Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding Moeder dochter kleding

5x moeder dochter kleding van Steps, Zalando en Raine

10 februari 2017
moeder-dochter-kleding-Steps-moeder-dochter-jurken-GoodGirlsCompany

Afgelopen woensdag mocht ik samen met mijn oudste dochters meedoen aan de moeder dochter kleding campagne van Steps. De meiden zochten een jurk voor mij uit en besloten wat mijn make-up look moest worden.

Het was onwijs leuk om te doen. Een groot deel van de tijd had ik geen spiegels om mij heen dus ik had geen idee hoe ik eruit zag. De verrassing was dan ook groot. De foto’s kan ik nog niet tonen, maar ik kan alvast wel vertellen dat mijn dochters smaak hebben. Verder ben ik erg nieuwsgierig naar het filmpje. Toen ze de jurk mochten uitzoeken en mijn look mochten bepalen, zat ik namelijk in een andere ruimte. Zij werden gefilmd maar daarvan heb ik nog geen enkel materiaal gezien. Pas over enkele weken weet ik wat de meiden gezegd hebben. Super spannend natuurlijk.

Steps-moeder_dochter-jurken-GoodGirlsCompany

Steps moeder dochter kleding

De Steps moeder dochter kleding kledinglijn is  echt een schot in de roos. Hij bestaat nog maar een jaar maar de collectie met matching kleding voor moeder en dochter is erg populair. Bij grote en kleine meisjes. Moeders die dezelfde kleding dragen als hu dochters, werden in het verleden een beetje meewarig aangekeken. Maar dankzij Instagram en hippe hashtags als twinnen en matchymatchy is het helemaal stylish verantwoord om een hippe outfit te kopen met een kleine versie voor je mini-me.

Steps-blush-rozemoeder-dochter-jurken-GoodGirlsCompany

Matching Moeder dochter kleding is leuk voor een feestje, bruiloft of gewoon elk moment waarop jij daar zin in hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik sta wekelijks verbaasd te kijken, als de Steps collectie van afgelopen zomer weer in de top 10 van meest gelezen blogs staat. Aangezien deze collectie niet echt meer verkrijgbaar is en het nog even een paar weken duurt voordat het nieuwe campagnemateriaal online staat, besloot ik dat er een vervolg moest komen.

Steps-moeder-dochter-jurken-GoodGirlsCompany

5x moeder dochter kleding van Steps, Zalando en RAINE

Naast Steps heb je nog meer online shops die gave moeder dochter kleding verkopen. RAINE  verkoopt kleding die geïnspireerd is op balletkleding. Maar dan met een rock ’n roll twist. Vandaar de naam RAINE Rocking Ballerina. Naast tule rokken verkopen ze gave leren jacks, bomber jacks en T-shirts en sweaters met eigenwijze teksten.

twinnen-matchy-matchy-Raine_rocking_ballerina-GoodGirlsCompany

Meisjesfeest verkoopt een zeer uitgebreide collectie jurken van Bonnie Jean maar geen jurken voor moeders. Meestal is deze winkel mijn beginstation en ga ik daarna door naar Zalando. Hier kan je jurken op kleur uitkiezen. Zo kan je het goed matchen met die van je dochter. Ik ben dol op het maken van moodboards omdat je dan meteen een indruk krijgt van hoe je deze feestjurken het beste kan combineren. Zet mij een ochtendje echter de computer, laat mij over het internet surfen, knippen, plakken en stylen en tadaa ik heb wat outfitjes samengesteld.

mintgroene-jurk-moeder-dochter-kleding-Steps-moeder-dochter-jurken-GoodGirlsCompany

Kunnen jullie weer vooruit voordat de Steps Lente/zomer 2017 collectie online gaat.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  • Reply
    Daisy Dingen
    11 februari 2017 at 01:44

    Leuk dat je dit met je meiden kon doen! Kan me voorstellen dat je erg benieuwd bent naar de beelden! haha. De collectie ziet er super uit! Ik Vind het echt geweldige kleuren,

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]