Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding

6x Romantische meisjeskleding

23 mei 2017
romantische_meisjeskleding_GoodGirlsCompany_jurkjes_Met volants

Je hebt van die modetrends die eens in de zoveel jaar weer terugkeren. Dit jaar is het de beurt aan de romantische meisjeskleding. Voor meisjes is er dus voldoende te vinden met ruches, broderie, volants en andere kledingaccenten die tot voor kort truttig waren maar nu helemaal terug van weggeweest.
Romantische meisjeskleding begint deze zomer weer helemaal aan een revival. Bloemen mogen weer en jurkjes met iets meer om het lijf dan het minimalistische strandjurkje met twee bandjes zijn er ook weer. Een soort nieuwe romantiek. En ik geef gewoon eerlijk toe: ik houd ervan. Het is klassiek, tijdloos en in tegenstelling tot menig modegril doorstaat het de tand des tijds. Onze overgrootmoeders hebben nog mee gemaakt dat je zulke kleding zelf maakte. Stoffen betaalde je per meter en elke verspilling aan ruches kostte geld. Tegenwoordig koop je de kleding gewoon online. Wel zo handig.

Romantische meisjeskleding

Alta_romper_Pomp_de_Lux_GoodGirlsCompany

Het eerste item op mijn wishlist is deze Alta romper van Pomp de Lux. Heb ik al ooit mijn liefde voor dit Scandinavische merk gedeeld? Nou bij deze, ik houd van hun kleding waarom?

 1. de kleding blijft lang mooi
 2. items zijn onderling goed te combineren
 3. de kleding valt groot  dus extra waar voor je geld)
 4. hebben kinderkleding voor baby, kinderen en tieners dus ik kan slagen in 1 webwinkel
 5. Zelfde item is vaak in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar
 6. Veel items gemaakt van GOTS en Oeko-katoen (biologisch dus)
 7. Ze doen aan corporate responsibility.
 8. Weinig andere kinderen lopen erin. En dat is ook wel eens verfrissend.

En er zijn nog wel meer redenen. Maar jaarlijks koop ik een aantal keer wat items in hun webshop en ik ben nog nooit teleurgesteld. Bovenstaande romper moet ik gewoon voor Miss C hebben. Heerlijk voor de warmere dagen die er aan zitten te komen. Prijs € 19,99 Verkrijgbaar in maat 62 t/m 92. De Gomera jumpsuit en Florence Short

jurk_met_Volants_GoodGirlsCompany_romantische_meisjeskleding

Tijdens onze zoektocht naar fidget spinners, passeerden we een meisje met bovenstaande jurk. Hij viel mij meteen op. De ruches langs de armsgaten zijn afgewerkt met parels. Ik had geen idee waar je zoiets koopt, totdat ik per toeval op hem stuitte in de Zara webshop. Elegante jurk. Aangezien alles van Zara Miss G goed staat (yep, dun en lang) is er een vrij grote kans dat hij binnenkort in haar kast hangt. Prijs 25,95

romantische_meisjesmode_GoodgirlsCompany

Omdat het het trouwseizoen is en ik echt al ongelooflijk vaak per -mail gevraagd ben of ik ook jurken verkoop. Nee, ik blog. Sorry, ieder zijn kwaliteiten. Maar om jullie tegemoet te komen deze low-budget special occasion jurk van de H&M. Het lijfje is versierd met pailletjes in bloemmotief. Gemaakt van tule en zeer geschikt voor een bruiloft. € 49,95

Nog meer Romantische meisjeskleding

romantische_meidjeskleding_GoodGirlsCompany

Pure nostalgie, dat gevoel krijg je bij bovenstaand setje. Een jurkje/top, bloomer en lekker warm breiseltje voor koele zomerochtenden. Meer heeft je spruit toch ook niet nodig? Het Gilman setje is verkrijgbaar in tweedelig setje met top en pofbroekje (€ 26,99) of als jurkje ( € 23,99. Verkrijgbaar in de maten 62 t/m 92.

Zara-special-occasion-jurk-goedkope-jurkjess-voor-bruidsmeisjes

Special occasion jurk met bloemenpatroon en broderie.  Voor als je een keer een feestje hebt en je dochter en feestelijk uit moet zien. De jurk heeft een ronde hals en taillenaad met strik. Prijs € 27,95

Genova_style_dress_GoodGirlsCompany

Nog zo’n pareltje van Pomp de Lux is deze Genova dress. Doet me een beetje denken aan de nostalgische nachtjaponnen van vroeger. Heerlijk, liefelijk jurkje en de vlinderachtige kapmouwtjes maken het beeldschoon. Bestel hem in een zachte pastelkleur, geef je bruidsmeisjes een bos bloemen on een krans in hun haren en meer heeft je laid-back wedding niet nodig. Andere aanraders zijn Haifa en Darlington.

Houd jij ook van romantische meisjeskleding?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!