Bloggen Kerst

Aankondiging 8 Days of Christmas

3 december 2017
12-days-of-christmas-goodgirlscompany

It’s the most wonderful time of the year. Dus bedachten Tamara, Cassandra en ik onze nieuwste stunt: 8 Days of Christmas. We gaan los! 8 dagen lang geven we cadeaus weg. Bereid je extreem goed voor met het GoodGirlsCompany stappenplan ‘Hoe win je een winactie?’ 

Zat jij tijdens ons Badmomswinweekend al aan de computer gekluisterd? Dan kun je dit keer helemaal je hart ophalen. Als je het liedje 8 Days of Christmas kent, weet je dat de zanger (es) hiervan 12 dagen lang cadeaus van haar geliefde kreeg. Waaronder een patrijs in een perenboom, een koppel tortelduiven en een stel legganzen. Maar wees gerust. Wij hadden al zo’n vermoeden dat geen enkele lezer blij wordt van een veestapel geschikt voor een klein pluimveebedrijf.  Dus ritselden we voor onze 8 Days of Christmas even wat andere prijzen voor je. Wat? Dat ga ik niet verklappen.

Aankondiging 8 Days of Christmas- GoodGirlsCompany

8 Days of Christmas

We beginnen op 7 december en eindigen we op 14 december. Elke dag verschijnt er om 13.00 uur een winactie online. Mocht ik een tweede prijs weggeven dan zie je die om 19.00 uur voorbij komen. Zoals afgelopen jaar, deel ik ook de acties van Cassandra en Tamara op mijn Facebookpagina. Ben je gelijk op de hoogte van wat zij weggeven. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Alle acties lopen uiteindelijk tot en met 17 december. Op deze avond zal ik alle winnaars in één blog bekend maken. Dus abonneer je op mijn blog om als eerste op de hoogte te zijn.

Voorwaarden voor deelname aan 8 Days of Christmas

Facebook fangirl squad

Zoals bij mijn Mommy Monday winacties, gelden ook nu weer verschillende voorwaarden. Het is mijn blog dus ik bepaal. Je moet lid zijn van mijn Facebookpagina. Ik scheidt graag het kaf van het koren. Voor fangirls (Ik ga er vanuit dat het merendeel van de lezers mijn blog vrouwelijk is) en vaste bezoekers zet ik gewoon net even dat extra stapje. En ritsel ik een jaar lang de leukste giveaways. Voor mensen die dagelijks random tientallen winacties op internet afstruinen niet. #sorrynotsorry

Reacties

Meestal vraag ik om een reactie onder het artikel achter te laten en op Facebook kenbaar te maken dat je meedoet. Waarom allebei? Via blog heb ik meteen je e-mailadres. Handig wanneer ik je ga mailen dat je gewonnen hebt. Facebook gebruik ik om het bereik te meten. Af en toe een reactie terug te geven op een vraag. Zo weet ik voor de toekomst ook of bepaalde producten meer likes krijgen en kan ik daar rekening mee houden wanneer ik benaderd word voor winacties door fabrikanten. Ik ga niet iets weggeven waar geen kip op zit te wachten. Hoewel…tenzij ik er zelf heel erg in geloof… . En als je iets leuks kan winnen is het toch een kleine moeite om dan op 2 platformen iets achter te laten. Toch?

Geen zielige reacties.

Als je een zielige reactie op mijn winactie achterlaat, wordt die gedelete en diskwalificeer je jezelf. Waarom? Tijdens ons badmomswinweekend kreeg ik soms wel 50 reacties binnen op een blog. Super leuk. Ik reageer niet altijd, maar ik lees de meesten wel. Maar stel dat dit 50 zielige reacties zijn. Dan krijg ik dus 50 keer al het leed van de wereld op mijn schouders. Dat wil ik niet. Noem het egoïstisch, maar ik ben er liever gewoon eerlijk over dat ik dat enorm belastend vind. Daarnaast triggert het soms ook dat een andere deelnemer een nog zieliger verhaal gaat ophangen in de hoop te winnen. Dat wil ik niet. Vandaar dat ik ze delete. Ieder mens kent leed, moeilijke tijden etc. De kaarten worden niet altijd eerlijk verdeeld. Geloof me dat heb ik ook aan den lijve ondervonden. Maar dat hoeft niet tijdens een winactie gedeeld te worden.

GoodGirlsCompany stappenplan ‘Hoe win je een winactie?

Ik heb het er nooit echt over gehad. Ook fans die mij al 5 jaar volgen, kunnen zich het vast niet herinneren dat ik ooit een stappenplan heb gegeven voor hoe je een winactie op mijn blog wint. Maar in het kader van de feeststemming dacht ik “Laat ik eens aardig zijn”. Dus hierbij het GoodGirlsCompany stappenplan van hoe je een winactie wint.

Meedoen

Klinkt logisch, niet?

Goed de actievoorwaarden lezen.

Klinkt ook logisch, maar het zal je verbazen hoe vaak ik wel niet denk ‘Die heeft dus duidelijk niets van het hele verhaal gelezen’. Dat kan ik gewoon zien aan de reactie die je achter laat. In de actievoorwaarden staat altijd duidelijk wat je moet doen (reactie achter laten, vriendjes taggen, feliciteren, je favorieten noemen, rondje rond de tafel hollen, pinknagel rood lakken) en tot wanneer de winactie duurt. En dan nog zijn er mensen die 1 jaar na de winactie dolenthousiast reageren dat ze ook meedoen…Vroeger toen ik daar nog zin in had tijd voor had, liet ik weten dat de actie al verlopen was. Ik vertik het om gesloten achter mijn acties te zetten…ik ga er vanuit dat ik voor mensen schrijf die kunnen lezen. Toch?

Geen zielige reacties achter laten.

Heb ik hierboven besproken…

Win je nu eerder door een opvallende reactie?

Verder maakt het niet zoveel uit of je nu heel creatief bent met je reactie of niet. Ik gebruik een lootjestrekken machine. Voer ik alle namen in, druk ik op een knopje et voila…de machine heeft besloten. Dus of je nu een gedicht, foto van je kind, kat of koekenpan deelt, verhoogt je kansen niet. Maar het is wel leuk om te lezen heb ik ook even een beeld van tegen wie ik nu zit aan te kletsen.

Daarnaast scheelt het ook als je niet het type bent die aan tientallen winacties per dag mee doet. Steeds vaker houden fabrikanten ook lijsten bij…en ja het valt op als jouw naam altijd op die lijst prijkt. De grootste kans om iets te winnen maak je vooral door gewoon gezellig mee te doen, eerlijk te zijn en af en toe ook een reactie achter te laten als er niks te halen valt.

Ga jij mee doen met onze 8 Days of Christmas giveaway?

Lees aankondiging Cassandra hier:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Foto via Shutterstock

 • Reply
  cassandra
  4 december 2017 at 12:31

  Ik heb dr weer heeeeeeel erg zin in! Wordt weer een heerlijk kerstfeestje zo!

 • Reply
  Dhini
  3 december 2017 at 21:15

  Ik ben benieuwd. Misschien ga ik meedoen, wie weet win ik wat leuks

 • Reply
  Sharon de Ridder
  3 december 2017 at 19:00

  Ik moet zo lachen om jouw schrijfstijl 😂 foto van je koekenpan – veeg me op 😂😂😂

 • Reply
  Heidie
  3 december 2017 at 17:41

  Eerst nog 2 dagen in de Sinteklaasstemming en dan stappen we over in de kerstsfeer. Ik ga de 8-daagse Christmaswinactie natuurlijk volgen en als er iets leuks bij zit uiteraard reageren. Dat zal vast wel het geval zijn maar we zullen het zien.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!