Spelen

Advanced Digital Intelligence Spy Notebook +winactie

30 september 2016
advanced-digital-intelligence-spy-notebook-winactie_goodgirlscompany

Ken je de Netflix serie Project Mc²t al? Deze probeert jonge meiden te interesseren voor een beta opleiding. Ook het bijpassende speelgoed zoals de Advanced Digital Intelligence Spy Notebook combineert wetenschap en spelen.  Eindelijk speelgoed waardoor meiden worden uitgedaagd. Nerdy is the new cool!

Als ik eerlijk ben, vind ik het soms best wel een uitdaging om speelgoed voor mijn dochters te vinden. Ik ben niet het type moeder dat haar kind krampachtig genderneutraal opvoedt. Van mij mogen ze best met poppen, make up en huishoudelijke spullen spelen. Ook mag het roze zijn. Maar als moeder van 3 dochters wil ik gewoon verschillende keuze mogelijkheden hebben en dat speelgoed hen net zoveel uitdaagt als zogenaamd jongensspeelgoed zou doen.

advanced-digital-intelligence-spy-notebook-winactie_goodgirlscompany

Project Mc²

Project Mc² is een van de eerste series die jonge enthousiast wil maken voor een Bèta schoolopleiding. Deze ‘geek chic’ tv serie is te zien op Netflix en wordt door criticasters enthousiast ontvangen. Niet veel shows hebben jonge meiden met interesse in de wetenschap in de hoofdrol, waardoor de serie sterk wordt gewaardeerd door een breed publiek. Eindelijk eens wat anders tussen al die meidenseries die vooral om mode, jongens, uiterlijk en andere oppervlakkige dingen gaan.

Project Mc2 is een team van vier superslimme en coole meiden. Ze gaan samen naar school op de Maywood Glenn Academy en ze gebruiken hun liefde voor wetenschap en hun spionnenvaardigheden om missies uit te voeren voor de geheime organisatie NOV8™ (‘innovate’). De meiden bezitten de zeldzame combinatie beauty en brains bezitten. Aangevuld met een flinke portie lef.

advanced-digital-intelligence-spy-notebook-winactie_goodgirlscompany4

 

Project Mc² Poppen

Naast tv serie is er inmiddels ook een eigen speelgoedlijn van de hoofdrolspeelsters. En het leuke is, met elke pop kan je thuis een ander cool experiment doen. Het enige wat je nodig hebt zijn huis-tuin-en-keuken ingrediënten!

Zo maak je samen met McKeyla McAlister (leider van Project Mc²) je eigen lavalamp. Het enige wat je nodig hebt is een bruistablet. Je dochter zal van ontdekken waarom watermoleculen zich niet graag vermengen met oliemoleculen. Dat intermoleculaire polariteit hier de boosdoener van is.

Met pop Adrienne Attoms, culinaire scheikundige (ja, dat bestaat echt!), leert ze om een een vulkaanuitbarsting op te wekken. Alles wat je nodig hebt is een beetje azijn, zuiveringszout en afwasmiddel. Het zuiveringszout werkt als een base en neutraliseert het zuur in het azijn.

advanced-digital-intelligence-spy-notebook-winactie_3

Doe je eigen proefjes!

Of maak je liever een glowstick-ketting samen met de sociaal superhandige Bryden Bandweth? Ultraviolet licht, soms ook ‘black light’ genoemd, heeft effect op fosforescerende stoffen. Tonic wordt gemaakt van kinine dat fosfor bevat. Deze veranderen licht dat we niet kunnen zien (UV-licht) in licht dat we wel kunnen zien. Super!

En tenslotte kan je ook het skateboard van constructiekoningin Camryn Coyle nabouwen met de geheime ontwerpen. Wist je dat iets spelenderwijs bouwen ook een vorm van constructietechniek is? Gebruik het ontwerp om te leren hoe je op een creatieve manier problemen oplost en ruimtelijke vaardigheden ontwikkelt. Analyseer de verschillende onderdelen die het geheel vormen, begrijp hoe de delen zich tot elkaar verhouden en draai de vormen om verschillende combinaties te proberen.

advanced-digital-intelligence-spy-notebook-winactie_goodgirlscompany

 

Advanced Digital Intelligence Spy Notebook (A.D.I.S.N.)

Wil je net als de 4 meiden in contact te komen met NOV8? Dat kan! Met je persoonlijke Advanced Digital Intelligence Spy Notebook – afgekort A.D.I.S.N. ben je de beste spy die er is. Dit unieke Advanced Digital Intelligence Spy Notebook bevat 2 geheime berichten van NOV8. Daarnaast heeft het enkele geheime vakken en ook ruimte voor een Smartphone. Zo kunnen fans snel toegang krijgen tot Netflix, YouTube’s AwesomenessTV, de Project Mc2-website (Engelstalig) en de gratis iOS-app (Engelstalig) die verkrijgbaar is in de App Store. Natuurlijk wel in overleg met je ouders.

Daarnaast bevat dit supercoole Notebook ook een Project Mc2 ‘NeRDy’-armband om A.D.I.S.N. te ontgrendelen, een pen met onzichtbare inkt, een ultraviolet lampje, een boekje met leuke activiteiten en stickervellen.

advanced-digital-intelligence-spy-notebook-winactie_goodgirlscompany_badmomswinweekend

Win een Advanced Digital Intelligence Spy Notebook

Ik mag 2x een Advanced Digital Intelligence Spy Notebook  ter waarde van € 29,95 weggeven. Daarmee kan ik dus twee meisjes enorm blij maken. Zoals je in de vooraankondiging kon lezen, organiseer ik dit weekend met Tamara en Cassandra een Bad Moms winweekend. Dit is alvast een opwarmertje voor wat komen gaat. Vanmiddag om 16:00 uur zetten we alledrie een winactie online.

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en een enthousiaste reactie natuurlijk (geen zielige verhalen die worden gedelete).
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
 • Volg mij op Instagram (Ik wil dit jaar 1000 volgers halen. Nog 180 te gaan. Wat heb jij daar aan? Nou, hoe meer volgers ik heb, hoe makkelijker het voor mij is om vaker dit soort leuke acties te organiseren. En dat vind je vast niet erg 😉 ).
badmomswinweekend_goodgirlscompany

Aankondiging #BadMoms winweekend

Extra kans maken?

Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hastag #Badmomswinweekend

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met zondag 9 oktober 2016. De winnaar krijgt maandag 10 oktober 2016 via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Vanmiddag om 16:00 uur komt er nog een winactie online. Dan kan je een Tangle Teezer winnen.

Liefs Josan

♥ Dit blog is een samenwerking. Dit blog bevat affiliate links.

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Susan Z
  9 oktober 2016 at 20:10

  Ohh wat een gave actie! ??
  Ik hoop dat ik nog op tijd ben om mee te kunnen loten..
  Mijn lieve schat zou dit helemaal te gek vinden..!! ❤❤

 • Reply
  kempenaers
  4 oktober 2016 at 14:44

  doe graag mee voor mijn kleindochter die hier superblij mee zal zijn

 • Reply
  Claudia
  1 oktober 2016 at 00:30

  Wauw gaaf voor ons nichtje zeg. Ik ken hem nog niet. Maar kijk er nog 2 af op het moment anders weet ik dadelijk helemaal niet meer wat ik kijk. We doen graag mee.

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  30 september 2016 at 20:49

  Ik doe graag mee voor dit te gekke cadeau voor ons nichtje Tessa die 21 december jarig is 😀 Ik heb het volgende gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg)

  groetjes Linda

 • Reply
  Marian
  30 september 2016 at 20:06

  Voor ons lieve buurmeisje doe ik mee. Speelt altijd zo leuk met ons zoontje dat ze wel iets leuks verdiend!

 • Reply
  Marijke
  30 september 2016 at 16:47

  Oh ik doe meer voor Amber. Ze kent de serie sinds kort en dit vindt ze echt heel leuk! Duimen 😉

 • Reply
  Anja Laemers
  30 september 2016 at 14:33

  Doe heel graag mee voor mijn dochter Tirza. Natuurlijk heb ik alle bovenstaande stappen gevolgd 🙂 Op insta wel met een hele andere naam 😉

 • Reply
  Marian Zw.
  30 september 2016 at 11:24

  Wow dat is echt iets voor stoere meiden, ik doe heel graag mee voor mijn meid! Ben je gaan volgen op instagram,op de rest volgde ik al. Dit komt zeker op haar verlanglijstje te staan….nog jarig het einde van het jaar en de sint en kerst..

 • Reply
  Van gaans
  30 september 2016 at 09:14

  Super gaaf deze winactie!
  Ik doe niet mee, maar ik vind het wel heel tof!!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  30 september 2016 at 09:10

  Het ziet er aansprekend uit moet ik zeggen! Maar als je geen talent hebt voor beta, dan blijft het een lastige zaak is mijn ervaring.

 • Reply
  Anna
  30 september 2016 at 08:25

  Super cool! Ik doe mee voor mijn nichtje..!
  Facebook: An Na
  Instagram heb ik niet ?

 • Reply
  Suus D
  30 september 2016 at 07:47

  De serie mc2 ken ik nog niet.. maar mijn dochter is tegenwoordig gek op experimentjes en proefjes doen. Ze heeft ook een soort laboratorium op haar kamertje nagemaakt ? dus deze serie zal ze vast heel gaaf vinden!
  En deze notebook set zal ze vast helemaal super vinden ??

  Ik doe heel graag mee met deze leuke actie voor haar!

  Gedeeld en geliked op FB en Twitter ?

 • Reply
  Suzan tolk
  30 september 2016 at 07:45

  Jahoeeeeeeeee wat gaaf zeg wauw ? mijn dochter nora is gek.op ontdekken en uitvinden mijn kleine Willie wortel ? ik zou het gaaf vinden om haar enthausiast te zien met deze gave advanced digitaal notebook ?? ik ga duimen duim je met ons mee?

  Groetjes suzan

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]