Dagjes uit Nederland video's Zuid Holland

Mommy Monday winactie 4x kaarten voor Monster Jam 2017

10 april 2017
Monster-Jam-2017-GoodGirlsCompany-Blue-Thunder

Gierende motoren, vette muziek en gave stunts. Dat is wat je kan verwachten op Monster Jam 2017. Net zoals vorig jaar vindt het spectaculaire evenement dit jaar ook weer plaats in De Kuip in Rotterdam. Op zaterdag 8 juli moet het gebeuren. En jij kan 4 kaarten winnen zodat je het met eigen ogen zien kan.

Vorig jaar trok Monster Jam meer dan 30.000 bezoekers. Ook wij zaten op de tribune en keken onze ogen uit. Wat was het ontzettend gaaf om Tom Meents te zien winnen met Max-D.

Monster-Mutt-Dalmatian-Monster-Jam-2017-winnen-GoodGirlsCompany

Monster Jam 2017

Wat Monster Jam zo leuk maakt, is dat het echt een familie evenement is. De coureurs willen graag poseren met de kinderen. Op locatie kan je allerlei leuke merchandise kopen. Het is een leuk dagje uit voor jong en oud. Vorig jaar ben ik samen met mijn dochters geweest en we hebben er allemaal van genoten.  Al meer dan 25 jaar brengt Monster Jam wereldwijd entertainment van het hoogste niveau voor de hele familie. Dit gecombineerd met ultieme off-road motorsport. De bestuurders behoren tot de absolute wereldtop en strijden in zowel monster truck racing en freestyle competities tegen elkaar. De meest bekende trucks in de wereld, zoals Grave Digger, Max-D, El Toro Loco, Monster Mutt en veel meer, laten het publiek op het puntje van hun stoel zitten. Houd je adem in terwijl ze je verrassen met hun onvoorstelbare en zwaartekracht-tartende stunts.

Monster-Jam-2016-GoodGirlsCompany-Cynthia Gauthier

Hoe word je een Monster Jam Coureur?

Monster Jam drivers worden getraind op de Monster Jam University. Zo beheersen ze alle vaardigheden om een Monster Jam truck te besturen. Deze beroemde trucks zijn ongeveer 3,65 meter lang en 3,65 meter breed. Ze hebben wielen met een doorsnede van 1,67 meter en wegen minstens 4.500 kilogram. Elke Monster truck is uniek en wordt speciaal met de hand vervaardigd. Wat Monster trucks bijzonder maakt is dat ze zijn gebouwd voor super hoge snelheden over korte afstanden. Monster Trucks hebben een vermogen van 1.500 tot 2.000 pk. Ze kunnen een topsnelheid bereiken van 160 kilometer per uur. Een Monster Truck kan sprongen maken tot zo’n 40 meter ver. Ter vergelijking dat is meer dan 14 auto’s naast elkaar. En ze komen tot zo’n 11 meter hoog.

Voorafgaand aan Monster Jam 2017 is de pit party de place to be. De pre-show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken. Maar ook om de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken. Leuke herinneringen voor later.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op Ticketmaster.nl.

Monster-jam-2017-tips-GoodGirlsCompany-Good-Life

Tips voor Monster Jam 2017

 • Neem gehoorbescherming  Enkele Monster trucks hadden hele harde motors. Na 2 uur in de herrie, doen je oren en hoofd echt wel pijn.
 • Neem iets mee om je kinderen te vermaken.
 • Als je niet een fortuin kwijt wilt zijn aan hapjes en drankjes kan je deze het beste zelf meenemen.
 • Ga met het openbaar vervoer. Bijna iedereen die met de auto ging, hoorde ik klagen over de drukte waardoor de locatie slecht bereikbaar was. Hier wordt in reminders van tevoren ook voor gewaarschuwd.

Impressie Monster Jam 2016

Win kaarten 4 voor Monster Jam 2017

Ik mag 1 gelukkige lezer blij maken met 4 kaarten toegangskaarten voor Monster Jam 2017. En dat niet alleen je krijgt ook nog kaarten voor de pit party voorafgaand aan het evenement. Een onwijs gave prijs die je natuurlijk niet zomaar verdient. Lees goed de voorwaarden om te weten wat je moet doen.

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en welke Monster Truck is jouw favoriet?
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
 • Tag 1 vriend in het bericht.

Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met maandag 17 april 2017.  De winnaar krijgt na Pasen  via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube? 

 • Reply
  Mommy Monday winactie | Monster Jam 2018 - GoodGirlsCompany
  9 april 2018 at 23:30

  […] Tips voor bezoek Monster Jam […]

 • Reply
  Alexander Teuling
  1 mei 2017 at 21:49

  Mijn favoriet doet er niet zoveel toe maar die van mijn Zoontje is Monster Mutt. Hij zou het dan ook helemaal geweldig vinden om hierbij aanwezig te mogen zijn.

 • Reply
  Emma de Bruyne
  20 april 2017 at 23:22

  Mijn favoriet is Grave Digger.

 • Reply
  Marianne Bitter
  17 april 2017 at 16:50

  De Grave Digger natuurlijk {;-) als er ooit ergens een toepasselijker naam bedacht is……

 • Reply
  John Van Den Booren
  17 april 2017 at 08:41

  Pssst … *fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n dochtertje mee verrassen, dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb 😃 GraveDigger is onze favoriet!!

 • Reply
  Sharony
  11 april 2017 at 21:31

  El Toro Loco zegt mijn zoontje het lijkt hem super gaaf om dit een keer mee te kunnen maken en zijn favorite monster trucks in het echt te zien 😍

 • Reply
  Joyce Hein
  11 april 2017 at 16:41

  Super! Dochterlief vind Monster Mutt het leukst! En papa en mama Grave Digger hihi

 • Reply
  Laura K.
  11 april 2017 at 16:17

  Onze favoriet is Scooby-Doo 😀
  Het zou super gaaf zijn om erbij te zijn met de kinderen!

 • Reply
  Anja
  10 april 2017 at 15:40

  El Toro Loco. Ik volg je al op Fb en Youtube (heb ook gedeeld op Fb).

 • Reply
  angelique van hoewijk-verhage
  10 april 2017 at 14:41

  Monster mutt 🙂 ik doe graag mee!!

 • Reply
  Marian B
  10 april 2017 at 12:24

  Mijn zoontje zou dit echt te gek vinden! Hij heeft al een aantal monstertrucks van Hot Wheels waar hij heel veel mee speelt. Grave Digger is volgens hem het beste, want die is het snelst en maakt de mooiste sprongen. Wat zou het leuk zijn om hem en stiekem ook zijn vader hier mee te mogen verrassen!

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  10 april 2017 at 12:02

  Scooby Doo…Wat een waanzinnig leuke en stoere actie,
  Daarom van ons een positieve reactie.
  Ik zou graag met m’n 2 zoontjes gaan genieten,
  Dus deze kans laat ik zeker niet schieten.
  Deze spectaculaire show willen m’n 2 kids zeker zien,
  Racen over caravans, zandhopen en ook wel bussen misschien.
  Enorme trucks scheuren en rammen,
  Trucks met gezichten, tanden en grote vlammen.
  Ze zijn bijna 4 meter lang,
  En de chauffeurs totaal niet bang.
  Zij ‘vliegen’ over een parcour,
  Deze show is super stoer !
  Wheelies maken en een hoop lawaai,
  Deze show is echt geen minuut saai…
  Er is van alles te zien en te beleven,
  Geweldig dat jullie hiervoor kaarten weggeven!
  Hopelijk mogen wij deze kaarten winnen,
  Dan kan de Monster Jam show gaan beginnen 😉 !

 • Reply
  Nancy
  10 april 2017 at 09:11

  Absoluut, zonder enige twijfel, el toro loco! Die ziet eruit als een echte monster! Met gevaarlijke tanden. Het mooiste was, toen we het op de televisie zagen. De mannen waren onder de indruk. Wauw, vet cool, oooo kijk nou, de woorden vlogen om mn oren, ook papa genoot. Toen stapte de bestuurder uit…..stilte….mama das een meisje! Zie je wel papa meisjes kunnen wel auto rijden 😍😂

  Wij maken graag kans op deze kaartjes, de gehoorbescherming laten we lekker thuis die hebben we niet nodig, ci’s af, overschakelen op gebaren en we kunnen gaan genieten met een grote G!

 • Reply
  Inge Brunnekreef
  10 april 2017 at 08:03

  Esperanto gaaf zeg en wat zou dit een mooi uitje zijn voor ons gezin. Het is dan namelijk ook onze trouwdag. Monster Mutt is de favo van onze zoon. Ik volg jullie op fb en heb daar de actie gedeeld

 • Reply
  Lisette Kleiweg
  10 april 2017 at 06:10

  Geweldig, ik doe mee ! Bij mij thuis is Monster Mutt favoriet, mijn zoons (en ik ook)hopen dat we winnen zodat we opde foto kunnen en de coureur in het echt kunnen ontmoeten 🙂
  Ik volg je al op Facebook, Instagram en YouTube .

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!