Fashion

5 herkenbare situaties voor mamma’s die na lange tijd weer op hakken lopen

30 juni 2020
hakken voor de zomer

Ken je dat? Je wordt moeder en ruilt je hoge hakken in voor platte schoenen. Dames Sneakers, ballerina’s of misschien zelfs wel slippers of crocs. Allemaal heel praktisch en comfortabel, maar soms heb je gewoon een stel killer heels nodig.

Hakken, doen iets voor je lengte, postuur, zelfvertrouwen en je ego. Toch staan moeders niet bekend om het dragen van hakken. Moederschap en hakken valt gewoon niet altijd goed te combineren.Daarom zet ik 5 situaties op een rijtje voor moeders die besluiten om de stoute schoenen weer aan te trekken.

5 herkenbare situaties voor mamma’s die na lange tijd weer op hakken lopen

botanische planten in huis;

De vraag

Draag je eens een dag hakken? Dan kun je niet om deze vraag heen. “Hoe kun je daarop lopen?!” Het is een vraag die jij jezelf ook al gesteld hebt. Alleen dan niet hardop. Maar laat het aan vriend, vijand en onbekende over om vol afkeuring of verkapte bewondering te vragen naar hoe je op deze palen lopen kunt. Je glimlacht luchtig want je gaat niet toegeven dat jij dit jezelf ook afvraagt.

Ze passen niet

Een zwangerschap doet rare dingen met je. Het is niet alleen je gewicht, en haardos die lijdt onder de beruchte hormomen maar ook je voeten moeten eraan geloven. Als je vocht vasthoudt, worden ze vanzelf wat breder. En ook voeten die opeens spontaan een schoenmaat groter zijn, zijn niet ongebruikelijk. Zeg maar bye bye tegen die schattige charmante hakjes die je dacht te gaan dragen zodra je van die dikke buik af was. Gelukkig staan je hakken van Giulia ook charmant op de plank van je inloopkast.

Functionele hakken

mooie hakken voor onder zomerjurk

Vroeger, voordat je kinderen had had je een schoenencollectie waar je u tegen zei. Maar toen kreeg je kinderen. Je ontdekte dat je sneller op platte schoenen achter je dreumes aan kan hollen als het wegrent bij de vraag “Wat heb je in je mond?” En als je al een paar high heels hebt, zijn het functionele hakken. Bijvoorbeeld sleehakken of blokhakken. Lees: van die gevallen waarmee je in elk geval met grote passen achter je kleuter aan kunt lopen.

Een kinderwagen is superhandig

Een baby heeft een loopkarretje ouderen hebben een rollator en jij hebt je kinderwagen. Natuurlijk, je houdt vol dat hij echt super handig is om je baby in te vervoeren. Maar stiekem weet je wel beter. Die fancy baby bolide is vooral bedoeld om je de nodige stabiliteit te geven. Een paar pakken luiers en melkpoeder onderin de boodschappenmand en hij ligt als een blok op de weg

Een misstap is pijnlijk

Met je blote voeten op een Legoblokje stappen is niet fijn. Maar je gehakte voet verkeerd neerzetten op een kinderspeeltje is ook een stuk minder. Vooral wanneer het een rond voorwerp is en je binnensmonds scheldend in spagaat je evenwicht moet bewaren.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]