Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding Moeder dochter kleding

5x moeder dochter kleding van Steps, Zalando en Raine

10 februari 2017
moeder-dochter-kleding-Steps-moeder-dochter-jurken-GoodGirlsCompany

Afgelopen woensdag mocht ik samen met mijn oudste dochters meedoen aan de moeder dochter kleding campagne van Steps. De meiden zochten een jurk voor mij uit en besloten wat mijn make-up look moest worden.

Het was onwijs leuk om te doen. Een groot deel van de tijd had ik geen spiegels om mij heen dus ik had geen idee hoe ik eruit zag. De verrassing was dan ook groot. De foto’s kan ik nog niet tonen, maar ik kan alvast wel vertellen dat mijn dochters smaak hebben. Verder ben ik erg nieuwsgierig naar het filmpje. Toen ze de jurk mochten uitzoeken en mijn look mochten bepalen, zat ik namelijk in een andere ruimte. Zij werden gefilmd maar daarvan heb ik nog geen enkel materiaal gezien. Pas over enkele weken weet ik wat de meiden gezegd hebben. Super spannend natuurlijk.

Steps-moeder_dochter-jurken-GoodGirlsCompany

Steps moeder dochter kleding

De Steps moeder dochter kleding kledinglijn is  echt een schot in de roos. Hij bestaat nog maar een jaar maar de collectie met matching kleding voor moeder en dochter is erg populair. Bij grote en kleine meisjes. Moeders die dezelfde kleding dragen als hu dochters, werden in het verleden een beetje meewarig aangekeken. Maar dankzij Instagram en hippe hashtags als twinnen en matchymatchy is het helemaal stylish verantwoord om een hippe outfit te kopen met een kleine versie voor je mini-me.

Steps-blush-rozemoeder-dochter-jurken-GoodGirlsCompany

Matching Moeder dochter kleding is leuk voor een feestje, bruiloft of gewoon elk moment waarop jij daar zin in hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik sta wekelijks verbaasd te kijken, als de Steps collectie van afgelopen zomer weer in de top 10 van meest gelezen blogs staat. Aangezien deze collectie niet echt meer verkrijgbaar is en het nog even een paar weken duurt voordat het nieuwe campagnemateriaal online staat, besloot ik dat er een vervolg moest komen.

Steps-moeder-dochter-jurken-GoodGirlsCompany

5x moeder dochter kleding van Steps, Zalando en RAINE

Naast Steps heb je nog meer online shops die gave moeder dochter kleding verkopen. RAINE  verkoopt kleding die geïnspireerd is op balletkleding. Maar dan met een rock ‘n roll twist. Vandaar de naam RAINE Rocking Ballerina. Naast tule rokken verkopen ze gave leren jacks, bomber jacks en T-shirts en sweaters met eigenwijze teksten.

twinnen-matchy-matchy-Raine_rocking_ballerina-GoodGirlsCompany

Meisjesfeest verkoopt een zeer uitgebreide collectie jurken van Bonnie Jean maar geen jurken voor moeders. Meestal is deze winkel mijn beginstation en ga ik daarna door naar Zalando. Hier kan je jurken op kleur uitkiezen. Zo kan je het goed matchen met die van je dochter. Ik ben dol op het maken van moodboards omdat je dan meteen een indruk krijgt van hoe je deze feestjurken het beste kan combineren. Zet mij een ochtendje echter de computer, laat mij over het internet surfen, knippen, plakken en stylen en tadaa ik heb wat outfitjes samengesteld.

mintgroene-jurk-moeder-dochter-kleding-Steps-moeder-dochter-jurken-GoodGirlsCompany

Kunnen jullie weer vooruit voordat de Steps Lente/zomer 2017 collectie online gaat.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!