Persoonlijk

7 geluksmomentjes #1

13 maart 2015

Moederschap is niet altijd makkelijk. Toch is het ook niet allemaal kommer en kwel. Dagelijks zijn er tientallen kleine momenten die mij gelukkig maken. Momenten die, als ik ze niet opschrijf vergeet. Maar juist zo nodig heb op dagen dat alles in het honderd loopt. Ik ben opgevoed met de wijsheid tel je zegeningen. Maar je moet ze wel zien. Vanaf nu probeer ik regelmatig mijn kleine geluksmomentjes met jullie te delen. Misschien zijn ze voor jou niet zo bijzonder. Of misschien inspireert het je om de kleine geluksmomenten in jouw dag te zoeken. Bewust bij stil te staan. Hierbij mijn 7 geluksmomentjes voor deze week.

 1. Miss B. die keihard en zonder schaamte met de radio mee zingt. Geronimo, Blank Space en Shake it off hebben een nieuwe dimensie gekregen. Ik besef dat deze tijd kostbaar is. Over een tijdje zal ze zich schamen en haar zangkwaliteiten in twijfel trekken.
 2. Een dropje of ander snoepje in je broekzak vinden terwijl je dacht dat het op was.
 3. Samen met miss B en miss G 19 kids en counting kijken. Een programma zonder geweld en seks. We zijn het niet met alles eens, maar dat levert juist leuke gesprekken op.
 4. Voelen dat de baby de hik heeft. Super schattig die beweging in mijn buik.
 5. In het midden van de week al klaar zijn met de hele berg was. Maandag wasdag? Ik ben geen huishoudwonder. We doen ons best en soms lukt het om op woensdag al lege wasmanden te hebben.
 6. Voorlezen voordat Miss G en Miss B. ’s avonds naar bed gaan. Een heerlijk quality time momentje om de dag door te nemen. Te lezen, zingen en natuurlijk diep levensvragen te stellen zodat je je bedtijd kunt rekken.
 7. Wandelen. We wonen in een prachtige wijk ver van het centrum van Arnhem. Als wij een blokje om gaan om te wandelen zijn ze zo in de vrije natuur. Super om op het dijkweggetje het water te zien. De wilde ganzen en eenden die neerstrijken in de verschillende waterplassen te bekijken. Een spitsmuisje vlug in zijn hol te zien kruipen. Zeker nu het op de middagen weer langer licht is, genieten we van onze avondwandeling. Even uitwaaien en genieten van de natuur.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Instagram

  Volg mij op Instagram!