Fashion

Nieuwe kleding voor Valentijnsdag

11 februari 2016

Over 3 dagen is het zover. Dan is het Valentijnsdag. Op deze dag zetten we onze liefdes graag even extra in het zonnetje. Laten we met kleine cadeautjes of een speciaal gebaar nog eens extra weten hoeveel we van hem of haar houden. In huishouden GoodGirlsCompany gaat deze dag ook nooit ongemerkt voorbij. Al sinds ons samenzijn krijgt man elk jaar hetzelfde cadeautje van mij. Een midweek naar de Oostenrijke sneeuw met zijn vrienden terwijl ik met alle liefde thuisblijf met de 3 meiden. Stiekem ben ik er dit jaar toch een klein beetje bij omdat hij een mooie trui uit mocht zoeken.

Adam brandstore-GoodGirlsCompany-kleding kopen voor mannen-trui Marco Polo

Als het op kleding aankomt vind ik mijn man maar een beetje saai. Naar het werk draagt hij meestal gewoon een pak. Voor mij is een pak dus gewoon een pak. Een uniform voor mensen die niet de vrijheid hebben om zelf te kunnen kiezen wat ze naar hun werk dragen. Of zie ik dat verkeerd? Welk pak het is en wat voor een overhemd hij draagt? Daar bemoei ik mij niet mee. En ik bemoei mij ook niet met het reinigen of schoonmaken ervan. Hij mag ze zelf naar de stomerij brengen en die overhemden worden ook door hem zelf gestreken. Noem  dat emancipatie of gewoon iemand in zijn kracht zetten.

Gelukkig heeft mijn man ook nog een leven naast zijn dagelijkse baan. In het weekend wordt er vrijetijdskleding gedragen. Opnieuw hebben we  dan geen traditionele rolverdeling. Hij past een eindeloze stapel aan kledingstukken en ik sta te kijken met een blik van “Wanneer ben je nu eindelijk klaar?” En het erge is dus dat hij regelmatig een item koopt waarbij ik dus zoiets heb van “Goh, volgens mij heb je er daar nog 5 van in de kast liggen.” Hij kiest dan meestal het zelfde item in een ander kleur of met ander merkje. Om die reden probeer ik het samen  gezellig winkelen dus een beetje te beperken. Daarom was ik ook blij dat je bij Adam brandstore online kan shoppen. In deze webshop voor mannen heb je kledingstukken van verschillende merken als Mc Gregor, Marc O’Polo, Gaastra en Tommy Hilfiger.

Adam brandstore-GoodGirlsCompany-kleding kopen voor mannen- Marc O Polo-blauwe trui
Merken waar mijn man regelmatig kleding van draagt. Zijn Tommy Hilfiger pak is niet af zonder de  bijpassende sokken (het helpt niet als ik zeg dat echt niemand dat ziet). Waar offline samen  winkelen meestal tot enige frustratie leidt, hadden we hier allebei schik van. En was ik ook meer betrokken. Voor mij al weer een goede reden om online shoppen leuk te vinden. Ook man vond het zeer geslaagd.  Hij kocht een blauwe trui van Marc O’Polo.

Eigenlijk koopt hij nooit kleding online dus hij moest eerst wel even wennen. Maar Adam brandstore heeft een duidelijke website zodat ook hij er mee uit de voeten kon.  Toen hij tijdens de bestelling een foutje maakte, was een belletje  voldoende om dit de volgende dag weer te herstellen.  overall  winkelervaring hebben mijn man in elk geval van zijn koudwatervrees afgeholpen.  Nu heeft zelf het gemak van online winkelen ervaren en dat je dan nog steeds een goede service krijgt.  Ook ik ben tevreden want kleding voor hem kopen was nog nooit zo makkelijk.

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Adam brandstore een speciale actie. Dus verras je geliefde met een kledingstuk dat jij voor hem hebt uitgezocht.

Is kleding kopen voor jouw geliefde ook een uitdaging?

Liefs Josan

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram, Facebook of YouTube?

♥ dit blog bevat een opgestuurd product.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]