Persoonlijk

5 situaties waarin ik het beter weet….denk ik

14 september 2016
5x-situaties-waarin-ik-het-beter-weet_denk-ik_goodgirlscompany

Toen ik nog geen kinderen had, wist ik het beste hoe je ze moet opvoeden. Okay niks is zo irritant als kinderloze betweters die het allemaal  beter weten. Zo kan je er tegen aan kijken. Aan de andere kant kun je ook een belangrijke les van ze leren: je hoeft ergens helemaal geen ervaring of kennis van te hebben om er een mening over te hebben. 

Gewapend met deze wijsheid ging ik op zoek naar allerlei situaties in mijn leven die er gewoon op zitten te wachten totdat ik daar iets van vind. Dus hierbij 5 dingen waarvan ik denk iets te weten.

5 situaties waarin ik het beter weet

Het Nederlands Elftal. Ik heb dus niks met voetballen… zou niet weten wie er momenteel in dit elftal zit. Het enige dat ik weet was dat we niet meededen tijdens het EK in Frankrijk. En ik weet ook heel goed wiens schuld dat is. Die van de ploeg trainer.

Hondeneigenaren. Ik heb (nog) geen hond. Maar ik weet wel haast zeker dat als ik een hond gehad had, zou ik altijd netjes zijn/haar behoefte met zo’n zakje opruimen. De rede dat ik geen hond heb, is omdat ik er niet aan moet denken een leven lang zoiets te doen.

Inparkeren– Over het algemeen rijd ik harder dan mijn man. En dat vooral buiten de bebouwde kom want daar binnen vind ik asociaal. Mijn man kan beter inparkeren. Maar hij kiest altijd het krapste plekje om dan na veel voor- en achteruit insteken het ding perfect strak neer te zetten. Kan ik niet…hoeft ook niet als je gewoon een parkeerplek met een beetje ruimte om te ademen, uitkiest.

Ik vertrek– Mijn guilty pleasure. Stiekem heb ik gewoon diep respect voor mensen die huis en haard achter zich laten. Durf ik niet. Dus tot die tijd geef ik veilig vanachter mijn toetsenbordje mijn ongezouten mening op het zoveelste stel dat tijdens een vakantie verliefd werd op een plekje. Totaal de taal niet spreekt maar wel een Bed & Breakfast wil beginnen. Inclusief het klussen dat er bij hoort. Heerlijk vermaak!

Katten– Ik heb een huisdier, een konijn. Menig buur in mijn buurt heeft een kat als huisdier. Maar in plaats van dat het beest in huis verblijft, bevindt het zich vooral in mijn voor- en achtertuin. Of onder de auto (nog wel levend). En dan hebben we het helemaal nog niet gehad over wat ze in mijn tuin doen. Als ik een kat had dan….

Zo dit zijn een aantal alledaagse situaties waarin ik het eigenlijk het beste weet. Waarschijnlijk heb jij ook wel zo’n momentje…durf je het te delen?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Liess
  14 september 2016 at 20:54

  Ik heb toch even hardop gelachen op de manier waarom je dit geschreven hebt. En dan ook hardop voorgelezen aan mijn man.

 • Reply
  marleen@burgertrutjes
  14 september 2016 at 13:39

  Hollands Next Top Model! Degenen die ik leuk vind vliegen er altijd alleen als eerste uit, haha!

  PS wbt honden, ik laat mijn hond uit in een uitlaatgebied zonder opruimplicht dus niks geen strontruimen, mits we een keer ergens anders zijn natuurlijk 😉

 • Reply
  Merel
  14 september 2016 at 07:40

  Ja die honden en katteneigenaren hebben blijkbaar geen idee hoe smerig het is om de poep tussen de groeven van de wielen van je kinderwagen te moeten halen.
  Ik denk het zelf ook vaak beter te weten bij talentenshows.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]