Babyspullen Fun Lifestyle Meisjeskleding

Aankondiging Good Holiday Week

21 februari 2016
Vooraankondiging-GoodHoliday Week-GoodGirlsCompany-vakanties met kinderen

Officieel is februari de kortste maand van het jaar. Door het koude grijze weer ervaar ik het vaak toch als een van de langste maanden. De tijd kruipt vooruit en het lijkt nog eeuwig te duren voordat het lente is. De periode waar ik mij na Kerst het meest op verheug.  Ik word zo vrolijk van de gedachte dat ik dit voorjaar naar dartelende lammetjes kan kijken terwijl Miss C voorop in haar fietszitje zit. Ook straal ik van oor tot oor dat we na weken van keuzestress ein-de-lijk- de zomervakantie hebben gekoekt.

Ik focus mij op deze lichtpuntjes aan de horizon wanneer het buiten weer koud nat, grijs en donker is. Omdat ik jullie graag meeneem in deze cocon, heb ik een leuk idee bedacht de #GoodHolidayWeek. Gewoon omdat ik jullie lezers erg leuk vind en graag een extraatje voor jullie doe.

winacties-GoodGirlsCompany-vakantie winacties

Terwijl midden Nederland volgende week voorjaarsvakantie viert, neem ik je op mijn blog mee voor een virtueel tripje. Ontdek leuke vakantiebestemmingen, praktische informatie, tips en nog meer leukigheden die met de zomervakantie te maken hebben.

Winacties tijdens #GoodHolidayWeek

Om jullie al helemaal in de vakantiestemming te krijgen, organiseer ik volgende week op elke werkdag een winactie. Dus volgende week heb je niet 1 maar 5 leuke winacties!

Zenner Free Spirits-GoodGirlsCompany-Good Holiday Week- winactie

Mommy Monday winactie Zenner Free Spirits

Zoals je van ons gewend bent trappen we op maandag natuurlijk af met de Mommy Monday winactie. Dit betekent dat er om 6.00 uur een blog online staat met…haarknipjes uit de Free Spirits lijn van Zenner! Deze Ibiza inspired haaraccessoires zijn en must have voor elke meisje. Morgen maak je op mijn blog kans op 3 setjes.

Nursing cover-Bebe au Lait-GoodGirlsCompany-Good Holiday Week

Win 1 van de 2 Nursing Covers van Bebe au Lait

Op dinsdag maak je ook nog kans om 1 van de 2 Nursing Covers van Bébé au Lait te winnen. Hiermee kun je op vakantie discreet voeden. Ik ben helemaal voor normaliseer borstvoeding, maar als je op vakantie gaat naar een land waar geen Westerse maatstaven gelden, is het handig wanneer je je makkelijk kan aanpassen.

StickerSnoop-stickers-met-naam-van-je-kind-labels-met-kindernaam

Win 1 van de 3 kortingscodes voor StickerSnoop

Op woensdagochtend geef ik maar liefst 3 kortingscodes weg waarmee je op Stickersnoop een sticker met naam en foto van je kindje kan bestellen. Handig om persoonlijke spulletjes tijdens je vakantie mee te labelen. Je mag de taal dan wel niet spreken, maar dan weet je in elk geval wat van jou is.

Winactie-schoenen van Develab-GoodGirlsCompany-zomerschoenen van Develab

Zoals je weet, zijn we de beroerdste niet. Daarom doen we op woensdag gewoon lekker dubbelop. Gewoon omdat het kan. Wat is een zomer zonder zomerschoenen? Dus kan je op woensdagavond een paar stoere stappers van Develab winnen in maat 25.

Goodiebag-sjaal Tumble N dry-Oilily-GoodGirlsCompany-

een selectie uit de strandtas

Op donderdag geef ik een strandtas weg met goodies zoals babysokken van Noppies (maat 3-6 maanden), een vrolijke ketting, slabbetje uit de nieuwste collectie van Zeeman, opbergtasje van nOeser, sjaal van Tumbl ‘n Dry, Oilily kleurpotloodjes en badeendje van Prenatal. Want Home is waar je badeendje is.

Dooky by lief-GoodGirlsCompany-GoodHolidayWeek-winactie

Lief for Dooky Fay

Op vrijdag geef ik de Lief! for Dooky Fay weg.
Met de Dooky maak je gemakkelijk een rustige en vredige omgeving voor je kindje. Zo heeft ze geen last van licht, wind, zon, geluid, lichte regen of andere omgevingsinvloeden. De Dooky is universeel en eenvoudig binnen enkele seconden te bevestigen aan je autostoeltje groep 0+, de kinderwagen en zelfs de buggy!  Fashion Friday maak je kans om een leuke te winnen uit de Lief! for Dooky lijn ter waarde van € 24,95.

Behalve op maandag 22 februari en woensdag 24 februari zullen de overige winacties om 18:00 uur online staan. En elk een week duren. In de blogposts zie je de datum tot wanneer je mee kan doen. Dinsdag 8 maart zet ik een blog online waarin ik alle winnaars bekend maak.

Ik heb super veel zin in de #GoodHolidayWeek en hoop dat jullie net zoals ik een beetje in de vakantiestemming komen.

Liefs Josan

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  haia
  21 februari 2016 at 21:41

  Super super super leuk. Je brengt nu al een lach op mijn gezicht door de titel van je winweek.

  • Reply
   Josan
   24 februari 2016 at 11:18

   Graag gedaan 🙂

 • Reply
  Saskia
  21 februari 2016 at 19:33

  Wat een leuke winweek komt eraan. Hiermee kom ik zeker al een beetje in de vakantie stemming.

  • Reply
   Josan
   24 februari 2016 at 11:18

   Fijn! Kijk daar doen we het allemaal voor 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!