een verzamelalbum kopen voor maar 0,49 euro. Koop je in de eerste week een bonusaanbieding van de voorkant van de folder? Dan krijg je hem gratis. Download de AH dino-app gratis voor iOS en Android.

Als ik eerlijk ben lijkt mij deze Albert Heijn dino plaatjes spaaractie erg leuk. Ik ben heel benieuwd of het ons lukt een album vol te krijgen. Ga jij ook meedoen?

Liefs Josan

 Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  • Reply
    Lotus Writings
    5 juni 2016 at 10:49

    Persoonlijk niet, komen niet bij ah. Denk mijn moeder en andere oma wel, alleen dat boek vol is nog nooit gelukt volgens mij. Wel interessante actie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]